Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمدعلی فرهمندراد سه‌شنبه ۵ آذر افزود: از ابتدای امسال ۱۲ طرح در سطح ۷۷۸ هکتار با هزینه بیش از ۷۱ میلیارد ریال اجرا شده و ۱۴ طرح در ۵۹۷ هکتار با اعتبار بیش از ۷۷ میلیارد ریال نیز در دست اجراست.

وی ادامه داد: پارسال ۱۵ طرح در سطح یک هزار و ۱۹ هکتار با هزینه بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال منجر به انعقاد قرارداد با پیمانکار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور به شرایط بحرانی منابع آب دشت این خطه نیز اشاره و بیان ترویج روشهای نوین آبیاری نقش مهم و اساسی در کنترل مصرف آب مزارع و مبارزه با کم‌آبی و خشکسالی دارد.

وی گفت: همچنین آبیاری قطره‌ای و بارانی باعث جلوگیری از فرسایش خاک، مصرف بهینه آب، امکان کودپاشی و افزایش کارایی کود و بازده بیشتر محصول می‌شود.

۷۶ نوع از ۸۳ نوع محصول تولیدی استان خراسان رضوی در نیشابور کشت ‌می‌شود. ۹۸ هزار هکتار زمین در نیشابور زیر کشت انواع محصولات کشاورزی و عرصه زراعی و باغی آن به ترتیب ۷۳ و ۲۵ هزار هکتار است. از این سطح ۱۳ هزار و ۲۰۸ هکتار کشت دیم و بقیه کشت آبی است. شمار بهره‌بهرداران بخش کشاورزی در نیشابور ۵۰ هزار نفر است.

بخش کشاورزی نیشابور در تولید محصولاتی همچون گندم، جو، پنبه، خیار، سیر، بادمجان، کدو، سبزیجات، سیب، گلابی و گیلاس رتبه‌های نخست تا سوم را در خراسان رضوی دارد.

مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در فاصله ۱۲۲ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد. نیشابور مرکب از چهار بخش مرکزی، زبرخان، سرولایت و میان جلگه ۴۳۱ روستا دارد. ۱۶۳ هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن روستاها هستند.  مساحت شهر نیشابور سه هزار و ۷۴۰ هکتار و جمعیت آن ۲۶۳ هزار نفر است.

کد خبر 465570 برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی کشاورزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۷۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه دام وزارت جهادکشاورزی در حاشیه بازدیدی که از شرکت دامداران شهرستان نیشابور با اشاره به  استفاده از  بقایای بخش کشاورزی و حتی خانگی در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام گفت:پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده است و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه‌ای اهمیتی بالاتر از بقایا وبازماند‌های این بخش دارد.

سید احمد رضا سید علیان افزود: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

 معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور درهم دراین بازدید با بیان اینکه شهرستان نیشابور از شهرستان‌های پیشرو در زمینه دام در خراسان رضوی است گفت: این شهرستان با بیش از ۶۱ هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود ۲۶ هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با ۷ هزار و ۵۰۰ تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

علی مبارکی افزود: در بخش کشاورزی بیش از ۳۰ درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده ویا به دور ریخته می‌شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی می‌شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده‌های خام دامی از خارج کشور صدور مجوز‌ها و تسهیلات لازم برای بازگرداندن این پسماند‌ها به چرخه خوراک دامضروری است.

وی گفت: شرکت تعاونی دامداران با داشتن زنجیره‌ای کامل از شیر خام، کارخانه تولید خوراک دام و تاسیس کارخانه تولید خوراک دام از بقایا و پسماند‌های بخش کشاورزی و ارائه مشاوره‌های آموزشی به دامداران، از شرکت‌های نمونه کشوری و استانی در شهرستان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است