Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسیب زاده بابیان اینکه ترویج فرهنگ نماز با مشارکت دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی مختلف، بالاترین نماد وحدت و همدلی است، گفت: بیست و هشتمین اجلاس سراسری نماز ۲۱ آذرماه با حضور رئیس محترم‌جمهوری و پیام مقام معظم رهبری در استان گلستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌وپرورش، صبح امروز (4 آذر) در ر پنجمین اجلاس استانی نماز در سالن امور تربیتی شهر ایلام، اظهار کرد: سند توسعه و تعمیق فرهنگ اقامه نماز در مدارس و مراکز آموزشی مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش از سوی رئیس‌جمهوری ابلاغ‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«محمدرضا مسیب زاده» با اشاره به اینکه آموزش و پروش در حوزه فعالیت‌های قرآن، عترت و نماز سه اصل جدی را حاکم بر برنامه‌های خود دارد، افزود: اصل اول محوریت مدرسه است که هر طرح و برنامه‌ای که در قالب مدرسه نگنجد ازنظر ما در آموزش‌وپرورش ابتر است چراکه موضوع ما در آموزش‌وپرورش مدرسه، دانش‌آموز و فضای تعلیم و تربیت است.

 

وی بابیان اینکه اصل دوم اصل فراگیری در حین اثربخشی است، تصریح کرد: ما مسئول تعلیم و تربیت بیش از 15 میلیون دانش‌آموز در سطح کشور هستیم و همه دانش آموزان باید در قالب طرح‌های فراگیر، اثربخش و اثرگذار بتوانند آموزه‌های دینی، فرهنگی و علمی را فرابگیرند.

 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌وپرورش بابیان اینکه اصل سوم توسعه مشارکت و مشارکت‌پذیری است، تصریح کرد: به جد باور داریم که آموزش‌وپرورش به‌تنهایی نه می‌تواند و نه می‌خواهد که امر تعلیم و تربیت جوانان این مرزوبوم را عهده‌دار شود، اگر کمک و مساعدت دستگاه‌های مرتبط در حوزه‌های مختلف فرهنگی و ارزشی نباشد، آموزش‌وپرورش نمی‌تواند جوابگوی نیازهای دانش‌آموزی باشد.

 

مسیب زاده با بیان اینکه ترویج فرهنگ نماز با مشارکت دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی مختلف، بالاترین نماد وحدت و همدلی است، گفت: اگر نماز در جامعه توسعه و ترویج شود دیگر نیازی به هزینه کردن برای آسیب‌های اجتماعی نخواهیم داشت.

 

وی بابیان اینکه حضور مسئولان و فرمانداران در این اجلاس نشان از اهمیت نماز در این استان است، گفت: بیست و هشتمین اجلاس سراسری نماز ۲۱ آذرماه با حضور رییس جمهور و پیام مقام معظم رهبری در استان گلستان برگزار می‌شود.

 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: با یاری خداوند متعال در تمامی مدارس کشور نماز جماعت با حضور روحانیت معزز و طلاب برگزار می‌شود و در سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش، کاملاً به زنگ نماز توجه شد و سی دقیقه در مدارس به رنگ نماز اختصاص پیداکرده است.

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد بسیج هفته بسیج کانون های فرهنگی هنری مساجد راهپیمایی مساجد اغتشاشات اخیر در کشور اردبیل مجلس خبرگزاری شبستان اجتماعی مدارس فرهنگ نماز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۲۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: استان زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل رتبه اول کشوری را دارد.

علی اسماعیلی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزش‌وپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته می‌شود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسان‌سازی را برعهده دارند و دانش‌آموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بی‌سابقه‌ای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای سال‌جاری، ابراز کرد: با قانون رتبه‌بندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کرده‌اند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسه‌ای را به حال خود رها نکرده‌ایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ‌... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزش‌وپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیف‌ها پر می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانه‌روزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان مدارس نمونه دولتی شبانه‌روزی از قشر روستایی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم