Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حقانی با اشاره به لزوم حرکت به سوی درآمد پایدار و توسعه مترو در شهرداری تهران از بدهی 60 هزار میلیاردی شهرداری در دوره گذشته خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محمد حقانی، معاون اسبق خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، با حضور در خبرگزاری برنا به بحث و بررسی در رابطه با میزان بدهی قالیباف در شهرداری تهران، توجه به درآمد پایدار و توسعه مترو در شهر و توجه به عدالت شهری در توزیع امکانات و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. پرداخت که بخش اول این گفتگو را در ادامه می‌خوانید؛

بدهی قالیباف در شهرداری تهران 60 هزار میلیارد است

محمد حقانی، عضو شورای شهر چهارم شهر تهران  در رابطه با میزان بدهی‌های شهرداری تهران در دوران قالیباف گفت: وقتی در شورای تعاون بحث می‌کردیم ما مبلغ بدهی‌ها را بالای 60 هزار میلیارد تومان برآورد کردیم. دوستانی که آن زمان ارتباط بیشتری با مدیریت شهری داشتند کل بدهی‌ها شهرداری وقت تهران 16 هزار میلیارد تومان اعلام کردند. ما آن زمان می‌گفتیم اعداد و ارقام مشخص است. تنها 14 هزار میلیارد تومان به بانک شهر بدهکار است و اگر  طلب پیمانکاران و... و بقیه مسائلی که وجود دارد را در نظر بگیرید، این مقدار افزایش پیدا می‌کند.

او افزود: با مسائلی که مطرح شد حتی دوستان موافق شهرداری وقت بیش از 30 هزار میلیارد تومان هم برآورد کردند. همانگونه که در اوایل شورای پنجم از طرف شهرداری تهران این عدد به 54 هزار میلیارد تومان رسید و گفتند امکان افزایشش هم وجود دارد.

حقانی یادآور شد: متاسفانه حدود 80 درصد از درآمدهای شهرداری تهران فقط به ملک و زمین ختم می‌شود. یکی پروانه می‌گیرد، یکی تغییر کاربری می‌دهد و دیگری زمین می‌خرد و باید این اعداد و رقمی را بدهد.

معاون اسبق خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران اظهار کرد: اینکه شهرداری چقدر بدهی دارد مهم نیست. البته اصولا بدهی حتی برای خانواده کوچک هم باید طوری باشد که پشتوانه‌ای برای پرداختش وجود داشته باشد. شهرداری به‌رغم اینکه بسیاری از منابعش در دو دهه گذشته از بین رفت و در واقع هزینه شد ولی هنوز هم تهران ظرفیت درآمدزایی آن هم به صورت درآمدهای پایدار را داراست.

سالانه باید 10 درصد به منابع پایدار اضافه شود/ نباید ادعای بیهوده کرد

او اضافه کرد: متاسفانه در حال حاضر  درآمدهای پایدار ما بیش از 20 درصد نیست. من به هر 3 شهردار اخیر، آقایان نجفی، افشانی و دکتر حناچی گفتم که نباید ادعای بیهوده کنیم و شهرداری را درگیر منابع غیرپایدار نکنیم. ما خیلی هنر به خرج بدهیم و با برنامه‌ریزی و استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی که به فراوان در سطح شهر تهران وجود دارد می‌توانیم هر سال 10 درصد از منابع ناپایدار را کم و به منابع پایدارمان اضافه کنیم.

عضو سابق شورای شهر تهران ادامه داد: من به شهردار فعلی گفتم شما 2 سال در شهرداری هستید و طی این 2 سال می‌توانید 2 تا 10 درصد به  منابع پایدارتان اضافه کنید.

هرکسی از منافع شهر استفاده می‌کند باید هزینه‌ آن را پرداخت کند

حقانی گفت: منابع پایدار این نیست که دکه کنار خیابان اجاره دهیم. این شهر ظرفیت دارد و هرکسی از منابع و منافع این شهر استفاده می‌کند باید هزینه‌ آن را هم پرداخت کند.

معاون اسبق خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران  تصریح کرد: ما اگر دنبال یک شهر پایدار و نزدیک به استانداردهای زیست محیطی می‌خواهیم زندگی کنیم باید هزینه آن را پرداخت کنیم.

او ادامه داد: متاسفانه ما امکانات شهری را توزیع نکردیم. حتی فضای سبز و پارک‌هایمان هم یک توزیع عادلانه‌ای در سطح شهر ندارد. بنده با این شرایط سنی به سختی می‌‌توانم از خیابان عبور کنم. این چه شهری است؟ یک پیرزن یا پیرمرد یا بچه باید از لای ماشین‌ها تردد کند.

شهرداری تهران باید تمام توان خود را صرف توسعه مترو کند

عضو شورای اسلامی شهر چهارم در پاسخ به این سوال که اگر در مدیریت شهری بودید چه اقدامی انجام می‌دهید؟ تصریح کرد: من به عنوان فردی که تحصیلاتم محیط زیستی و علاقه‌ام به محیط زیست بوده است، بر مترو و توسعه مترو تاکید دارم. در این شرایط شهرداری تهران باید تمام توان خود را صرف توسعه مترو کند. دولت باید کمک کند. باید از درمان وزارت بهداشت بزند و مترو را توسعه بدهد. چند نفر از آلودگی هوا به صورت مستقیم و غیر مستقیم می‌میرند و چقدر باید هزینه درمان داد؟

حقانی تاکید کرد: توکیو، لندن، مکزیک و... شهر را زیرزمین برده‌اند. اگر جای پل صدر، مترو را توسعه می‌دادیم اتفاق بهتری رخ می‌داد. آن زمان که هر کیلومتر مترو 60 میلیارد تومان بود و در حال حاضر  500 میلیارد تومان شده است یعنی 9 برابر افزایش پیدا کرده است.

او یادآور شد: اگر زیرساخت های حمل و نقل عمومی توسعه پیدا کند، بسیاری از مشکلات‌مان حل خواهد شد.

ادامه دارد

بیشتر بخوانید: جدایی ری از تهران جنبه سیاسی دارد/ جدایی ری مانند قطع کردن دست و پای تهران است انتقاد تندگویان از نبود پیوست اجتماعی در پروژه‌های شهری/ پروژه باغ کتاب فاقد پیوست فرهنگی اجتماعی است!/ پیوست اجتماعی با توضیح فرهنگی متفاوت است

خبرنگار: سیمین برادران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خبرگزاری برنا قالیباف پل صدر شورای شهر چهارم محمد حقانی بدهی قالیباف توسعه مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۵۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم گفت: در راستای افزایش و توسعه فضای سبز از سال ۹۴، ۱۰۴ بوستان به سطح شهر اضافه شده است.

سید محسن میرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه سال ۹۴ مساحت فضای سبز شهر قم ۱۶ میلیون متر مربع بوده است، اظهار کرد: از سال ۹۴ توسعه فضای سبز یکی از دغدغه‌های مجموعه مدیریت شهری تبدیل شد و اکنون فضای سبز شهری و جنگلی در قم به ۲۷ میلیون متر مربع رسیده است.

وی افزود: سرانه فضای سبز در سال‌های گذشته به ازای هر شهروند ۱۲.۵ متر مربع بوده که در سال جاری این مقدار به ۲۱ متر مربع به ازای هر شهروند رسیده است.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم با بیان اینکه استفاده از پساب شهری با توجه به کمبود آب در شهر قم یکی از مباحث مهم مجموعه مدیریت شهری است، تصریح کرد: سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم به صورت جدی پیگیر استفاده از پساب است.

میرهادی با بیان اینکه توسعه فضای سبز با توجه به نیاز شهر قم در حال انجام است، اضافه کرد: در سال ۹۴، ۲۵۰ بوستان در شهر وجود داشت که در سال جاری به ۳۹۵ بوستان شهری افزایش یافته و این مقدار قابل توجهی است.

وی تاکید کرد: کمبود فضای سبز در مناطق شهری نیازمند اجرای برنامه‌های جدی است تا در این مناطق باغاتی تملک و تبدیل به فضای سبز شهری شود.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم از احداث ۱۰ بوستان بانوان و خانواده در سطح شهر خبر داد و گفت: توسعه فضای سبز و ایجاد بوستان‌های شهری با برنامه‌های مدون در دستور کار مجموعه مدیریت شهری، معاونت خدمات شهری و محیط زیست، و سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قرار گرفته است.

میرهادی عنوان کرد: کمبود فضای سبز پیرامون حرم مطهر در هسته مرکزی شهر یکی از موضوعاتی است که چاره اندیشی شده تا با آزاد سازی و تملک مغازه‌ای قبرستان نو، فضای سبز مناسبی در پیرامون حرم مطهر ایجاد شود.

وی با اشاره به دست‌فروشان هسته مرکزی شهر اضافه کرد: برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است تا به زودی دست‌فروشان بلوار یادگار امام در منطقه دو و منطقه شش ساماندهی شوند.

کد خبر 748833

دیگر خبرها

  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت