Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@04:26:56 GMT

تفاهمنامه سه‌جانبه طرح شهید احمدی‌روشن امضا شد

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۸۹۲۹۳

تفاهمنامه سه‌جانبه طرح شهید احمدی‌روشن امضا شد

معاون سازمان صداوسیما به سرمایه‌‌ انسانی و حضور نخبگان در رسانه‌ملی تأکید کرد و گفت: از جمله نیازهای سازمان صداوسیما، حوزه‌های فنی و محتوایی است و نخبگان در این حوزه می‌توانند ما را یاری کنند. ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۶ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیین تفاهمنامه مشترک سازمانی هسته‌های نخبگانی مسأله‌محور (طرح شهید احمدی‌روشن) میان بنیادملی نخبگان، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان صداوسیما امضاء شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تفاهمنامه‌ای که به تعبیر سالاریه معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان چند سالی است به ابتکار بنیاد نخبگان و چند دستگاه اجرایی کشور راه افتاده است و عمدتاً به توانمندسازی استعدادهای برتر دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه حل مسائل واقعی کشور می‌پردازد.

تأکید معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان بر به روزترین تعلیم‌ها و تربیت‌ها

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان بر توانمندسازی استعدادها و آینده‌سازان تأکید کرد و گفت که طرح شهید احمدی‌روشن به کمک حوزه صنعت آمده و دنبال به روزترین تعلیم‌ و تربیت‌ها است. استعدادهای برتر را شناسایی می‌کند تا به کار سرمایه انسانی دستگاه‌های اجرایی بیاید.

وی افزود: دو سال گذشته طرح شهید احمدی‌روشن با این دیدگاه‌ها در بنیاد ملی نخبگان شروع شد؛ دوره گذاری که در سه دوره اول، دوم و سوم سپری شده و حالا به دوره چهارم رسیده است. برخی شرکت‌ها و دستگاه‌ها نیازهایشان را مستقیم و غیرمستقیم مطرح کردند و در دوره چهارم طرح شهید احمدی‌روشن که از پاییز 1398 فعالیت خودش را آغاز کرده است بر شناسایی استعدادها و توانمندی‌هایشان می‌کوشد.

نخبگان کشور را کمک کنیم

هاشمی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به دغدغه ارتباط میان صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: یکی از دغدغه‌هایی که داریم ارتباط میان صنعت و دانشگاه است و بر اساس این چارچوب بتوانیم کار را پیش ببریم و آمادگی داریم  این کار را با تمام قدرت جلو ببریم و بخش عمده‌ای از نخبگان کشور را کمک کنیم؛ هم مسئله صنعت حل شود و هم تعامل‌ها نزدیک‌تر شکل بگیرد.

محمد شریف‌خانی معاون فضای مجازی سازمان صداوسیما در این برنامه بر سرمایه انسانی تأکید کرد که اتفاق مهمی در کشور به شمار می‌رود؛ هسته‌های نخبگانی که برای حل مسائل‌شان وارد لایه‌های حاکمیت می‌شوند. با امضای این تفاهمنامه فرصت بی‌نظیری ایجاد می‌شود؛ چرا که یکی از ارزشمندترین سرمایه‌های هر سازمان دولت و خصوصی نیروهای انسانی آنها است و اگر نیروهای نخبه و زبده جذب سازمان‌ها شوند، سازمان‌ها نیز حرکت‌های رو به جلویی خواهند داشت.

حضور نخبگان در سازمان صداوسیما

او تأکید کرد: پیش از این هم طرح شهید احمدی‌روشن را می‌شناختم البته نه در قامت مسئولیتی در سازمان صداوسیما که در هیئت علمی دانشگاه بودم. این قرارداد یا تفاهمنامه را به لحاظ اثر، بهترین می‌دانم که به سرمایه انسانی توجه دارد. اگر سرمایه، نخبه زبده و با دانش باشد هر سازمانی را متحول می‌کند؛ این قرارداد زمینه اتفاقات مهمی در کشور است.

معاون رئیس سازمان صداوسیما گفت: در رسانه‌ملی هم در حوزه فنی و هم محتوایی به نخبگانی نیازمندیم که می‌توانند توانمندی‌ها و استعدادهایشان را با قدرت عمل در القای مفاهیم و محتواها و ارتقای تکنولوژی‌ها و فناوری‌ها، به رخ بکشند و به ما کمک کنند.

شریف‌خانی ایجاد حلقه واسط میان بنیاد ملی نخبگان و صدا و سیما را از جمله دستاوردهای امضای این تفاهمنامه ذکر کرد و افزود: از جمله نیازهای سازمان صدا و سیما، حوزه‌های فنی و محتوایی است و نخبگان نیز در این حوزه می‌توانند ما را یاری کنند و امیدوارم با امضای این تفاهمنامه در صفحه همکاری میان این سازمان و بنیاد ملی نخبگان برگ زرینی ایجاد شود.

وی با اشاره به اجرای دوره چهارم طرح شهید احمدی روشن، افزود: در این طرح هسته‌های نخبگانی با هدایت استادان نخبه روی محصول فناورانه فعالیت می‌کنند و جامعه نخبگانی نیز در قالب این طرح در حوزه رفع نیازها پروژه‌هایی را اجرایی خواهند کرد.

نخستین مدیر شبکه 5 از رسالت‌ها و چارچوب‌های گم‌شده تلویزیون می‌گوید/ سرمایه‌سوزی با تهیه‌کنندگان یکبار مصرفآغاز ساخت سریال شهیدان صیاد شیرازی و حسن باقری/ پخش آثار "فانوس" از تلویزیون"فوق‌لیسانسه"شدن تلویزیون اشتباه در اشتباه/ لودگی، تمسخر و هجو در روابط و مناسبات اجتماعی

ماجرای تقلید از برنامه‌های خارجی

سعادت‌فومنی قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان به تأثیر برقراری این تفاهمنامه در قاموس زبدگی دستگاه‌های اجرایی کشور اشاره کرد و گفت: نیروی انسانی زبده‌ای که در کشورمان وجود دارد باید بالفعل شوند و حرکت‌های بزرگی را پدید آورند؛ نیروهایی که باید در مجموعه‌های حاکمیتی مشغول شوند و در کسب و کارها شروع به خدمت‌رسانی کنند.

وی با تأکید بر این نکته که باید به فرهنگ در کارها توجه کنیم، افزود: یکی از بخش‌های مهمی که باید در کارهای دولتی و حاکمیتی به آن توجه کرد بحث تأکید بر ابعاد فرهنگی کارها است. می‌بینیم که بخش‌های فنی با دقت و توجه جلو می‌روند اما در حوزه‌های علوم اجتماعی و علوم انسانی به محتواها کم‌توجه‌ترند. با حضور سازمان صداوسیما و وزارت ارتباطات که در فرهنگ و زیرساخت‌ها تأثیرات بسزایی دارند به مسئله فرهنگ تکنولوژی و و فناوری خواهیم رسید.

سعادت‌فومنی به ماجرای تقلید از برنامه‌های خارجی اشاره کرد و گفت: از خیلی از جزییات از رفتار مسئولان وزارتخانه نسبت به محصولی تولیدی که در حوزه خودشان است و اینکه باید به چه نحوی باشد تا برنامه‌ای که بیشتر از اینکه تقلیدی باشد از محتوای مشابهی که در کشور دیگری که به لحاظ فرهنگی با ما متفاوت است تولید می‌شود، بدون اینکه به سرمنزل‌های فرهنگی خود توجه کنیم همه اینها قابل بررسی است.

وی با اشاره به اجرای طرح شهید احمدی روشن در راستای رفع نیازمندی‌های دستگاه‌ها، افزود: از دستگاه‌ها درخواست می‌شود که در تعریف نیازهای خود چندین موضوع را مورد توجه قرار بدهند.

سعادت با تأکید بر توجه به بُعد فرهنگی مطالعات در رفع نیازمندی‌ها، خاطرنشان کرد: برخی از نیازمندی‌ها مربوط به حوزه‌های فنی است که عده‌ زیادی از نخبگان کشور در این حوزه مسلطند و بخش دیگر نیازمندی‌ها مربوط به حوزه علوم اجتماعی و انسانی می‌شود.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر اینکه به حوزه‌های علوم انسانی و اجتماعی کمتر توجه شده است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که نهادهایی چون صدا و سیما و وزارت ارتباطات به دلیل مسائل فرهنگی که با آن مواجهند، به فناوری‌های این حوزه نیازمندند.

وی با اشاره به امضای تفاهمنامه سه جانبه میان بنیاد ملی نخبگان، سازمان صدا و سیما و وزارت ارتباطات اظهار کرد: با امضای این تفاهمنامه بخش مهمی از هسته‌های نخبگانی در جهت رفع نیازمندی‌های کشور فعال می‌شوند. با این امر علاوه بر آنکه نیازهای دستگاه‌ها مرتفع می‌شود، نخبگان نیز اطمینان می‌یابند که آینده شغلی در انتظار آنها است.

سعادت همچنین با تأکید بر ضرورت توجه به مربیان و اساتید هسته‌های نخبگانی، خاطرنشان کرد: تا کنون برای توانمندسازی هسته‌های نخبگانی از اعضای هیأت علمی استفاده می‌شد، اما در دوره‌های اول و دوم طرح احمدی روشن از افراد خبره‌ای که در دستگاه‌ها در حوزه‌های مختلف علمی و فنی فعال بودند، به منظور مربی هسته‌های نخبگانی بهره برده شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بر این اساس از دستگاه‌های اجرایی درخواست می‌شود که افرادی را که تجربه‌های زیادی در حوزه‌های مختلف علمی و فنی دارند، برای انتخاب مربیان هسته‌های نخبگانی، به بنیاد ملی نخبگان معرفی کنند.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT11 واژه های کاربردی مرتبط بنیاد ملی نخبگان رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیاد ملی نخبگان رسانه ملی تلویزیون بنیاد ملی نخبگان رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۹۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد وحدت قابل توجهی بعد از وعده صادق هستیم

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج گفت: امروز یک وحدت قابل توجه بعد از عملیات وعده صادق و تنبیه رژیم جعلی را شاهد هستیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، سردار معروفی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در بسیج طی سخنانی عنوان کرد: امروز یک وحدت قابل توجه بعد از عملیات وعده صادق و تنبیه رژیم جعلی را شاهد هستیم.

وی افزود: ما به مناسبت شهادت استاد مطهری هفته عقیدتی سیاسی و هفته معلم را در پیش داریم. آثار این شخصیت بزرگوار توسط حضرت امام مورد تایید قرار گرفت و در راستای تلفیق اندیشه، حوزه و دانشگاه تلاش کرد و یکی از دلایلی که دشمنان ایشان را به شهادت رساندند ترویج تفکر عاشورا و امام عظیم الشان بود.

سردار معروفی عنوان کرد: ما نقش ماندگار شهید مطهری را هیچگاه فراموش نمی‌کنیم و اثر مکتوبات و اندیشه زیبای او در جامعه ما موثر خواهد بود.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج با اشاره به برنامه‌های این سازمان در سال 1403 عنوان کرد: سازمان بسیج در ایام هفته عقیدتی برای بسیجیان عزیز و توده‌های مردم برنامه‌های ویژه‌ای دارد. بسیج به عنوان تکیه گاه بزرگ ملت ایران است و امسال با این رویکرد به اجرای برنامه می پردازیم.

وی ادامه داد: در همین راستا از هشتم تا چهارده اردیبهشت برنامه‌های عقیدتی و سیاسی به صورت هماهنگ تا پایین‌ترین رده‌های بسیج را با رویکرد فرمان اعتلای فرمانده کل قوا در حوزه بسیج و جهاد تبیین و خدمت اجرا می‌کنیم.

معروفی تصریح کرد: تمرکز برنامه‌ها در سال 1403 روی گفتمان شهید مطهری خواهد بود و در این راستا برای همه روزهای هفته عقیدتی برنامه‌های خاصی پیش بینی شده است.

وی مطرح کرد: برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها پیرامون حجاب و کرامت زنان در دانشگاه‌ها و در رده‌های بسیج خواهران پیش بینی شده است. علاوه بر این تبیین آثار و خدمات شهید مطهری و تجلیل از پژوهشگران برتر در این حوزه، تجلیل مقام معلم و بزرگداشت شهدای معلم از دیگر برنامه‌های این هفته خواهد بود.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج گفت: برگزاری مراسمات بزرگداشت در محل شهادت، محل زادگاه و همچنین در تمامی رده‌های مقاومت از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده برای این هفته است.

وی عنوان کرد: همچنین تبیین اندیشه‌های شهید مطهری در حوزه مبارزه با رژیم صهیونیستی که این شهید بزرگوار از سال 43 آن را فریاد زدند نیز از دیگر برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی در بسیج است.

معروفی گفت: یکی از دستاوردهای شهید مطهری تولید قدرت نرم بدون نگاه سیاسی و قومی و مذهبی است. امروز دشمن اراده ملت ما را مورد هجمه جدید قرار داده و تغییر ذائقه و افکار را در دستور کار دارد که اندیشه‌های شهید مطهری می‌تواند در این حوزه بسیار راهگشا بوده و جلوی اقدامات دشمن را بگیرد.

وی با بیان اینکه اصحاب رسانه می‌توانند بیشترین کمک را به ترویج اندیشه‌های شهید مطهری کنند، گفت: جهت دهی به افکار عمومی یکی از رسالتهای اصلی رسانه‌ها است که در کنار آن تلاش برای ایجاد وحدت که نتیجه اش تولید امنیت و قدرت است، موجب حل مشکلات کشور می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر کار: منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • انعقاد تفاهمنامه جاده ای و تقویت مناسبات حمل و نقلی با تاجیکستان
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • شاهد وحدت قابل توجهی بعد از وعده صادق هستیم
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رئیس‌جمهور در حوزه بنیاد شهید ایلام
  • اجرا شدن مصوبات سفر رئیس جمهور در ایلام در حوزه بنیاد شهید
  • اختصاص ۵ میلیارد تومان به بنیاد شهید ایلام در سفر اول رییس جمهوری
  • مصوبات سفر رییس جمهوری در حوزه بنیاد شهید ایلام ۱۰۰ درصد اجرا شد
  • تیم شهید نادری قهرمان جام ۳ جانبه روستایی نهاوند شد