Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان بیان کرد: سامانه ۱۲۴ از ساعت ۷ صبح الی ۲۲ به صورت فیزیکی اپراتورهای آنها پاسخگوی ثبت و بررسی شکایات مردمی هستند که طی یک هفته گذشته حدود ۲۵۰ شکایت از طریق تلفن ۱۲۴ در استان ثبت شده که بیشترین شکایات مردمی در زمینه افزایش کرایه تاکسی‌ها درون و برون شهری و قیمت میوه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"مهدی حسینی‌نژاد" در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص نظارت‌ها در هفته گذشته در استان کرمان پس از افزایش قیمت بنزین گفت: در هفته گذشته حدود یک هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی مختلف انجام دادیم که در راستای این بازرسی‌ها یک هزار و ۳۰۰ پرونده تخلف با ارزش ریالی یک میلیارد ریال تشکیل شده است.

وی با بیان این مطلب که در هفته گذشته حدود ۱۰ گشت مشترک با سایر دستگاه‌های ذیربط تشکیل شده است، اظهار کرد: در راستای کنترل قیمت در بازار پس از افزایش قیمت بنزین، با اتحادیه‌هایی که کالاهای سبد خانوار را تامین می‌کنند، جلسات ویژه داشته‌ایم تا از این طریق بتوانیم کالای مورد نیاز مردم را با قیمت واقعی تامین کنیم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان بیان کرد: سامانه ۱۲۴ نیز از ساعت ۷ صبح تا ۲۲ به صورت فیزیکی اپراتورهای آنها پاسخگوی ثبت و بررسی شکایات مردمی هستند که در یک هفته گذشته حدود ۲۵۰ شکایت از طریق تلفن ۱۲۴ در استان ثبت شده که بیشترین شکایات مردمی در زمینه افزایش کرایه تاکسی‌ها درون و برون شهری و قیمت میوه بوده است.

وی از رشد ۱۰۰ درصدی شکایات مردم ثبت شده از طریق تلفن ۱۲۴ در یک هفته گذشته نسبت به هفته‌های قبل از آن خبر داد و یادآوری کرد: امروز هیچ دلیلی برای افزایش قیمت سایر کالاها در پی افزایش قیمت بنزین وجود ندارد و نمی توان این افزایش قیمت بنزین را با سال ۹۰ مقایسه کرد زیرا تفاوت افزایش قیمت بنزین در سال ۹۸ با سال ۹۰ در این بود که در آن سال قیمت سایر فرآورده های نفتی همچون نفت، گاز و مازوت نیز افزایش پیدا کرد و این موضوع در آن سال باعث شد که بسیاری از کالاها از افزایش این قیمت‌ها تاثیر مستقیم بگیرند اما در سال جاری تنها بنزین افزایش قیمت پیدا کرده است.

افزایش قیمت‌های حامل‌های انرژی یک دوران گذار دارد

حسینی‌نژاد ادامه داد: افزایش قیمت‌های حامل‌های انرژی یک دوران گذار دارد و در دوران بعدی باید بازار رصد و پایش شود. در مقطع فعلی که افزایش قیمت بنزین داشتیم طبیعتا به لحاظ بعد روانی مدیریت کردن آن در زمان گذار آن مشکل است که پیش‌بینی می‌کنیم دوران گذار این موضوع حدود یک ماه باشد.

وی ادامه داد: در دوران گذار باید از بعد امنیتی، اجتماعی، فرهنگی، کارشناسی و ... به مسایل توجه کرد که مهمترین شاخصی که در این دوران گذار با توجه به هجمه‌های که از بیرون کشور مدیریت می‌شود، باید به آن اهمیت داده شود، بعد امنیت است لذا امنیت روی سایر مسایل(فرهنگی، اجتماعی و ...) سایه افکنده است و بعد از آن مباحث کارشناسی در خصوص قیمت‌ها است و تاثیر مستقیم افزایش قیمت بنزین بر کالاها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و قیمت تمام شده کالاها مشخص می‌شود و از مسیر اداری آن افزایش قیمت‌ها لحاظ می‌شود.

رییس سازمان صمت شمال استان کرمان با انتقاد از اینکه ما یاد نگرفته‌ایم که درست مصرف کنیم؛ تصریح کرد: به‌طور متوسط روزانه ۱۰۰ میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف می‌شود که براساس شاخص‌های دنیا (تعداد خودرو، موتورسیکلت و ...) ما حدود ۳۰ میلیون لیتر مازاد مصرف داریم که این مازاد مصرف کردن ما یا بحث قاچاق بوده یا عدم مصرف بهینه را در پی داشته است که براساس آمار غیررسمی حدود ۱۰ میلیون لیتر بنزین قاچاق و حدود ۲۰ میلیون لیتر نیز مصرف بد بنزین را داریم که باید برای این موضوع چاره‌ای اندیشیده شود.

افزایش قیمت بنزین در این زمان نباید اتفاق می‌افتاد

وی افزود: بعد فرهنگی به سرعت نمی‌تواند این بدمصرف کردن ما را اصلاح کند، پس باید اقدام دیگری برای اصلاح مصرف می‌شد لذا قیمت بنزین را به قیمت واقعی آن نزدیک کردند اما بنده به عنوان یک دستگاه اقتصادی معتقدم افزایش قیمت بنزین در این زمان نباید اتفاق می‌افتاد اما به لحاظ کارشناسی باید برای این مازاد مصرف نیز کاری می‌کردیم.

حسینی‌نژاد اظهار کرد: افزایش قیمت بنزین روی برخی از کالاها تاثیر مستقیم دارد و روی برخی از کالاها نیز به لحاظ بعد روانی تاثیر می‌گذارد اما بنزین چون روی قیمت تمام شده بسیاری از کالاها تاثیر مستقیم ندارد به لحاظ کارشناسی نباید این افزایش قیمت روی همه کالاها تاثیر بگذارد اما به لحاظ بعد روانی همواره این تاثیر را شاهد خواهیم بود.

وی با تاکید برآنکه تنها راهکار ما برای تنظیم بازار فقط جریمه نیست، عنوان کرد: بازار را به صورت مرتب رصد می‌کنیم. برای قیمت کالاهایی که از افزایش قیمت بنزین تاثیر می‌پذیرند براساس کارهای کارشناسی ستاد تنظیم بازار، قیمت نهایی را مشخص و ابلاغ خواهیم کرد و کالاهای که قیمت تمام شده آنها با قیمت بنزین ارتباط ندارد اگر افزایش قیمتی را از سوی واحدهای صنفی مشاهد کنیم، برخورد شدید خواهیم کرد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان اظهار کرد: پیش‌بینی ما این است که قیمت کالاها حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش پیدا خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: افزایش قیمت بنزین تنظیم بازار داخلی صنعت معدن و تجارت استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۶۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به برخی گزارش‌ها مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون‌شهری،‌ بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه‌های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، جلسه فوق العاده شورای عالی حمل و نقل، ایمنی و کاهش تلفات جاده‌ای پیش از ظهر امروز (سه شنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

مخبر: شعار سال معیار برنامه‌ریزی اقتصادی کشور است مخبر در این جلسه رفع نقاط حادثه‌خیز و کاهش تلفات جاده‌ای را یکی از مهمترین اولویت‌های کشور دانست و گفت: باید بدون هر گونه اما و اگر برای رفع نقاط حادثه‌خیز و کاهش تلفات جاده‌ای تلاش کنیم و منابع مرتبط با آن نیز باید از هر محل ممکن تامین شود چرا که حفظ سلامت و جان مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نمی‌توان از این موضوع مهم به سادگی عبور کرد.

وی افزود: استان‌هایی که دارای بیشترین نقاط پرتصادف هستند باید مجدانه و با بکارگیری تمامی ظرفیت‌های استان، نسبت به رفع این نقاط حادثه‌خیز گام بردارند و گزارش اقدامات صورت گرفته را به‌صورت مستمر ارائه دهند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون‌شهری،‌ بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه‌های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از هماهنگی‌های بین دستگاهی در جهت کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای ارائه کرد و گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش بینی می‌شود که در سال جاری شاهد جهش بهتری در کاهش تلفات جاده‌ای و میزان جانباختگان باشیم.

رییس پلیس راهور فراجا نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت تردد و تصادفات رانندگی و سفرهای نوروزی ارائه کرد و از کاهش چشمگیر تعداد جانباختگان و حوادث رانندگی خبر داد و گفت: این دستاورد نتیجه تلاش دولت،‌ پلیس و سایر بخش های مربوطه بوده و نشان از تمرکز جدی برای رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح رفتار رانندگان دارد.

در این جلسه که وزیر امور اقتصادی و دارایی،‌ رییس کل بانک مرکزی،‌ رییس کل گمرک و رییس کل بیمه مرکزی نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت اجرای مصوبات جلسه گذشته شورا ارائه شد و تصمیمات لازم برای رفع موانع پیش روی برخی مصوبات اتخاذ شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ریزش بورس ادامه دار شد؛ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • مخبر: مشکل واردات اتوبوس برون‌شهری در اسرع وقت حل شود
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • ریزش ۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس
  • تقاضا جهانی برای بنزین کاهشی است
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد