Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@05:27:30 GMT

بسیج رسانه یک سازمان فراجناحی است

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۹۴۷۹۸

بسیج رسانه یک سازمان فراجناحی است

عباس محمدیان دوشنبه شب به مناسبت هفته بسیج در بازدید از دفتر تعدادی از رسانه‌های محلی نیشابور افزود: امروز در شرایطی که رسانه‌ها گرفتار کمبود کاغذ و سایر ناملایمات شده‌اند در جهت حل گوشه‌ای از این مشکلات طی رایزنی‌های بسیج رسانه با چاپخانه آستان قدس رضوی و روزنامه خراسان ۲۰ درصد تخفیف در چاپ برای نشریات گرفته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در استان خراسان رضوی برای حدود ۵۰ نشریه چاپی یارانه مطبوعات واریز می‌شود اظهار داشت: تنها ۷۰ درصد از ظرفیت رسانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و نیازمند کادر سازی و آشنایی بیشتر مدیران و مسوولان با سواد رسانه برای بهره‌گیری کامل از این ظرفیت هستیم.
وی گفت: آموزش سواد رسانه حول محور مساجد و ادارات در استان آغاز شده و در مرحله اول جلسات آموزشی برای مدیران و مسوولان برگزار می‌شود.
محمدیان افزود: لازم است در حوزه رسانه‌ برای کادرسازی و آموزش خبرنگاران با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش بیشتری صورت گیرد و بسیج رسانه آمادگی همکاری در این زمینه را دارد.
وی اظهار داشت: در این چارچوب بسیج رسانه با شعار "هر مسجد یک خبرنگار" فراخوان آموزش خبرنگار داده که امیدواریم در نیشابور و فیروزه نیز به زودی با شروع این طرح شاهد آغاز نهضت کادرسازی باشیم.
وی با بیان اینکه نیشابور از ظرفیت رسانه‌ای بسیار خوبی برخوردار است گفت: رسانه‌های نیشابور نیازمند وحدت و انسجام بیشتری هستند و لازم است دفتر مناسبی برای توسعه فعالیت کانون بسیج رسانه در این شهر تدارک دیده شود.
محمدیان افزود: امروز جامعه نیازمند فضای همدلی و امید بیشتر است و رسانه‌ها به عنوان نمایندگان‌ افکار عمومی نباید صرفا به دنبال جریان سیاسی بوده و زودتر از موقع وارد جریانات سیاسی شوند.
وی اظهار داشت: خبرنگاران مشکلات همه اقشار جامعه را منعکس می‌کنند در حالی که عموم افراد جامعه از مشکلات معیشتی و بیمه خبرنگاران کمتر آگاه هستند و بسیج رسانه تلاش دارد در این زمینه کمک خبرنگاران باشد.

نیشابور دارای ۹ رسانه محلی شامل هفته‌نامه، دوهفته‌نامه، ماهنامه و پایگاه خبری فعال است.
شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها نیشابور خراسان رضوی بسیج رسانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیشابور خراسان رضوی بسیج رسانه نیشابور خراسان رضوی بسیج رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۴۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند

رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی در نشستی خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است، بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحد‌های صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

دیگر خبرها

  • از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • دستگیری عامل ضرب و شتم در اتوبوس