Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به این که عدم وجود مهارت‌های ارتباطی دلیل اصلی افزایش آسیب‌های اجتماعی است گفت: تربیت نسل‌های مسئولیت‌پذیر در نهاد آموزش و پرورش سبب تنظیم مراودات صحیح اجتماعی خواهد بود. ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۱ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، ناصر عتباتی صبح امروز در  دوره توانمندسازی مدیران مدارس- طرح اعتلا بسیج فرهنگیان در اردبیل ضمن محکوم‌سازی اغتشاشات اخیر در کشور اظهار داشت: خوشبختانه با همراهی مردم عزیز استان، دستگاه‌ قضائی، نظامی و امنیتی هیچ گونه اقدامات تحرک‌آمیز و اغتشاش در استان را شاهد نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در ارتباطات و مراودات اجتماعی و نقش بی‌بدیل آن در فرهنگ‌سازی جامعه گفت: بی‌شک اگر آموزش و پرورش بتواند کارکرد واقعی خود را در بعد تعلیم هنجارها، رفتارها، مناسبات و مراودات اجتماعی به نحو مطلوب انجام دهد، مسلماً قسمت اعظم مسائل و مشکلات در جامعه خود به خود برطرف می‌شود.

شناسایی 20 محله برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی توسط سپاه استان کرمانشاه‌‌کارکردهای اصلی مساجد برای کاهش آسیب‌های اجتماعی احیا شوداستاندار گیلان: توجه به سبک زندگی اسلامی موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

رئیس کل دادگستری استان اردبیل اظهار کرد: نوع نگاه مسئولان، معلمان و مربیان آموزش و پرورش در جهت‌دهی نگاه دانش‌آموزان به مسائل پیش‌رو بسیار تاثیرگذار بوده و در همه ابعاد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی می‌تواند نقش داشته باشد.

وی اظهار کرد: نقش آموزش و پرورش در حفظ و صیانت از منابع طبیعی، محیط زیست، حقوق شهروندی و کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار پررنگ و تاثیرگذار است.

عتباتی با اشاره به مولفه‌های افزایش و یا کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه گفت: اگر نهاد آموزش و پرورش بر اساس مهر و محبت، مهربانی و لطافت مراودات خود را تنظیم کند اثر این‌گونه مراودات در کل جامعه نمود عینی پیدا می‌کند.

وی افزود: تربیت نسل‌های مسئولیت‌پذیر در نهاد آموزش و پرورش موجب تنظیم مراودات صحیح اجتماعی می‌شود و عدم حساسیت دانش‌آموزان نسبت به سرنوشت جامعه، منابع طبیعی خدادادی موجب آسیب‌های جدی می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل در ادامه با اشاره به آمار تلفات جاده‌ای در کشور گفت: اگر فرهنگ‌سازی علمی، دقیق و صحیح در این حوزه انجام گیرد و بتوانیم این عناصر را به درون خانواده‌ها انتقال دهیم، مسلماً شاهد کاهش تلفات در این حوزه نیز خواهیم بود.

عتباتی گفت: عدم داشتن مهارت های ارتباطی یکی دیگر از عوامل موثر در وقوع بزه و آسیب‌های اجتماعی در جامعه است لذا باید آموزش های لازم در خصوص انواع مهارت های کنترلی به ویژه مهارت های کنترل خشم و افزایش آستانه تحمل در بین مردم به ویژه در بین جوانان و نوجوانان داده شود.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به تهدیداتی که می‌تواند آموزش را هدف قرار بدهد، گفت: باید توجه جدی به محیطهای پیرامونی داشته باشیم و نگاه مدیران، مسئولان و مربیان آموزش و پرورش باید نگاهی فراتر از مدرسه به دانش‌آموزان باشد لذا در این مورد مراقبت‌های ویژه‌ای با همکاری سایر دستگاه‌های متولی در مورد تهدیدات احتمالی در حوزه مواد مخدر، مشروبات الکلی و سایر آسیب‌های اجتماعی داشته باشند.

رئیس تشکیلات قضایی استان با اشاره به ظرفیت‌های فضای مجازی اظهار کرد: اگر نظارت و آگاهی کافی در این حوزه نداشته باشیم و از خطرات و آسیب‌های آن اطلاع نداشته باشیم فضای مجازی می‌تواند آثار بسیار مخربی در جامعه داشته باشد لذا دشمنان با استفاده از ظرفیت های فضای مجازی در صدد بر هم زدن بنیان خانواده، ترویج بی بند و باری، از بین بردن حساسیت نسبت به مسائل اخلاقی، قبح‌زدایی و خودکشی را در بین مردم به‌ویژه در بین جوانان گسترش دهند.

