Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور با بیان اینکه سالانه توان کار ۵۰۰ میلیارد تومان در عتبات عالیات را داریم گفت: بزرگترین پروژه ما صحن حضرت زهرا (س) است که بخش زیارتی آن به پایان رسیده و بخش غیر زیارتی نیز تا پایان سال به اتمام می‌رسد. ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهندس نامجو صبح امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: 14 سال از فعالیت ستاد عتبات عالیات در عراق می‌گذرد ابتدای کار خدماتی مرمت در کشور عراق انجام شد و در گام بعد احداث پروژه‌ها در دست اقدام قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: کاری که ما در عراق انجام می‌دهیم در استان‌های نجف، کربلا، سامرا و کاظمین در راستای بازسازی و خدمات است.

جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور افزود: بزرگترین کار ما در حال حاضر احداث صحن حصرت زهرا (س) است که 220 هزار مترمربع مساحت دارد و از این میزان 100 هزار متر مربع بخش زیارتی به اتمام رسیده است و بخش غیر زیارتی نیز تا پایان سال به اتمام می‌رسد. 

نامجو با بیان اینکه پروژه بزرگ دیگری که در دست اجرا داریم پروژه صحن حضرت زینب (س) در کربلا است. کار بزرگی است که دو سال از آغاز آن می‌گذرد و در واقع توسعه حرم امام حسین (ع) است. این پروژه در 5 هکتار زمین اجرا می‌شود که بخش‌های مختلف دارد. این منطقه همان تل زینبیه و محل کارزار امام حسین (ع) با دشمنان است.

وی بیان کرد: در مقدس‌ترین جای کربلا  کار توسعه را آغاز کردیم که این پروژه  بعد از صحن حضرت زهرا (س) بزرگترین کار است.

جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور عنوان کرد: در  کنار این طرح در کربلا پروژه‌های دیگری هم داریم که در دست احداث است و تاکنون 140 پروژه به اتمام  رسیده و 48 پروژه در دست احداث است. 

70هزار زائر اربعین در صحن حضرت زهرا(ع) اسکان داده می‌شوندتهران| صحن حضرت زهرا(س) در خدمت زائران اربعین قرار می‌گیردخیران اردبیلی بازسازی 500 مترمربع از صحن حضرت زهرا(س) ‌را بر عهده گرفتند

نامجو با بیان اینکه سالیانه 3 میلیون نفر زائر ایرانی در عتبات عالیات برای زیارت داریم افزود: در ایام اربعین مسئولیت اصلی پذیرایی و اسکان زائران را برعهده داریم و امسال شاهد حضور جمعیت دو برابری در اربعین بودیم و با بسیج موکب‌های مردمی توانستیم امسال به بهترین نحو گام برداریم. 

وی با بیان اینکه امسال درصدد هستیم برای سال آینده تدابیری بهتر اندیشیده شود گفت: ستاد بازسازی در سیل هم ورود کرده و سال گذشته و امسال موکب‌ها در این زمینه خدمت ارائه کردند و امروز ستاد به بلوغ رسیده که می‌تواند کارهای بزرگ انجام دهد.

جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور با بیان اینکه سالانه 500 میلیارد تومان در عراق توان انجام کار داریم  اظهار داشت: با وجود همه مشکلات مالی اما کمک‌های مردمی روند نزولی نداشته بلکه صعودی دارد، اما همچنان نیاز به کمک دولت و مردم داریم. قبلا دولت‌ها کمک کرده که با توجه به مشکلات اقتصادی کمک‌های دولتی به یک سوم  کاهش یافته است.

نامجو تصریح کرد: خراسان جنوبی مردمانی مومن و متعهد دارد و یکی از بهترین استان‌ها است که در رابطه با کار خیز و کمک به بازسازی عتبات از استان‌های پیشتاز است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی نیز در این دیدار اظهار داشت: مسئولیت ارزشمندی که خدا نصیب شما کرده باید شاکر آن باشید. عشق به ائمه بزرگترین سرمایه است که انسان وقت، فکر و تلاشش را در این راه قرار می‌دهد و ارزش زیادی دارد.

آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی با بیان اینکه اگر زائران در این مسیر سختی دارند با تلاش شما مشکلات به حداقل می‌رسد که توفیق بسیار خوبی است افزود: شما منتصب به امام حسین(ع) هستید. شما کارگران امام حسین (ع) هستید که نباید آن را با هیچ چیز معامله کنید. 

وی افزود: امروز موضوع تقرب را با هیچ چیز نمی‌توان معامله کرد. ایجاد رفاه برای زائران مهم است اما آنچه به اهداف امام حسین (ع) نزدیکتر است اربعین است که کربلا و عاشورا را بین المللی کرده و این موضوع دشمن را عصبانی کرده و این کار جهاد دامنه دار است که خواه یا ناخواه دنیا را متحول می‌کند. 

انتهای پیام / 254/ز

R41348/P/S6,56/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز شنبه با توجه به بارندگی‌های سیل آسای روز گذشته و خسارت به زیرساخت‌ها و برخی منازل مسکونی روستای تختان در بخش سراب میمه نشست ستاد پیشگیری و هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، فرماندار ویژه دهلران و معاون عمرانی فرماندار، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین آبفای استان، بخشداران سراب میمه و زرین آباد، جمعی از مسئولان شهرستان و دو بخش زرین آباد و سراب میمه برگزار شد.

گزارش تکمیلی این نشست و بازدید میدانی ستاد پیشگیری و هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران از روستای تختان در بخش سراب میمه به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

کد خبر 6096115

دیگر خبرها

  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • مشکل آب‌گرفتگی بلوار ارغوانیه رفع شد/ آماده‌باش اکیپ‌های ستاد سیل تا پایان بارش‌ها
  • از روستای مهمویی تا عتبات عالیات 
  • سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • اعزام دانشجویان عمره گزار به عمره مفرده