Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران گفت: ۸۶۹ قرارداد مطالعه و پژوهشی که درخصوص پایتخت انجام شده در سامانه شفافیت شهرداری تهران منتشر شد. تاریخ انتشار: 15:21 - 04 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۰۹۸۲

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، محمدحسین بوچانی روز دوشنبه در نشست خبری یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری توضیح داد: این مطالعات همراه با قرارداد در سامانه شفافیت بارگذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مطالعات از منابع عمومی است و باید در اختیار عموم قرار گیرد.

بوچانی گفت: ریشه مبارزه با ابهامات انتشار و شفافیت است و در این راستا تمام مطالعات شهرداری با قرارداد‌ها منتشر می‌شود و قرارداد‌ها به صورت ترک تشریفات نخواهد بود.

به گفته این مقام مسئول، هم اکنون هیچ پروژه مطالعاتی بالای ۳۰ میلیون تومان با ترک تشریفات نبوده است.

بوچانی همچنین گفت: نظام نامه پژوهش شهرداری ابلاغ شده و بنا است از موازی کاری در ۱۳ مرکز مطالعاتی شهرداری جلوگیری شود.

یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با تاکید بر پژوهش و نوآوری در یازدهمین جشنواره «جایزه تهران» گفت: این جشنواره در مدیریت شهری با رویکرد نوآوری‌های شهری در راستای تحقق «تهران شهری برای همه» ۲۳ آذر جاری در برج میلاد برگزار می‌شود.

بوچانی به محور‌های برجسته در دوره‌های گذشته و دستاورد‌های آن به تشریح وجه تمایز این دوره پرداخت و افزود: تفاوت این دوره با دوره‌های قبل در بحث فناوری و نوآوری مدیریت شهری است.

وی ادامه داد: از محور‌هایی که نظیر سال‌های گذشته در این جشنواره طراحی شده است، می‌توان به «معماری و شهرسازی»، «خدمات شهری، محیط زیست» «مالی و اقتصاد شهری»، «حمل و نقل و ترافیک»، «زیرساخت‌های مدیریتی و توسعه شهری»، «اجتماعی و فرهنگی»، «ایمنی و بحران»، «فنی و عمرانی» و «میراث طبیعی تهران» اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: در راستای مدیریت شهری جدید نیز رویکردی که در جشنواره لحاظ شده بر این مبناست که از پژوهش‌های تازه و از اقدامات گذشته در مدیریت اجرایی بهره ببریم تا به خروجی ختم شود.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با تاکید بر وجه اجرای پروژه‌ها اضافه کرد: تا درباره این پژوهش‌ها اعلام نیاز نشود و تقاضایی وجود نداشته باشد، پژوهش‌ها انجام نخواهد شد، در بحث جشنواره نیز به یک یا دو مورد از این پروژه‌ها با نظر به کاربست آن‌ها جایزه‌ای با عنوان «جایزه تهران» اهدا می‌شود.

بوچانی «نوآوری» را اساسی‌ترین وجه تمایز این جشنواره‌ی نسبت به سال‌های گذشته برشمرد و افزود: رویکرد ما در تمام این محور‌ها نوآوری است، مجموعه مدیریت شهری، مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، سازمان‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه در این جشنواره شرکت می‌کنند و علاوه بر این با هشت کلان‌شهر مذاکره شد تا در این جشنواره حضور داشته باشند.

وی گفت: شهر‌های دیگر نیز می‌توانند در جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری (جایزه تهران) حضور داشته باشند و ما از این موضوع استقبال می‌کنیم.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران در خصوص جوانب بین‌المللی این جشنواره که با همکاری مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری برگزار می‌شود، گفت: این جشنواره در بخش بین‌الملل نیز فعالیت دارد و این موضوع در کلان‌شهر‌های آسیایی و شهر‌هایی که تهران با آن‌ها تعهد خواهرخواندگی بسته است، در جریان خواهد بود. بخش بین‌الملل امسال پررنگ‌تر شده است و امیدواریم آثار بسیاری در این باره اخذ شود.

به گفته وی، تا کنون ۳ هزار و ۸۰۷ اثر به دست دبیرخانه رسیده و ۲۸۰ اثر تا این لحظه در حوزه‌های مختلف به مرحله نهایی راه یافته است.

بوچانی ادامه داد: این جشنواره را با ششمین جشنواره پژوهش و اموزش در مدیریت شهری و روستایی ادغام کردیم تا از موازی کاری جلوگیری شود و نهایتا بیش از ۸۰ داور آثار را رصد و انتخاب می‌کنند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مهمترین خروجی جشنواره‌ها مدیریت دانش است.

ساخت پروژه‌های شهری نیازمند پژوهش و علم است

بوچانی همچنین گفت که ریشه‌های کژکارکردی شهرداری این است که به مطالعات در اجرای پروژه‌های شهری کم توجهی شده است و امروز با صرف هزینه هنگفت هم نمی‌توان تهران را به شهری پایدار تبدیل کرد.

