Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیکر استاد ابراهیم معمارزاده هنرمند مجسمه ساز صبح امروز بدون حضور مسئولان تجسمی از خانه هنرمندان تشیع و برای خاکسپاری راهی قطعه هنرمندان بهشت زهرا شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، مراسم تشیع پیکر استاد «ابراهیم معمارزاده»؛ هنرمند مجسمه ساز صبح امروز دوشنبه 4 آذر با حضور چهره های هنری و فرهنگی و خانواده این هنرمند در خانه هنرمندان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم«عباس مجیدی»،  رییس انجمن هنرمندان مجسمه ساز ایران با تسلیت درگذشت استاد «ابراهیم معمارزاده» به  جامعه هنری و خانواده این هنرمند مجسمه ساز گفت: استاد معمار زاده از جمله معدود هنرمندان مظلومی بود که در زمان حیات مورد تجلیل قرار نگرفت، هنرمندی بی ادعا که جامعه را مدیون هنر خودش کرد؛ آثار و اندیشه های استاد معمار زاده همیشه در یادها خواهد ماند.

«عباس مشهدی زاده»، هنرمند مجسمه ساز نیز درباره ویژگی های کاری و اخلاقی استاد «ابراهیم معمارزاده» گفت: آقای معمار زاده از اهالی خراسان بود آرامش و وقاری که در این دوست دیدم کمتر در بین جمع مجسمه سازان شاهد بودم، کارهایی که با آرامی و خرامان با اسب هایش انجام می داد رابطه غریبی بود که انسان با اسب دارد؛  وقار و آرامی و نرمی این مرد مثال زدنی بود؛ کمتر کسی را دیدم که اینچنین آرام و خرامان زندگی هنری و شخصی خود را به پیش ببرد .

حسین معمار زاده برادر استاد «ابراهیم معمارزاده» نیز گفت: ابراهیم معمار زاده صادقانه در راه هنر زحمت کشید و برای جامعه هنری اعتبار آفرید.

پوریا معمارزاده فرزند این هنرمند نیز گفت: پدر من در سبکی که در مجسمه سازی داشت و می گفت منحصر به فرد است خودش نیز در اخلاق و رفتار منحصر به فرد بود.

وی سپس قطعه شعری از این هنرمند مجسمه ساز سرود .

در این مراسم معاون فرهنگستان هنر و مجید رجبی معمار رییس خانه هنرمندان حضور داشتند .

 

«ابراهیم معمارزاده» روز شنبه 2 آذرماه، اثر ایست قلبی در تهران  درگذشت و  متولد 12 اردیبهشت 1311 بود؛  فارغ‌التحصیل رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران و فوق‌لیسانس مجسمه‌سازی از دانشگاه بروکسل بلژیک بود. او دارای درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و سابقه تدریس در دانشکده هنرهای زیبا، دانشگاه الزهرا، دانشگاه سوره تهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای تبریز، نیشابور و اصفهان را در سوابق خود داشت و نمایشگاه متعددی در ایران و اروپا برگزار کرد.

 

مراسم ترحیم ابراهیم معمارزاده پنجشنبه 7 آذرماه در مسجد جامع شهرک غرب برگزار خواهد شد.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد بسیج کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد مساجد نماز جمعه هفته بسیج اردبیل مسجد فهما ابراهیم معمارزاده قطعه هنرمندان تشیع پیکر خانه هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۸۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد

فولادی اظهار کرد: پیکر پاک شهید "محمدشفیع فیضی‌زاده" از شهدای جاویدالاثر استان ایلام پس از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد.

وی افزود: پیکر مطهر این شهید گرانقدر در مناطق عملیاتی زرباطیه عراق در آن سوی مرز مهران تفحص شده است.

فولادی یادآور شد: این شهید سال ۱۳۶۲ و در عملیات والفجر سه به درج رفیع شهادت نائل آمد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان ایلام ادامه داد: پیکر این شهید در پی تفحص‌های انجام گرفته در منطقه کشف و برای تعیین هویت به معراج شهدای تهران انتقال یافت.

وی تاکید کرد: "دی. ان. ای" و آزمایش‌های ژنتیکی و هویتی بستگان نزدیک همه شهدای گمنام استان ایلام استخراج و ذخیره سازی شده است.

فولادی یادآور شد: مراسم تشییع پیکر این شهید گرانقدر متعاقبا از طریق‌ رسانه‌ها اعلام می شود.

پیکر پاک و مطهر شهید والامقام "محمدشفیع فیضی زاده" از شهدای ایلام بعد از ۴۱ سال غربت و دوری تفحص شد.

این شهید دوران هشت سال دفاع مقدس، سال ۱۳۲۷ در روستای "چشمه پهن" بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

پیش از این ایلام دارای ۶۹ شهید جاویدالاثر بود.

شهیدان مرادحاصلی، زرگوش، محمدیان، چناری و غیوری زاده نیز از شهدای گمنامی بودند که پیکر پاک آنان تفحص و شناسایی شد.

سال ۱۴۰۰ هویت ۲ تن از شهدای گمنام مدفون در استان ایلام شامل شهید "سیدابوالفضل حسنی" ساکن استان تهران و مدفون در شهرستان بدره و شهید "قاسم شاه ولدی" از استان مرکزی و مدفون در دانشگاه آزاد ایلام نیز شناسایی شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵میلیاردی یک هنرمند
  • ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵ میلیاردی یک هنرمند
  • اعزام زائران خانه خدا پس از ۹ سال انتظار از فرودگاه اصفهان
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه گازرسانی امام زاده ابراهیم(ع) شفت
  • بلیت‌ کنسرت محسن ابراهیم‌زاده را از «سینماتیکت» تهیه کنید
  • تفحص پیکر پاک شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» پس از ۴۱ سال
  • عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند
  • بازگشت پدر به خانه
  • پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون