Web Analytics Made Easy - Statcounter

جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق آمریکا پس از غیبت دو ماهه در توئیتر، فعالیتش را در این شبکه اجتماعی پرطرفدار از سر گرفت. این در حالی است که وی علت این غیبت طولانی را مسدودسازی حسابش از سوی کاخ سفید ذکر کرده است. ادعایی که بلافاصله از سوی کاخ سفید رد شده و علت این غیبت را به کهولت سن و فراموشی رمز حساب کاربری وی در این شبکه اجتماعی نسبت دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیتا میرعظیمی خبرنگار

بولتون که اولین پست توئیتری خود را پس از وقفه ای 2 ماهه منتشر می کرد نوشت: کاخ سفید پس از استعفای من دسترسی و  فعالیت در حساب شخصی ام در توئیتر را قطع کرد.

وی افزود: آیا دلیل این کار ترس از چیزهایی بوده که من ممکن است بگویم؟ اما حال خطاب به افرادی که درباره مخفی شدن من گمانه‌زنی می کردند می‌گویم که متاسفانه باید شما را ناامید کنم. چرا که حال زمان صحبت درباره مسائل حساس امنیتی و ملی امریکا است.

ادعای مسدودسازی حساب توئیتری جان بولتون در حالی از سوی مشاور امنیت سابق آمریکا مطرح شده و رسانه ای می شود که ساعاتی پیش "استفانی گریشام" سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد دولت مانعی برای دسترسی جان بولتون، به حساب توئیتری‌اش ایجاد نکرده و وی احتمالا به دلیل کهولت سن فراموش کرده است که چطور باید باید از توئیتر استفاده کند.

سخنگوی کاخ سفید افزود: بولتون احتمالا همانند پدر من رمز ورود به توئیتر خود را فراموش کرده و ندانسته است چطور آن را بازیابی کند.

دعوای کهنه میان جان بولتون و کاخ سفید در حالی شدت می گیرد که پیشتر یکی از نزدیکان بولتون اعلام کرده بود که دولت آمریکا با نصب نرم افزاری ناشناخته روی حساب کاربری وی در توییتر، دسترسی مشاور امنیت ملی پیشین کاخ سفید به این شبکه اجتماعی پرطرفدار را مسدود کرده است. هر چند که این ادعا بارها و بارها توسط کاخ سفید و حتی دونالد ترامپ رد شده است. حال باید دید که در دعوای توئیتری مشاور امنیت سابق آمریکا و کاخ سفید آن هم پیش از انتخابات ریاست جمهوری 2020 چه کسی پیروز میدان خواهد شد؟ 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۱۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟

به گزارش «تابناک»، علی بابایی کارنامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مراعا ماندن تصمیم‌گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست‌های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده‌ است اما پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش‌ها و کانون‌های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می‌شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

به گزارش ایسنا، کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه‌ای مبنی بر تعطیلی شنبه‌ها به جای پنجشنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم‌شدن شرایط برای سفرهای کوتاه‌مدت به‌منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده‌ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه‌ها به‌جای پنج‌شنبه‌ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه‌ را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

دیگر خبرها

  • «رزاق» بودن خداوند را در فرزندآوری فراموش نکنیم
  • لایحه افزایش تعطیلات نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • برخی به دنبال فراموش شدن امام خمینی(ره) هستند
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟
  • علیرضا دبیر مصاحبه جنجالی‌اش با پیمان یوسفی را فراموش نکرده است | به من قول داده بودند که‌...
  • پاسخ معنادار سعید حجاریان به یک منتقد ناامید در توئیتر
  • گل‌های ماندگار و فراموش نشدنی مسی و رونالدو در لیگ قهرمانان اروپا (فیلم)
  • بروید به سلامت، فراموش نمی‌کنیم!
  • در وزن ۷۷ انتخابی برگزار شود/ تجربه‌ «گرایی» را نباید فراموش کرد