وی افزود: تمام پروژه‌های شهری باید منبعث از مطالعات شود؛ بر این اساس درک روشنی از مطالبات مردم وجود ندارد و با وجود فعالیت‌های شبانه روزی مسیری که طی می‌شود با تاخیر است چرا که اطلاعی از مطالبات وجود ندارد.

بوچانی اضافه کرد: در شرایط سخت اجتماعی اقتصادی کشور باید باور کنیم که لازم است همه پروژه‌های شهری درک شود.

به گفته این مقام مسئول، پژوهش انتخاب بین بد و خوب نیست بلکه انتخاب بهترین از بهترین‌ها است.

رئیس مرکز مطالعات شهر تهران اظهار کرد: به عنوان مثال گذاشتن سطل زباله در خیابان‌ها تصمیمات جلسه‌ای است نه مطالعاتی.

وی ادامه داد: مرکز مطالعات شهر تهران در سال ۵۲ تاسیس شد و صرفا برای شهرداری نبوده است بلکه نباید بخشی نگری صورت می‌گرفت.

بوچانی با بیان اینکه لازم است در اداره شهر یکپارچه سازی صورت بگیرد گفت: سعی می‌کنیم پروژه‌های درون شهرداری را یکپارچه کنیم.

وی افزود: در این راستا ۷ رویکرد برای تدوین برنامه سال ۹۸ مورد نظر بود که یکی از آن‌ها این است که پروژه‌ها باید کاربردی باشد و بهره بردار در فرآیند آن نقش داشته باشد.

بوچانی تصریح کرد: نظام نامه پژوهشی در این ساختار سازمان یافت و در ۲۲ منطقه شورای پژوهش را راه اندازی کردیم.

وی افزود: بخش عمده‌ای از نیرو‌های شهرداری تحصیلکرده هستند بر همین اساس شورای پژوهش در هر منطقه شکل گرفت و کانون‌های کوچک، اما اثر بخش در حال شکل گیری است که این مهم سبب می‌شود مناطق حرف‌های جدی تری داشته باشند و دستور از بالا به پایین نخواهد بود.

بوچانی با اشاره به برخی مشکلات شهری عنوان کرد: طرح جامع مدیریت پسماند با پیشرفت ۴۰ درصدی آغاز شده است تا بتوانیم با استفاده از تجربیات جهانی این مشکل چندین دهه را پایان بدهیم.

رئیس مرکز مطالعات شهرداری اظهار کرد: ایجاد مرکز نوآوری از دیگر مواردی است که سعی داریم از آن طریق با استارتاپ ارتباط بر قرار کنیم.

وی از اهمیت نظرسنجی در شهرداری خبر داد و گفت: سعی داریم با هزینه‌های کم نظرسنجی برای حل مشکلات شهری انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: مشارکت مردم در مدیریت شهری ضامن موفقیت در اجرای برنامه‌هاست

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مطالعات شهرداری شفافیت شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۱۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟

در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان درباره نظم‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌ها به عنوان اولین اقدام موثر هیات امنای بازار اصفهان و ساماندهی سگ‌های ولگرد صحبت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان در دستور صد و سی و یکمین جلسه علنی شورا با بیان اینکه براساس قانون شوراها اعضای شورای شهر حق دخالت در انتصابات شهرداری را ندارند، گفت: شهردار موظف به پاسخ گویی در مورد انتصابات و عملکرد منصوبین است.

حجت الاسلام منوچهر مهروی پور با بیان اینکه رصد مدیران چند دلیل دارد، افزود: ایجاد انگیزه برای تلاش بیشتر و جذب بهتر برای خدمت به مردم، تقویت ارتباط میان مردم و مدیران شهرداری و پاسخگو کردن مدیران از جمله این دلایل است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به موضوعات مطرح شده در خصوص کارخانه قند نقش جهان بیان کرد: همکاران ما در کمیسیون پایش بررسی‌هایی در این خصوص داشتند. این کارخانه ظرفیت درآمدسازی دارد و یکی از مهمترین سهام داران آن شهرداری اصفهان است. گزارشی برای تنویر افکار عمومی در خصوص فعالیت‌های این کارخانه ارائه شود.

وی افزود: باید تلاش شود تا در راستای احیای بافت فرسوده شاهد یک اتفاق بزرگ در ماه‌های پایانی دوره کنونی دولت و مدیریت شهری باشیم.

مهروی پور با بیان اینکه اختلاف حریم بین اصفهان و خمینی‌شهر، کلان معضل منطقه 9 شهر است، گفت: فضای سبز این منطقه که به عنوان ریه اصفهان شناخته می‌شد امروز دچار مشکل است که به نظر می‌رسد شهرداری باید نسبت به این امر رسیدگی کند.

تغییر 21 شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در 4 سالتعلیق فعالیت یکی از اعضای شورای شهر بندر امام (ره)ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج 46 طبقه ارتش

وی با اشاره به همکاری‌های آموزش و پرورش و مدیریت شهری گفت: رویداد عصر ورزش که سال گذشته اجرا شد امسال با همکاری معاونت فرهنگی شهرداری با قدرت بیشتری دنبال شود. همچنین رویداد کلاس شهر مورد توجه قرار گیرد تا در محلات و مناطق مختلف شاهد این رویداد باشیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مساعدت‌های مالی و پروژه‌های مشارکت محور گفت: پرداخت‌های این حوزه حتی از اردیبهشت 1402 تاکنون صورت نگرفته است که باید مدیریت شهری به این امر توجه کند.

وی با اشاره به ورود سگ‌ها به فضای سبز شهری بیان کرد: مردم ما پایبند به آیین اسلام و تشیع هستند. این موارد باید در فضای عمومی و پارک‌ها رعایت شود و اگر آیین نامه‌ای در این زمینه وجود دارد عملی شود.

مهروی‌پور با اشاره به همایش تجلیل مردم از طرح نور گفت: از سردار رادان و نیروی انتظامی و مردم بابت انجام اقدامات انقلابی تشکر می‌کنیم.

نظم‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌ها اولین اقدام بازار اصفهان

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با اشاره به پیگیری‌ها درخصوص فعالیت هیات امنای بازار گفت: نظم‌بخشی به تردد موتورسیکلت‌ها در بازار، اولین اقدام موثر در حال انجام است. با حضور دستگاه‌های همکار در این زمینه تصمیماتی گرفته شده است که ناشی از درخواست‌های متعدد مردمی بوده است. در همین راستا نظم دهی به بخش‌های دیگر در دستور کار قرار دارد.

مصطفی نباتی‌نژاد افزود: از حوزه راهور خواهش می‌کنیم از این طرح حمایت کنند زیرا اگر توفیقی در اجرای آن حاصل شود همه مردم از نتایج موثر آن بهره مند خواهند شد.

وی بیان کرد: روایت حکمرانی این دوره از مدیریت شهری منظوم و منظومه دار نیست و هر بخشی از شهرداری بسته به شرایط خود تلاش‌هایی داشته است. در این راستا نیازمند اقدامات فرآیند محور هستیم، برنامه اصفهان 1410 شاید مدلی از این دست باشد و استدعا دارم که کمیته مشترکی برای این موضوع ایجاد شود تا مصوبات شورا و اقدامات شهرداری به صورت مشترک پیگیری شود.

شهرداری نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد اقدام کند

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نگرانی شهروندان نسبت به جولان سگ‌های ولگرد و بی‌صاحب در سطح مناطق حتی محلات مرکزی شهر گفت: سلامت و امنیت روانی جامعه با این شرایط به خطر افتاده، در حالی که شهرداری براساس قانون شهرداری‌ها موظف به مبارزه با پرسه زدن حیوانات موزی در سطح شهر است.

محمدرضا فلاح افزود: باید نسبت به کنترل سگ‌های ولگرد، واکسینه و عقیم سازی آن‌ها اقدام شود، هرچند مدتی است نسبت به این امر بی توجهی صورت گرفته است.

ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به افتتاح مجموعه کوه نور صفه گفت: تغییر و تحولات خوبی در این مجموعه صورت گرفته است که نشان از مدیریت خوب و پر انرژی در رأس کار دارد.

احمد شریعتی افزود: ساماندهی بازار اصفهان اقدام شاخصی بود که پس از سال‌ها بلاتکلیفی انجام شد، از مهمترین نتایج آن نظم بخشی در تردد موتورسیکلت‌هاست که امیدواریم این اقدامات ادامه پیدا کند.

نارضایتی مردم با تأخیر در صدور پروانه ساختمانی

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با بیان اینکه تأخیر در صدور پروانه تا 6 ماه سبب ایجاد مشکلات مالی و نارضایتی مردم می‌شود، گفت: شهرداران مناطق در این خصوص باید به صورت ویژه اقدام کنند. در این راستا ماهی یک بار گزارش داده شود که روند صدور پروانه در مناطق اصلاح شده است یا خیر.

عباس حاج رسولی‌ها افزود: با تاخیر در صدور پروانه، سرمایه‌ای که قرار است از مردم گرفته شود، دریافت نمی‌شود و نتایج موثری به دنبال ندارد.

انتهای پیام/163

 

دیگر خبرها

  • حضور ۲۴ تیم در نخستین رویداد فناورانه مدیریت شهری و فرهنگ شهروندی قم
  • آتش تانک رسانه‌ای شهرداری تهران برای حمایت ویژه از زاکانی! | تصویر
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران