Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سازمان منع اشاعه تسلیحات شیمیایی همواره گزارش‌هایی علیه کشور‌هایی مانند سوریه منتشر کرده و این کشور‌ را متهم به استفاده از تسلیحات شیمیایی می‌کند، اما شواهد حاکی از آن است که این گزارش‌ها دستکاری و تحریف می‌شوند. تاریخ انتشار: 06:00 - 05 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۰۸۴۹

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، اخیرا وبسایت افشاگر «ویکی لیکس» افشا کرد که گزارش سازمان منع اشاعه تسلیحات شیمیایی درباره حمله سال ۲۰۱۸ به «دوما» در سوریه دستکاری و بخش‌هایی از آن به طور عمدی حذف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال ۲۰۱۸ کمیته حقیقت‌یاب منع اشاعه تسلیحات شیمیایی طی گزارشی مدعی استفاده ارتش سوریه از سلاح شیمیایی در شهر دوما کرد.

همزمان با این گزارش کشور‌های غربی و آمریکا نیز به اتهام‌زنی علیه سوریه ادامه داده و در نهایت انگلیس، فرانسه و آمریکا به بهانه این سوریه را هدف تجاوز قرار دادند.

اکنون ویکی لیکس با استناد به ایمیل یکی از مقامات منع اشاعه تسلیحات شیمیایی می‌گوید که گزارش سال ۲۰۱۸ این سازمان دستکاری شده است.

بیشتر بخوانید:

بهانه تراشی آمریکا برای ادامه حضور غیرقانونی در سوریه سلاح شیمیایی؛ حربه تکراری آمریکا برای اقدام نظامی علیه سوریه

 

بر اساس گزارش ویکی لیکس، در ایمیل افشا شده، مقام سازمان منع اشاعه تسلیحات شیمیایی به یکی از مقام‎های بالا دست خود گفته که بخش‌هایی از گزارش سال ۲۰۱۸ درباره شهر دوما در سوریه دستکاری و یا حذف شده است.

اما این نخستین رسوایی برای سازمان منع اشاعه تسلیحات شیمیایی نیست و پیش از این نیز گزارش‌ها و مستنداتی مبنی بر دستکاری این سازمان در گزارش‌های خود منتشر شده است.

ماه می‌ سال جاری نیز «ایان هدرسون»، از مقام‎های سازمان منع اشاعه تسلیحات شیمیایی، افشا کرد که گزارش این سازمان درباره استفاده از سلاح شیمیایی شهر دوما با واقعیت‌ها همخوانی ندارد.

هندرسون گزارش داده بود که نتایج مشاهدات نشان می‌دهد که مخازن حامل تسلیحات شیمیایی در دوما از آسمان شلیک نشده و از سوی افرادی در داخل زمین کار گذاشته شده‌اند.

«بنیاد شجاعت» که یک نهاد بین المللی محافظت و حمایت از افشاگران به شمار می‌رود، ماه اکتبر سال جاری گزارشی درباره اقدامات مشکوک سازمان منع اشاعه تسلیحات شیمیایی در روند تحقیقات درباره حادثه ادعایی دوما منتشر کرد.

گزارش بنیاد شجاعت نیز شواهدی مبنی بر تلاش سازمان منع اشاعه تسلیحات شیمیایی برای تحریف در گزارش دوما را افشا کرد.

گزارش‌های ارائه شده از سوی سازمان منع اشاعه تسلیحات شیمیایی و اقدامات کشور‌های اروپایی و آمریکا با توسل به این گزارش‌ها به نوعی نشان می‌دهد که منع اشاعه ابزاری در دست غرب برای اعمال فشار به دیگر کشور‌ها است.

با نگاهی به افشاگری‌ها درباره گزارش‌های سازمان منع اشاعه تسلیحات شیمیایی، دست‌کم می‌توان به این نتیجه رسید که این سازمان اطلاعات را از دید عمومی مخفی می‌کند و در نهایت این مخفی‌کاری به تجاوز‌هایی مانند حمله فرانسه، انگلیس و آمریکا به سوریه منتهی می‌شود.

علاوه بر این، در حالی که بسیاری از سوالات اساسی درباره عملکرد منع اشاعه تسلیحات شیمیایی بدون پاسخ باقی مانده، تردید در گزارش‌ها و کلیت این سازمان کاملا مشروع است.

در حال حاضر هیچ اقدامی از سوی این سازمان در شفاف سازی برای بازگرداندن اعتماد عمومی انجام نشده و بسیاری از روزنامه‌نگاران می‌گویند که این سازمان از پاسخ به سوالات آن‌ها خودداری می‌کند.

با توجه به گزارش سال ۲۰۱۸ سازمان منع اشاعه تسلیحات شیمیایی و دیگر گزارش‌های این سازمان که کاملا منطبق با ادعا‌های مطرح شده از سوی آمریکا و سازمان سیا است، تردید درباره این که منع اشاعه تسلیحات شیمیایی تحت کنترل آمریکا و غرب قرار دارد کاملا غیر عقلانی است.

آمریکا در راستای دستور کار «تغییر رژیم» خود، سازمان منع اشاعه تسلیحات شیمیایی را به عنوان ابزاری در دست خود دارد و گزارش‌های این سازمان را شدیدا مورد دستکاری و تغییر قرار می‌دهد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان منع تسلیحات شیمیایی حمله شیمیایی سوریه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۶۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ

به گزارش خبرگزاری مهر، شاپور صفری با اعلام خبر آزادسازی ۳۰۰ هکتار از اراضی در معرض تغییر کاربری در حوزه قضائی چهارباغ گفت: این شهرستان با توجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی که دارد و از آنجایی که تغییر کاربری‌های غیرمجاز، عوائد زیادی برای متخلفان در پی دارد یکی از شهرهای هدف برای این افراد است.

دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ بیان کرد: در پی گزارش جهاد کشاورزی در خصوص تغییر کاربری غیرمجاز در «رامجین» و روستاهای «قاسم گرجی» و «رمنده»، دستورات برای اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی صادر شد.

وی با اشاره به اینکه در عملیات انجام شده ۳۰۰ هکتار به ارزش ۱۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آزادسازی شده است، افزود: در این اقدام ۱۵۰ مورد دیوارکشی غیرمجاز، ۱۰ مورد بنا و ویلای غیرمجاز در حال ساخت، ۵۰ مورد دپوی مصالح، هشت مورد استخر و ۲۵ مورد محوطه سازی اعمال قانون شد.

کد خبر 6091836

دیگر خبرها

  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • کاهش صادرات تسلیحات تدافعی فرانسه به رژیم صهیونیستی
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