Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دستگاه‌های دولتی حق افزایش قیمت تا پایان سال ندارد، تصریح کرد: قیمت گازوئیل تا پایان سال افزایش نمی‌یابد.
به گزارش خبرگزاری آریا، رضا رحمانی در جلسه علنی امروز (دوشنبه 4آذر ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی موضوع کنترل و تنظیم بازار پس از افزایش قیمت بنزین با بیان اینکه پس از تصمیم سران نظام از هیچ تلاشی برای تنظیم بازار دریغ نکرده‌ایم، گفت: در کنار نظارت‌ها اقدامات عملیاتی نیز برای کنترل بازار صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هم فقط به این قائل نیستیم که با بگیر و ببند همه مشکلات حل می‌شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین قطعاً بر اقتصاد کشور آثاری دارد که ما بر تمام این موارد واقف هستیم، اقدامات وزارت صنعت به این معنا نیست که این اثرگذاری اقتصادی را نادیده بگیریم.
وی اضافه کرد: در کنار تشدید بازرسی‌ها در بازار، سامانه‌های وزارت صنعت نیز فعال شد به این ترتیب که از ابتدای سال یکی از اولویت‌های وزارت صمت با وجود مضیقه‌های بودجه‌ای، تکمیل سامانه‌های نظارتی بود تا از این طریق متوجه شویم کالاها از مبدأ تا مقصد به صورت آنلاین با چه نرخ و قیمتی به مصرف‌کننده می‌رسد.
این عضو کابینه دولت دوازدهم سامانه شناسه کالا، سامانه جامع تجارت، سامانه جامع انبارها، سامانه قیمت و سامانه خدمات پس از فروش را از جمله سامانه‌های راه‌اندازی شده توسط وزارت صنعت برشمرد و اضافه کرد: حتی در تعامل با سایر دستگاه‌ها اقدامات مهمی صورت گرفته و ارتباطات آنلاین با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، گمرک جمهوری اسلامی ایران، بیمه و شرکت نفت برقرار شده است.
رحمانی با اشاره به راه‌اندازی سامانه افق به منظور صدور فاکتور افزود: این سامانه‌ها تا پایان سال به تدریج کامل خواهد شد چرا که راه منطقی کنترل بازار را نظارت از مبدأ تا مقصد می‌دانیم. وزیر صنعت، معدن و تجارت بهره‌گیری از شیوه‌های نوین کنترل بازار را یکی از محورهای اصلی وزارت صنعت در کنترل بازار برشمرد و عنوان کرد: با بهره‌گیری از این سامانه‌ها دغدغه‌مان در کنترل بازار کمتر می‌شود چرا که تلفیق علم و عمل موجب کار منطقی و کنترل بازار خواهد شد.
وی اضافه کرد: یکی از اقدامات منحصر به فردی که پس از اجرای طرح صورت گرفت هماهنگی با اتحادیه‌ها و اصناف بود که در همان روز اول اجرای طرح این هماهنگی‌ها انجام شد و خود اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌ها مسئول صنف و اتحادیه خود شدند.
این عضو کابینه دولت دوازدهم ادامه داد: برخی نگرانی‌ها نیز در خصوص آینده وجود دارد که در نشست امروز مجلس مطرح شد از جمله آنها افزایش قیمت گازوئیل بود که رئیس جمهور در این خصوص عنوان کرده است هیچ افزایش قیمتی حداقل تا پایان سال در خصوص افزایش قیمت گازوئیل رخ نمی‌دهد.
رحمانی با اشاره به بررسی‌های ستاد تنظیم بازار در خصوص نادیده گرفتن سهمیه بنزین برخی بخش‌های حمل و نقل عنوان کرد: در جریان همین بررسی‌ها به صورت مکتوب از کارگروه اصلاح قیمت بنزین درخواست شد که سهمیه بنزین برخی بخش‌ها که از قلم افتاده بودند، احیاء شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به سخنان رئیس مجلس شورای اسلامی درباره لزوم نظارت بر تولیدات شرکت‌های دولتی تصریح کرد: هیچ دستگاه و شرکت دولتی تا پایان سال حق افزایش قیمت ندارد.
وی با اشاره به تفاهم صورت گرفته با بسیج اصناف عنوان کرد: بسیج اصناف پس از اصلاح قیمت بنزین پای کار بود و در این زمینه قرار است بیش از این نیز از ظرفیت آنها بهره گرفته شود. این عضو کابینه دولت دوازدهم ادامه داد: ارتباط ما با کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز برقرار است و این هماهنگی‌ها ارتقاء هم می‌یابد. در مورد شکایت‌ها نیز باید بگویم سامانه 124از 7صبح تا 10شب در اختیار مردم قرار دارد و سایر نهادهای نظارتی نیز از جمله سازمان تعزیرات و سازمان حمایت بر بازار نظارت کافی را دارند.
رحمانی در مورد افزایش نرخ کرایه تاکسی گفت: تا جایی که این افزایش قیمت منطقی و واقعی باشد آن را می‌پذیریم و سازمان حمایت نیز آن را آنالیز کرده و بزودی به تاکسیرانی ابلاغ خواهد کرد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۸۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

بیشتر بخوانید: قیمت طلا، سکه و دلار پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوارهای آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشورهایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

طبق گزارش اینوستینگ، راهبردشناسان‌ گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازارهای نوظهور و خانوارهای آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229513 برچسب‌ها طلا

دیگر خبرها

  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!