Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی از رسیدگی به تمام پرونده‌های موجود در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان خبر داد و گفت: برای بررسی و رفع مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی همیشه آمادگی داریم.

به گزارش قس آنلاین و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در پنجاه و نهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در محل شرکت تولیدی صنعتی «سامد» برگزار شد، ضمن تبریک هفته بسیج اظهار کرد: کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شاید تنها کارگروهی است که آسیب‌شناسی و حل مشکل واحدهای تولیدی به بخش خصوصی واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه کارآفرینی باید در استان گسترش یابد، ادامه داد: هدف از شرکت در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، تسهیل فرآیند تولید و اشتغال استان از طریق کم کردن موانع بر سر راه سرمایه‌گذاران است.

وی عنوان کرد: بر اساس اعلام کمیته رفع موانع تولید دیگر پرونده‌ای برای طرح در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید وجود ندارد، اما در عین حال برای بررسی مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی آمادگی داریم، تا هیچ پرونده‌ای پشت درب کارگروه ستاد تسهیل متوقف نماند.

رزم‌حسینی با اشاره به اینکه مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، یک کار نرم‌افزاری مدیریتی مبتنی بر انسجام، تجربه موفق، رسالت شرعی و قانونی است، افزود: البته در این مدل مانند ساختار اداره کشور، استاندار به‌تنهایی نمی‌تواند سبب توسعه یک استان شود.

استاندار خراسان رضوی متذکر شد: امروز الحمدلله در استان به‌وسیله مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی که در حال تعمیق بیشتر است وحدت در اهداف و رویه وجود دارد، این موضوع مهمی است که باید در راستای توسعه پایدار خراسان رضوی مورد توجه قرار بگیرد.

وی بیان کرد: نخبگان خراسان رضوی باید برای توده مردم بیان کنند که در صورت امنیت پایدار اشتغال ایجاد شده و توسعه به‌وجود می‌آید، این موضوعی است که شاید کمتر به آن توجه می‌شود.

رزم‌حسینی افزود: این نکته بسیار مهمی است که واحدهای تعطیل، نیمه تعطیل و راکد استان به چرخه تولید استان برگردند، به‌هر حال ما می‌خواهیم در صورت امکان برای یکبار هم که شده این واحدها را تعیین تکلیف کنیم.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه کلینیک صنعتی خراسان رضوی کلیه واحدهای صنعتی استان را شامل می‌شود، اظهار کرد: برای اینکه از عملکرد واحدهای برگشته به چرخه تولید و نیمه راکد مطمئن شویم، هیأتی متشکل از استانداری و بخش خصوصی گزارش میدانی را برای جلسات بعدی در صورت لزوم ارائه می‌کنند.

 در این جلسه مسعود مهدی‌زاده مقدم، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی از پیگیری مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی در این شهرک خبر داد و اعلام کرد:  تاکنون 65 واحد راکد به چرخه تولید خراسان رضوی برگشته‌اند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استاندار خراسان رضوی تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۴۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری ظهر دوشنبه، در حاشیه حضور در ششمین نمایشگاه بین المللی توانمندی‌های صادراتی ایران در تهران که برای روز سوم در نمایشگاه بین المللی تهران برپا است، در بازدید از شرکت های شهرک های صنعتی استان تهران، مستقر در این نمایشگاه که با همراهی محمد علیمهری، معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری تهران و تیم اقتصادی ای استان انجام شد، اظهار کرد: با ابتکار مسوولان در حوزه صنعت و معدن شاهد برپایی این نمایشگاه هستیم که با استقبال کشورهای داوطلب برای انجام مذاکرات و مراودات تجاری و بازرگانی روبرو شده است.

استاندار تهران با بیان اینکه این نمایشگاه زمینه خوبی را برای آینده حوزه تولید و صادرات فراهم می کند، گفت: هر چقدر که بتوانیم در حوزه تولید و کیفی سازی در این امر از طریق استاندارد سازی ورود کنیم، می توانیم بخشی از بازار های دنیا را تحت تاثیر اقدامات تولیدی خود قرار دهیم.

فخاری با اشاره به اینکه وجود ظرفیت های بسیار خوب، در کشور از جمله نیروی کار مناسب، مجرب، دانا و مسلط و همچنین کاهش هزینه های جانبی مثل سوخت و هزینه های مرتبط با آن یک ظرفیت بی بدیلی را نسبت به رقبای دیگر در سایر کشورها فراهم کرده است، افزود: تجار و تولیدکنندگان ما با تکیه بر این دارایی های ملی باید ضعف بین المللی ایجاد کنند و این فرصت از طریق «اکسپو» با استفاده از مراودات، مذاکرات و محاورات طرفین فراهم می شود.

وی موضوع مهم دیگر را توجه به کارهای استارتاپی و شتاب دهنده ها دانست و گفت: برخی شرکت ها برای معرفی ظرفیت های ملی که از ظرفیت های خرد اقتصادی بخش تولید و تجارت تشکیل می شوند به این مقوله ورود کرده اند و این فرصت هایی است که این امکان را فراهم می سازد که مخاطبان ما را بهتر بشناسند و این ظرفیت برای آنها فراهم شود که در انتخاب و رقابت، خودشان را در یک موقعیت جدیدتری ببینند.

استاندار تهران یکی دیگر از ویژگی های مهم اکسپو را معرفی ظرفیت های ملی برای امر تولید و صادرات عنوان کرد.

فخاری در ادامه آسیب شناسی عدم اثر گذاری مطلوب از سوی تشکل ها، سازمان ها و مجموعه هایی که باید در چگونگی معرفی، ظرفیت سازی، رفع موانع و ایجاد تسهیلات برای بخش های تولیدی کار کنند را بسیار مهم دانست و اظهار کرد: اگر ما انتظار داریم که یک مشارکت وسیع و مردمی از اقتصاد خرد ما را در یک اقتصاد کلان با فرصت سازی جدید قرار دهد که بتوانیم خودمان را عرصه های بین المللی معرفی کنیم، باید در نوع عملکردها بازنگری داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه ما در حوزه ساختار، مقررات و ضوابط کمبودی نداریم، بلکه نیارمند این هستیم که مشارکت عام را فراهم کنیم، افزود: باید برای رفع موانع حضور مردمی در اقتصاد ملی و کاهش تصدی گری دولت در امر اقتصاد تلاش کنیم.

فخاری بیان کرد: در هر حوزه اقتصاد که تلاش بخش خصوصی پررنگ شده است، فرصت های طلایی جدیدی برای کار اقتصادی فراهم شده که نه تنها نیازهای داخل را تامین می کند بلکه مازاد آن جنبه های صادراتی نیز پیدا خواهد کرد.

استاندار تهران با تاکید بر شناسایی نقاط آسیب زا در مشارکت های مردمی، گفت: طبق منویات مقام معظم رهبری باید چگونگی مشارکت مردم را در قالب یک مدل و فرمول ارائه کنیم و نباید این موضوع در حد شعار باقی بماند.

وی با تاکید بر رفع آسیب هایی که در گذشته از ساختار ها و تشکل ها داشته ایم، گفت: باید به چگونگی مدل سازی در ساختارهای جدیدی که می تواند یک ظرفیت خرد را به یک پتانسیل کلان اقتصادی تبدیل کند، بپردازیم.

کد خبر 6092343

دیگر خبرها

  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان