Web Analytics Made Easy - Statcounter

«فرهاد منتصر کوهساری» امروز (دوشنبه) در نشستی خبری، داخلی‌سازی و توجه به رونق تولید داخلی را در ۴ محور عنوان کرد و گفت: این محورها شامل تعمیر، ‌نگهداری تجهیزات و تامین قطعات، تامین تجهیزات بندری،‌ تامین تجهیزات دریایی و تامین تجهیزات مخابراتی می‌شود.

کوهساری ادامه داد: سازمان بنادر و دریانوردی ۱۷۷ فروند شناور کوچک و بزرگ در اختیار دارد که شامل لایروب‌ها، ‌شناورها،‌ پایلوت‌ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است.

وی با بیان اینکه به دستور مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، ارسال شناور برای تعمیرات اساسی و زیرآبی به خارج از کشور ممنوع شده، ‌افزود: بر همین اساس در ۸ ماه امسال، ۶۶ فروند شناور کوچک و بزرگ در داخل کشور تعمیر شده است.

به گفته کوهساری، تعداد زیادی از قطعات مورد نیاز برای تعمیرات در داخل کشور ساخته شده و از این مسیر حمایت از تولیدکنندگان داخلی مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه ساخت بیش از ۸۰۰ قطعه یدکی تجهیزات بندری، دریایی و مخابراتی در کشور تولید شده،‌ ادامه داد: ارزش این قطعات ۲۵ میلیارد تومان برآورد می‌شود. البته در ابتدای راه هستیم و در تلاشیم تا فرهنگ استفاده از ساخت داخل را نهادینه کنیم.

 مدیرکل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی افزود: در ساخت پمپ‌ها نیز تست‌هایی انجام شده که قابل رقابت با تولیدکنندگان خارجی است. به طورمثال اکنون ۸ پمپ لایروبی که تا پیش از این وارد می‌کردیم در داخل کشور تولید شده است.

وی با اشاره به اینکه تولید قطعات در داخل کشور ۳۰ درصد صرفه اقتصادی داشته،‌ گفت: در حال حاضر قطعات در تعداد محدود ساخته می‌شود و اگر تعداد ساخت قطعات افزایش پیدا کند این صرفه تا ۵۰ درصد نیز افزایش خواهد داشت.

کوهساری تاکید کرد:‌ داخلی‌سازی از خروج ارز جلوگیری کرده و در زمان تامین قطعات نیز صرفه‌جویی می‌کند.

وی سهم واردات در ساخت تجهیزات مورد نیاز بنادر و دریانوردی را ۵۰ درصد عنوان کرد و گفت: از همین رو قراردادهای ساخت با سازندگان داخلی به صورت ارزی-ریالی بسته می‌شود.

مدیرکل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی به ۹ فروند شناور در حال ساخت به ارزش ۱۱۲ میلیون یورو اشاره کرد و افزود: ساخت ۹فروند شناور به ارزش ۳۶ میلیون یورو نیز در در مرحله عقد قرارداد است.

وی ادامه داد: مناقصات ساخت ۷۸ فروند شناور کوچک و بزرگ نیز در حال انجام است که ۲۰۵ میلیون یورو ارزش دارد.

کوهساری به ساخت شناور مقابله با آلودگی نفتی در ایزوایکو اشاره کرد و گفت: این شناور که با ۲۱ میلیون یورو ساخته شده، تا ۴۰ روز دیگر به بهره‌برداری می‌رسد.

به گفته مدیرکل تامین و مهندسی تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی جمع ارزش قراردادهای ساخت داخل شناورها را  در این مجموعه ۴ هزار میلیارد تومان برآرود می‌شود که تامین مالی آن از محل منابع داخلی سازمان بنادر و دریانوردی بوده است.

برچسب‌ها سازمان بنادر و دریانوردی تخلیه و بارگیری شناورها بندرعباس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان بنادر و دریانوردی بندرعباس سازمان بنادر و دریانوردی بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۹۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات

از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 26 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 383  میلیون دلار و برای خدمات 117 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 689 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 96  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 26 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 462 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 223 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 167 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 138 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 194 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 197، 29، 174، 103 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 199 میلیون دلار ارز نیمایی و 183 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع 2716 کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا