Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز یکشنبه هفته جاری بیانیه‌ای به نقل از «طالب شغاتی الکنانی» رئیس سازمان مبارزه با تروریسم عراق منتشر شد که در آن خواستار «کودتای نظامی» شده بود.

اخبار بین‌الملل- در این بیانیه که در صفحه سرویس مبارزه با تروریسم عراق در فیسبوک منتشر شده بود، الکنانی «آغاز نافرمانی مدنی و فرآیند کودتای نظامی علیه دولت غیر قانونی کنونی» را اعلام کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه مذکور، ادعا شد که این مسئله در راستای پذیرش «مطالبات ملت عراق و تظاهرات‌کنندگان است... عملیات کنار زدن و بازداشت افراد فاسد از داخل منطقه سبز (بغداد) آغاز شده.. و شغاتی نیز دستور بازداشت عبدالمهدی را صادر کرده و به زودی در دادگاه حاضر خواهد شد».

شغاتی رئیس سرویس مبارزه با تروریسم عراق هم در واکنش به این ادعاها، بیانیه منسوب به این سرویس درباره کودتای نظامی در این کشور را تکذیب کرد.

الکنانی به خبرگزاری رسمی عراق (واع) گفت: «اخباری که در سایت‌های خبری با عنوان سرویس مبارزه با تروریسم در فیسبوک منتشر شده، صحت ندارد».

وی تصریح کرد که «سرویس مبارزه با تروریسم، دژ میهن و حامی ملت، نظام سیاسی دموکراتیک، حکومت عراق و نهادهای ملی آن بوده و هست».

این در حالی است که کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز اعلام کردند که صفحات مجازی سرویس مبارزه با تروریسم عراق هک شده بود.

دور دوم تظاهرات مردمی عراق از روز جمعه (۲۵ اکتبر جاری)، آغاز شد. هر چند دامنه این اعتراضات کاهش یافته است، ولی همچنان در برخی شهرهای جنوبی این کشور ادامه دارد.

عمده اعتراضات مردم عراق به وضعیت نابسامانی معیشتی است و خواستار مبارزه با فساد و اصلاح ساختار اداری هستند، ولی برخی احزاب سیاسی و برخی کشورها مانند آمریکا، عربستان و امارات در پی موج‌سواری بر این اعتراضات هستند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مبارزه با تروریسم تروریسم دولت عراق تظاهرات مردمی احزاب سیاسی عربستان عراق سازمان مبارزه با تروریسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۰۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از مسدودسازی ۴۳۴ تارنمای فعال در حوزه جرائم اقتصادی در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی اظهار کرد: این اقدامات با هدف مبارزه با قاچاق و جرایم اقتصادی انجام و طی یک ماه گذشته بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی‌جویی جرایم اقتصادی، کالای قاچاق و جرایم گمرکی انجام شده است.

وی با بیان اینکه انجام امور این بخش مربوط به کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی بوده است، افزود: در این مدت با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال، ۳۰۶ تارنمای فعال در حوزه اقتصادی و اقدامات مربوط به امور گمرکی رصد شدند که از این تعداد، تخلف ۱۲۸ تارنما در حوزه جرایم اقتصادی، قاچاق کالا و جرایم گمرکی محرز و این تارنماها مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال پیرامون پدیده قاچاق گفت: این صفحات اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره‌ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق کرده بودند و از فعالیت آنها نیز جلوگیری شد.

سردار رحیمی ادامه داد: در یک ماه گذشته، ۷۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به اخلال در بازار ارز، قمار و پول‌شویی، فروش داروهای غیر مجاز کرده بودند، شناسایی و از فعالیت آنها هم جلوگیری شد؛ همچنین به منظور پیشگیری از وقوع بعضی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری، شش نفر از مدیران صرافی‌ها که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آنها مطرح شد.

وی با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می‌شود، گفت: به منظور مقابله با اخلال‌گران اقتصادی در فضای سایبری، ۲۴ پرونده قضائی برای گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمان فعال در حوزه قاچاق و جرایم اقتصادی دستگیر شدند.

کد خبر 749675

دیگر خبرها

  • «پدرخوانده» در چالوس دستگیر شد
  • پلیس «پدرخوانده» را در یکی از شهرهای شمالی دستگیر کرد + جزئیات
  • نقش سازنده سپاه در امنیت پایدار منطقه و مبارزه با تروریسم
  • بمباران شمال عراق از سوی ترکیه
  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • یک پلیس انگلیسی به خاطر حمایت از حماس دادگاهی می‌شود
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است
  • کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است