Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا بر اعلام تولیدکنندگان لوازم خانگی بازار پر از کالاهای قاچاق است و در این شرایط تولیدکننده امکان فروش محصولات در بازار نداشته و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند. ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۹ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در طول چند ماه اخیر بسیاری از تولیدکنندگان لوازم خانگی از حجم بالای قاچاق کالا در بازار گله مند بوده و خواستار برخورد واحدهای نظارتی با فروش این کالاها شده‌اند اما متأسفانه هنوز کالاهای قاچاق بوفور در بازار یافت شده و به راحتی مورد معامله قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاقچیان روزانه سودهای میلیونی از فروش این کالاها در بازار داشته و به دلیل عدم پرداخت مالیات و حتی هزینه‌های دیگر هر روز با سودهای بیشتری نیز روبرو می‌شوند. مشاهدات نشان می‌دهد لباسشویی 7 کیلویی قاچاق این روزها با قیمت سه تا سه میلیون و 500 هزار تومان و ظرفشویی با قیمت 4 میلیون و 500 هزار تومان به فروش می‌رسدف این درحالی است که لباسشویی ایرانی آن هم 5 کیلویی سه میلیون و 300 تومان قیمت داشته وحتی در مدل‌های دیگر این محصول ایرانی تا 9 میلیون تومان نیز به فروش می رسد.

البته علاوه براین دو کالا بازار یخچال و تلویزیون نیز مصون از ورود کالاهای قاچاق نبوده  وقاچاقچیان به راحتی سایدبای ساید آلمانی را با قیمت 13 میلیون و 500 هزار تومان به فروش می رساند این درحالی است که پایین ترین قیمت سای بای ساید ایرانی 12 میلیون و 500 هزار تومان است.

 

0

بنابراعلام فروشندگان لوازم خانگی در کالاهای خرد لوازم خانگی از جمله غذاساز، چای ساز و اقلام دیگر بازار پر از کالاهای قاچاق است امروز یک غذاساز قاچاق یک میلیون و 550 هزار تومان اما همان غذاساز به صورت شرکتی در بازار دو میلیون و 900 هزار تومان تا سه میلیون تومان قیمت دارد. طبیعی است که مصرف کننده به خرید کالای ارزانتر رغبت داشته باشد.

به اعتقاد تولیدکنندگان قاچاق لوازم خانگی این روزها به صورت سازمان یافته انجام می شود و حتی بسته بندی آنها بدون کوچکترین خدشه راهی بازار شده و به دست فروشندگان می‌رسد.

به گزارش تسنیم، حسین فتاحی به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لوازم خانگی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، گفته بود: امروز مهمترین مشکل تولیدکننده در حوزه لوازم خانگی افزایش قاچاق است. این موضوع نیز به دلیل کاهش تولید در بخش لوازم خانگی اتفاق افتاده است به نوعی تولیدکننده به دلیل تشدید مشکلات امکان افزایش تولید را نداشته و با کاهش ظرفیت تولید، توانایی تأمین بازار را ندارد. در این شرایط قاچاقچی نیاز بازار را تشخیص داده و اقدام به توزیع کالا در سطح بازار می‌کند.

این تولیدکننده لوازم خانگی با اعلام اینکه سرمایه گذاری در حوزه لوازم خانگی کاهش یافته است، گفت: نیاز نقدینگی در واحدهای تولیدی طی دو سال اخیر 2.5 برابر شده و همین موضوع در کاهش سرمایه در گردش در بخش لوازم خانگی موثر بوده است این موضوعات عاملی شده تا حجم تولید در سطح کارخانجات کاهش پیدا کند.

فتاحی با تأکید براینکه درآمد مردم نیز کاهش پیدا کرده است، گفت: امروز قاچاقچی به راحتی به صورت شبکه ای کالا را با قیمت ارزان و بدون پرداخت گمرکات و عوارض وارد کشور می‌کند و هیچکس گویا توانایی برخورد با آنها را ندارد. البته اقداماتی در این رابطه صورت گرفته ولی کافی نیست چرا که بازار پرشده از لوازم خانگی قاچاق.

وی با اشاره به اینکه قاچاقچیان به راحتی می‌توانند روزانه نیاز بازار را تأمین کنند، تصریح کرد: مصرف کنندگان باید بدانند وقتی محصولی خارجی به صورت قاچاق یا قانونی خریداری می کنند به اشتغال پایدار آن کشورها کمک کرده و ضربه به تولیدکننده داخلی می زنند، امروز تولیدکننده برای معرفی بهتر کیفیت محصولات خود سه سال گارانتی را به مصرف کننده ارائه می‌دهد این موضوع به صورت ابلاغیه به تمام تولیدکنندگان اعلام شده تا مصرف کننده در خرید کالای ایرانی با اطمینان بیشتری اقدام کند.

این تولیدکننده لوازم خانگی با اعلام اینکه درحال حاضر ارز آزاد و نیمایی فاصله قیمتی کمی دارند، گفت: تولیدکننده در صف ارز نیمایی قرار دارد از آن طرف قاچاقچی به راحتی با ارز آزاد محصول را وارد بازار می‌کند.

انتهای پیام/

R1012125/P1012122/S7,77,78/CT6

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۰۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان

سردار جلیل موقوفه ئی با بیان اینکه محور این طرح نظارت و پایش انبار‌ها و محل‌های دپوی کالا ها بود گفت : کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی و رابطان این پلیس در زمان ۷۲ ساعته‌ی اجرای طرح ، با استفاده از ظرفیت‌های منابع و مخبرین و رصد بانک اطلاعاتی، با کنترل نامحسوس مکان‌های تحت رهگیری و اطمینان از صحت گزارشات واصله پس از هماهنگی قضائی به همراه تیمی از کارشناسان ادارات صمت، تعزیرات و بازرگانی وارد عمل شدند.

وی افزود : در این بازرسی ها که در حوزه لوازم خانگی و آشپزخانه، ابزار آلات صنعتی، انواع لوازم آرایشی بهداشتی، انواع سوخت موتورسیکلت سنگین، لوازم یدکی خودرو انجام شد کالاهای قاچاقی به ارزش ۷۳ میلیارد و ۷۰ میلیون ریال کشف و در این رابطه ۹ نفر دستگیر و و ۴ دستگاه وسیله نقلیه توقیف شد 

فرمانده انتظامی استان از شهروندان خواست هرگونه اخبار مربوط به قاچاق کالا را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • تعمیر مایکروفر در محل و سلام به دنیای پخت و پز آسان
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اردیبهشت 1403 / سکه امامی میلیونی رشد کرد
  • جریمه ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی قاچاقچیان کالا در شیراز
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • دستگیری اعضای باند ۴ نفره سارقان به عنف/نوشابه‌های قاچاق به بازار نرسید