عتباتی گفت: نهادهای فرهنگی به ویژه نهاد آموزش و پرورش باید دانش و تخصص و ارائه راهکارهای علمی به مقابله با این آسیب‌های اجتماعی و تهدیدات بپردازد. لیکن دستگاه قضایی نیز همواره اقدامات حمایتی خود را از دستگاه‌های اجرایی استان در جهت ارتقای سطح فرهنگی جامعه و مقابله و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی انجام می‌دهد.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل تعالیم مبتنی بر اسلام ناب محمدی و ترویج فرهنگ اسلامی - ایرانی را موجب پیشرفت و ترقی کشور دانسته و افزود: تعالیم فرهنگ مبتنی بر غرب موجب انحطاط و سقوط جامعه و کشور است. لذا مسئولان به ویژه مسئولان نهادهای فرهنگی و آموزش و پرورش با در نظر گرفتن حساسیت و رسالت‌های خطیر خود برای اعتلای ارزش‌ها و آرمان‌های اسلامی تلاشی مضاعف داشته باشند.

انتهای پیام/131/ح

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۹۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج

‌طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دستاوردها، ابتکارات و توانمندی‌های خوداتکایی، خودکفایی و خوداشتغالی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان در سومین نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات و تولیدات کارگاه‌های خود اتکایی مدارس شبانه‌روزی استان در سنندج عرضه شد.

‌وی بیان کرد: این نمایشگاه‌ها فرصتی است تا دانش‌آموزان ضمن کسب مهارت‌های زندگی و آماده شدن برای ورود به مرحله دیگر از زندگی، توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته و استعدادهای بالقوه خود را فعل سازند.

محمدی با بیان اینکه در سه غرفه این نمایشگاه توانمندی‌های دانش آموزان با نیاز ویژه شهرستان سنندج به نمایش گذاشته شده، مهارت آموزی را از بهترین کارها برای دستیابی به اشتغال مطمئن دانست و اظهار کرد: در این نمایشگاه‌ها دانش آموزان آثار و دست سازه‌های خود را در زمینه‌های مختلف هنری و فنی به نمایش گذاشته‌اند.

وی هدف از حضور دانش آموزان مراکز متوسطه استثنایی در این نمایشگاه را ارتقای اعتماد به نفس و ایجاد پیوند میان دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و عادی عنوان کرد و افزود: این دانش‌آموزان دارای توانمندی‌های زیادی هستند که با فراهم شدن امکانات و بستر مناسب می‌توانند بر محدودیت‌های خود غلبه کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: خودباوری و خود اتکایی از محوری‌ترین اصول تربیتی دانش آموزان است که باید در آموزش و تربیت دانش آموزان مد نظر قرار گیرد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهارت آموزی است، گفت: پرورش یافته سیستم آموزشی باید دارای حداقل یک مهارت باشد به گونه‌ای که در صورت جدایی از نظام تعلیم و تربیت رسمی در هرمرحله، توانایی تأمین زندگی خود و اداره خانواده را داشته باشد.

محمدی با اشاره به پرورش نیروی ماهر و فراهم کردن ساختارهای مناسب مهارت‌آموزی به‌عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر افزود: مهارت آموزی، استعدادیابی وتقویت مهارت‌های پایه با رویکرد کارآفرینی در نظام آموزش وپرورش می‌تواند برطرف کننده بسیاری از نیازهای آینده بازار کار متناسب با ظرفیت درونی دانش آموزان باشد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه توجه به حرفه آموزی در نظام آموزش و پرورش می‌تواند برطرف‌کننده بسیاری از نیازهای آینده کشور باشد، اظهار کرد: همواره تلاش بر این است که بسترهای لازم برای آموزش مهارت‌های حرفه‌ای به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه فراهم شود.

گفتنی است؛ این نمایشگاه از ۸ تا ۱۰ اردیبهشت ماه هر روز از ساعت ۱۵ الی ۲۱ با نمایش دست ساخته‌های دانش آموزان متوسطه کاردانش خاص هنرستان‌های دخترانه گل‌ها وپسرانه نوآوران سنندج برای بازدید عموم آزاد است.

کد خبر 6090988

دیگر خبرها

  • شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد