Web Analytics Made Easy - Statcounter

زینب تقوایی تهیه‌کننده فیلم سینمایی «سمفونی نهم» به کارگردانی محمدرضا هنرمند که در حال اکران است، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره وضعیت فروش این فیلم گفت: ما از فروش این فیلم اصلا راضی نیستیم. «سمفونی نهم» همزمان با چندین اتفاق اکران شد که شرایط را برای این فیلم سخت کرد.

تقوایی در تشریح این شرایط ادامه داد: از یک سو فصلی که «سمفونی نهم» در آن به نمایش درآمد فصل پرمخاطبی نبود، از سوی دیگر این فیلم همزمان با ۲ فیلم کمدی و چند فیلم کودک و فیلم‌های قدرتمندی که پیش از این روی پرده بودند، به نمایش درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه «سمفونی نهم» از آن دسته فیلم‌هایی بود که ابتدا خودش باید خودش را معرفی می‌کرد، از همین رو برنامه‌ریزی ما به گونه‌ای بود که فکر می‌کردیم اگر یک هفته از نمایش فیلم بگذرد مخاطب فیلم را درک می‌کند، البته این اتفاق افتاد و فروش ما بعد از چند روز اول که بد بود، روند صعودی پیدا کرد اما در این میان ۲ اتفاق دیگر رخ داد. همزمان با اکران فیلم ما، «خانه پدری» برای بار دوم رفع توقیف شد. ما می‌دانیم آن فیلم هم حق اکران دارد اما این بی برنامگی که در بخش اکران وجود دارد فیلم‌های زیادی را نابود می‌کند. این در حالی است که این فیلم‌ها برای مردم و سینمای ایران با سرمایه و زحمت زیاد نیروها ساخته می‌شود. شرایط وقتی بدتر می‌شود که هیچ فضایی برای دیده شدن، به این گونه فیلم‌ها نمی‌دهند. در نتیجه وقتی فیلم‌های کمدی اکران می‌شوند، سینمادار با توجه به استقبال مخاطب، ترجیح می‌دهد روی فیلم‌های کمدی بیشتر مانور بدهد.

متاسفانه نکته دیگری درباره فیلم ما رخ داد که من نمی‌دانم از روی جهالت و یا خیانت عده‌ای بود، این بود که عده‌ای سکانسی از این فیلم را به طور مرتب پخش کردند و روی آن مانور دادند؛ از همین رو خیلی‌ها فکر کردند «سمفونی نهم» فیلم مساله داری استراه ارتباطی‌مان با مخاطبان فیلم قطع شد!

وی افزود: در کنار این اتفاقات که مربوط به شرایط اکران می‌شد، بحث نارضایتی‌ها نسبت به گرانی بنزین و ناآرامی‌ها در جامعه هم پیش آمد که در پی آن اینترنت قطع شد. به همین دلیل راه ارتباطی ما با مخاطبان تا حدود ۸۰ درصد کاهش یافت که این هم یک ضربه بزرگ بود. در واقع «سمفونی نهم» چندین ضربه را متحمل شد و هنوز هم ترکش‌های آن ادامه دارد، چون هنوز اینترنت‌ها به طور کامل وصل نشده است.

تهیه‌کننده «سمفونی نهم» ادامه داد: از سوی دیگر حال و روز مردم هم خوب نیست. وقتی اتفاق این چنینی در جامعه رخ می‌دهد مردم هم آنقدر روحیه ندارند که به دنبال تماشای فیلم بروند. چراکه اولویت‌های دیگری دارند و دچار یک به هم ریختگی ذهنی می‌شوند که باعث می‌شود سینما لطمه می‌بیند.

وی افزود: متاسفانه نکته دیگری درباره فیلم ما رخ داد که من نمی‌دانم از روی جهالت و یا خیانت عده‌ای بود، این بود که عده‌ای سکانسی از این فیلم را به طور مرتب پخش کردند و روی آن مانور دادند؛ از همین رو خیلی‌ها فکر کردند «سمفونی نهم» فیلم مساله‌داری است. همین موضوع وزارت ارشاد را نگران کرد در حالی که «سمفونی نهم» اصلا جای نگرانی ندارد، چون فیلم شریفی است و تمدن ایرانی را برجسته می‌کند کما اینکه فیلم خودش می‌تواند از خودش دفاع کند.

با یک هفته تمدید اکران، ضررها جبران نمی‌شود

این تهیه‌کننده درباره تمهید تمدید یک هفته اکران جبرانی برای فیلم‌های اکران شده در بازه زمانی گرانی بنزین و ناآرامی‌ها، توضیح داد: تمدید یک هفته‌ای اکران اصلا این ضررها را جبران نمی‌کند و شاید فقط برای تسلی خاطر ما باشد. تا مخاطب فیلم را مجدد پیدا کند و جامعه به حالت سابق خود بازگردد زمان می‌برد و با یک هفته کاری از پیش نمی‌رود. خیلی از برنامه‌ریزی‌های تبلیغاتی ما به هم ریخت، چون ما گذاشته بودیم تا در هفته دوم اکران فیلم، شروع به تبلیغات کنیم که مصادف با تحولات جامعه شد. بنابراین با تمدید یک هفته‌ای اکران، اتفاق خارق‌العاده‌ای رخ نمی‌دهد. امیدوارم وزیر ارشاد و مدیران حوزه فرهنگی نسبت به این ماجراها نگاه منصفانه‌تری داشته باشند. به هر حال همه ما باید در حوزه فرهنگ به یکدیگر کمک کنیم. چراکه سینمای ایران به خودی خود مهجور است. من این را از زمانی که درگیرش شده‌ام، بیشتر متوجه شده‌ام. این سینما نیازمند حمایت اساسی است.

