Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تارنمای تربیون اکسپرس،ولز از سرمایه‌گذاری‌های عظیم چین در پاکستان انتقاد کرد و گفت که ادامه سرمایه گذاری‌های پکن، اسلام آباد را با آسیب‌های اقتصادی طولانی مدت مواجه خواهد کرد و فقط منافع چین را تامین می کند.

این اظهارات معاون وزیر امور خارجه آمریکا ، واکنش مقامات اسلام آباد و پکن را برانگیخت و آن را مداخله در امور داخلی کشورها دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی پک مخفف نام انگلیسی کریدور اقتصادی چین - پاکستان است که مجموعه ای از طرح های زیر بنایی است که درحال حاضر با سرمایه گذاری چین در پاکستان درحال ساخت می باشد.ارزش اولیه پروژه های سی پک در ابتدا ۴۶ میلیارد دلار بوده  که اکنون به ۶۲ میلیارد دلار افزایش یافته است. این طرح که در واقع یک شبکه ارتباطی منطقه ای است می تواند ارتباطات بین کشورهای منطقه را گسترش دهد.

 سفیر آمریکا در پاکستان در پی واکنش مقامات پاکستان در بازدید از پنجاب گفت: ولز قصد نداشت بحثی را مطرح کند که دخالت در  "حق حاکمیت" و  تصمیم گیری درباره آینده اسلام آباد باشد.

جونز در مصاحبه با رسانه های خبری افزود: ولز فقط در صدد طرح یک ایده و ایجاد زمینه بحث و بررسی درباره سی پک بود و ما انتظار نداریم همه با ما هم نظر و یا با همه جنبه های سخنان ولز موافق باشند.

به گزارش رسانه های پاکستان ، «اسد عمر» وزیر توسعه و برنامه ریزی پیشتر گفت : تحلیل ولز درخصوص سرمایه گذاری های چین و طرح اقتصادی سی پک درست نیست.

وی تاکید کرد: ما روابط خوبی با چینی ها داریم و هرگز با نظر و خواست یک کشور، حاضر به کاهش مناسبات خود با کشورهای دوست نیستیم.

وزیر توسعه و برنامه ریزی پاکستان اظهار کرد : روابط اسلام آباد و پکن علیه هیچ کشوری نیست زیرا روابط ما آزموده شده است.

وی در واکنش به اظهارات معاون وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر ماهیت وام های چند میلیارد دلاری پکن در قالب طرح سی پک و بهره برداری یک‌طرفه چین از این طرح، افزود: وام های دریافتی توسط پاکستان از چین با سود ۲.۳۴ درصد صورت گرفته و ما با مالیات و سایر ابتکارات آن را در آینده پرداخت خواهیم کرد.

در همین حال سفیر چین در پاکستان نیز سخنان آلیس ولز را به باد انتقاد گرفت و گفت: روابط ما با پاکستان مبتنی بر منافع متقابل و همکاری برد- برد برای هر دو کشور است.

وی تاکید کرد: چین بدون در نظر گرفتن سلیقه های سیاسی و یا دولتی آماده تامین نیازهای پاکستان است اما سوال این است که چرا واشنگتن به دلیل اولویت های سیاسی حاضر شد تا کمک های وعده داده شده به اسلام آباد را تعلیق کند.

معاون وزیر خارجه آمریکا در امور آسیای جنوبی و مرکزی در مرکز بین المللی تحقیقاتی "وودرو ویلسون" گفت: کریدور اقتصادی چین و پاکستان (سی پک) که تامین کننده منافع دو کشور معرفی شد، تنها برای چین سودمند است و آمریکا برای سود بیشتر پاکستان الگوی بهتری را ارائه می دهد.

وی خاطرنشان کرد: ابتکار عمل چند میلیارد دلاری توسط وام های غیر تجاری در حالی در قالب کریدور اقتصادی سی پک صورت می گیرد که در این مسیر شرکت های چینی نیروی کار و مواد خود را به پاکستان منتقل می کنند.

برچسب‌ها پاکستان سی پک چین ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاکستان سی پک چین ایالات متحده آمریکا پاکستان سی پک چین ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۶۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با سفیر ایران در لبنان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان با وزیر امور خارجه دیدار و تبادل نظر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجتبی امانی با حسین امیرعبداللهیان دیدار و تبادل نظر کرد.

مجتبی امانی در این دیدار گزارشی از آخرین تحولات محل مأموریت و وضعیت روابط دو جانبه جمهوری اسلامی ایران و لبنان، همچنین تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان و مقاومت و مردم این کشور ارائه کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش‌های سفیر کشورمان، بر لزوم تداوم تلاش برای پیگیری توسعه روابط دو کشور بخصوص در زمینه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی، همچنین اهمیت جایگاه لبنان و نقش آن در محور مقاومت علیه رژیم متجاوز صهیونیستی تأکید کرد.

امیرعبداللهیان بار دیگر بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس جمهور لبنان تأکید و آنان را به تسریع در این کار دعوت کرد.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: به نظر می‌رسد کشورهای منطقه نیز به این مهم توجه داشته و در صدد کمک به حل این موضوع هستند.

کد خبر 749961

دیگر خبرها

  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است
  • غریب‌آبادی: ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه: ۲۸ زندانی پاکستانی آزاد می‌شوند
  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با سفیر ایران در لبنان
  • تظاهرات ضدصهیونیستی دانشجویان پاکستانی در مقابل کنسولگری آمریکا
  • نتانیاهو مانع دستیابی به توافق است/ تلاش آمریکا برای فشار بر حماس
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • تجمع دانشجویان پاکستانی در همبستگی با حامیان فلسطین در آمریکا+عکس