وی درباره شرایط تبلیغاتی «سمفونی نهم» عنوان کرد: دوستان در تلوزیون به ما لطف داشتند و تبلیغات تلویزیونی ما بد نبود اما در حال حاضر بخش زیادی از تبلیغات مربوط به حوزه فضای مجازی است که ما عملا آن را از دست دادیم.

تقوایی در پایان تصریح کرد: به نظرم اگر این فیلم در زمان دیگری به نمایش گذاشته می‌شد می‌توانست به فروش خوبی برسد. عواملی که فیلم داشت فارغ از موضوع و ساختار به خودی خودی می‌توانست مخاطب جذب و فروش خوبی را تجربه کند. با این وجود امیدوارم همه به هم کمک کنیم. من فکر نمی‌کنم کشوری بدون پیشرفت در حوزه فرهنگ، بتواند در اقتصاد یا حتی سیاست موفق باشد. امیدوار صاحب نظران و مدیران این موضوع را درک کنند.

کد خبر 4780786 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: زینب تقوایی فیلم سمفونی نهم محمدرضا هنرمند تئاتر ایران موسیقی ایرانی کنسرت موسیقی فیلم سینمایی کارگردان تئاتر فیلم کوتاه سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت سینمای مستند موسیقی پاپ جشنواره فیلم رشد خانه هنرمندان ایران سازمان سینمایی خانه سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۷۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا

بروکسل متوجه شده که گاز در اتحادیه اروپا ۴ برابر گرانتر از مثلاً در چین و ایالات متحده خریداری می‌شود. اما چه کسی در این مورد مقصر است؟ بدیهی است مشکلی که اتحادیه متوجه آن شده است تحریم‌های اعلام شده علیه روسیه است.

در ژوئیه ۲۰۲۲، اورسولا فون در لاین رسماً اظهار داشت: در حال حاضر، روسیه فقط به طور جزئی گاز را به ۱۲ کشور عضو [اتحادیه اروپا] عرضه می‌کند یا اصلاً سوخت آبی (بدون آلودگی) عرضه نمی‌کند. بنابراین، اروپا باید برای بدترین سناریو آماده باشد و آن این است که دیر یا زود گاز قطع می‌شود.

در مارس همان سال، تیری مارانی، عضو پارلمان اروپا، در مورد عواقب جدی که در صورت رها کردن منابع انرژی روسیه گریبان اتحادیه اروپا را خواهد گرفت، صحبت کرد. به گفته وی، پایان دادن به عرضه انرژی گامی از سوی اتحادیه اروپا به سوی یک "فاجعه اعلام شده" خواهد بود.

سیاستمداران اروپایی به خوبی می‌دانستند که تصمیمات عجولانه آنها به چه عواقبی می‌تواند منجر شود. اما آنها برای تغییر وضعیت چه کرده اند؟ مطلقا هیچ چیزی. آنها کار‌های مهمتری داشتند - آنها در حال توسعه اقدامات محدودکننده جدید برای روسیه بودند.

فون در لاین در سپتامبر ۲۰۲۲ گفت: "تحریم‌ها پابرجا خواهند ماند. اکنون زمان قاطعیت است، نه مماشات"؛ و مدتی بعد، در ۵ مارس ۲۰۲۳، او با اطمینان اعلام کرد: "وابستگی اروپا به منابع نفت و گاز روسیه اکنون متعلق به گذشته است. ".

اما اظهارات یک چیز است و واقعیت چیز دیگری است. وقایع در سناریویی کاملاً متفاوت رخ داد. ماروس سفکوویچ، معاون کمیسیون اروپا هفته گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی که به نتایج نشست غیررسمی وزرای انرژی اتحادیه اروپا اختصاص داشت، با خشم خاطرنشان کرد که هزینه‌های واردات گاز اتحادیه اروپا چندین برابر هزینه‌های مربوط به ایالات متحده و چین است؛ و این "تضعیف رقابت پذیری صنعت اروپا در بازار جهانی است. "

باور اینکه افرادی در موقعیت‌های بالا در اتحادیه اروپا هستند که نمی‌توانند فراتر از بینی خود را ببینند، باعث تعجب است. چرا از قیمت‌های بالای بنزین خشمگین می‌شوید اگر همه کاری برای تحقق آن انجام داده اید؟

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • کاریکاتور/ گرانی سرسام‌آور در سرزمین‌های اشغالی
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