Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کیمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: از دولت و دستگاه دیپلماسی می‌خواهم که اسناد دخالت آمریکا و دست اندرکاران در اقدامات اخیر را فراهم کرده و خسارت‌های مادی و معنوی را مشخص و از طریق مراجع حقوقی بین‌المللی پیگیری کنند.

قدس آنلاین: کمال دهقانی فیروزآبادی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور گفت: مجتمع فولاد میبد در دهه ۸۰ با سرمایه ملی کار خود را شروع کرد و با تولید ۳۰۰ هزار تن شمش چدن شانه به شانه مراکز تولید فولاد کشور آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دوران شکوفایی اما تا سال ۸۸ بیشتر طول نکشید و این مجتمع در جریان خصوصی سازی دو بار به بخش خصوصی واگذار شد. متاسفانه برآورد درستی از توانایی‌های سرمایه گذاران نشد و این مجتمع تعطیل شد. آن چه مهم است، فقط بیکاری چند صد کارگر نیست بلکه وارد شدن ضررهای میلیاردی به سرمایه‌گذاران خرد و اعتماد از دست رفته مردم به سرمایه‌گذاری در تولید است.

نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی از رئیس جمهور و وزرای اقتصادی برای دستور حل مشکل فولاد میبد تشکر کرد و خواست که به طور جدی‌تر به این موضوع ورود کرده و تا آخر همراه مسوولان امر باشد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد اعتراضات و اغتشاشات مردم در واکنش به اصلاح قیمت بنزین گفت: با توجه به یافته‌های دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی، اظهارات رسمی وزارت خارجه روسیه مبنی بر این که آمریکا مسئول ناآرامی‌های اخیر ایران است و همچنین دخالت سرسپردگان آمریکا در منطقه مثل رژیم اشغالگر قدس و عربستان سعودی که کارنامه آدم کشی آنها در دنیا مشهور است و تولید کننده تفکر وهابی گری و صهیونیستی بودند و افراد جنایت کاری مثل نتانیاهو و بن لادن را پرورش دادند و همچنین با توجه به اظهارات سفیر آمریکا در آلمان در مورد دخالت آمریکا در ایران از دولت و دستگاه دیپلماسی می‌خواهم که اسناد این دخالت‌ها و اقدامات ضد امنیتی را به همراه برآورد دقیق از میزان خسارت‌های مادی و معنوی را جمع آوری و از طریق مراجع حقوقی بین المللی پیگیری‌های لازم را به عمل آورد.

وی افزود: از دستگاه‌های اجرایی می‌خواهم که توجه خود را به برنامه‌های  کمک رسانی به اقشار ضعیف جامعه ببرند و مشکلات معیشتی را حل و فصل کرده و مبارزه با گرانی را هدف اصلی خود قرار دهند.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی با بیان این که ۱۵ سال پیش سند چشم انداز ۱۴۰۴ نوشته شده است، این سند را برای پیشرفت کشور دانست و گفت: براساس این سند باید تا ۵ سال آینده ایران تبدیل به قوی‌ترین قدرت اقتصادی منطقه شود. سوال این جا است که آیا همه قوای سه گانه و همه دستگاه‌ها به سمت این هدف گام‌های لازم را برداشته‌اند؟

وی با اشاره به ظرفیت‌های جغرافیایی ایران گفت: داشتن متنوع‌ترین منابع معدنی، نیروی انسانی توانمند، بازار مصرف ۵۰۰ میلیونی همسایگان چیزهای بعیدی است که در کمتر کشوری پیدا می‌شود. مطمئن باشید به تعداد انگشتان یک دست هم کشوری مثل کشور ما پیدا نمی‌شود پس مشکل کار کجاست؟ بخشی از مشکل در مدیریت و تصمیم گیری به موقع است. با اعمال مدیریت قاطع و کنترل نظارت دقیق می‌توانیم در ۵ سال باقی مانده به اهداف این سند دست پیدا کنیم.

دهقانی فیروزآبادی در پایان نطق خود ضمن تاکید رهبری به اصلاح ساختار بودجه کشور، اصلاح ساختار بودجه را نقطه عطف دانست و تاکید کرد: اگر دولت دوازدهم این بودجه را به مجلس بیاورد و مجلس آن را تصویب کنند این اتفاق نقطه عطفی مهم است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اغتشاشات دخالت خارجی پیگیری حقوقی مراجع بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا امروز در حالی با وزیر خارجه چین دیدار کرد که مسائل حل نشده همچنان روابط بین واشنگتن و پکن را تهدید می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزیر خارجه چین در دیدار با بلینکن تاکید کرد که منطقه آسیا و اقیانوسیه نباید به میدان جنگ برای قدرت های بزرگ تبدیل شود و گفت که واشنگتن اقدامات بی پایانی برای سرکوب اقتصاد و فناوری چین انجام داده است.

وانگ یی به بلینکن گفت که واشنگتن نباید از تایوان به عنوان ابزاری برای کنترل چین و توقف تسلیحاتی آن استفاده کند.

وزیر امور خارجه چین در دیدر با همتای آمریکایی خود بر ضرورت راه حل دو دولتی در فلسطین اشغالی برای حفظ ثبات تاکید کردند.

در این گفت‌وگو چین از دستیابی به صلح در فلسطین از طریق گفتگو و مشورت حمایت کرد.

 سخنگوی وزارت خارجه چین نیز به روابط روسیه و چین پرداخت و گفت: روسیه یک شریک استراتژیک است و هیچ طرف سومی حق دخالت در همکاری اقتصادی و نظامی مسکو و پکن را ندارد.

سخنگوی وزارت خارجه چین از آمریکا خواست در امور داخلی چین دخالت نکند.

 سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین از واشنگتن خواست که تحریم‌ها علیه پکن را متوقف کند و افزود: آمریکا نباید ما را به عنوان یک قدرت رقیب در نظر بگیرد.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در حالی وارد چین شده است که روابط بین دو کشور اندکی بهبود یافته اما همچنان مسائل حل نشده فی مابین، ثبات در روابط بین این دو قدرت جهانی را تهدید می کند.

در همین حال چند روز پیش یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا بدون ذکر جزئیات بیشتر اظهار کرد واشنگتن برای برداشتن گام هایی علیه شرکت های چینی که به اعتقاد آنها امنیت آمریکا و اروپا را تهدید می کنند، آماده است.

همچنین در دولت آمریکا بحث های مقدماتی درمورد تحریم بانک های چینی به دلیل حمایت این کشور از روسیه در جنگ علیه اوکراین، صورت گرفته اما مقامات به رویترز گفتند که دولت هنوز برای انجام این کار طرحی ندارد.

این در حالی است که واشنگتن تاکنون برخی تحریم‌های بانک‌های اصلی چین را به دلیل تاثیراتی که ممکن است بر اقتصاد جهانی و روابط بین دو کشور داشته باشد، متوقف کرده است.

همچنین یک مقام وزارت امور خارجه چین در گفت‌وگو با خبرگزاری شینهوا اظهار کرد از زمان دیدار بایدن با شی جین پینگ در نوامبر سال گذشته در سان فرانسیسکو، ارتباطات بین دو کشور نشان دهنده روند توقف کاهش ارتباطات و تثبیت آن است.  

براساس این گزارش، سفر بلینکن به پکن در حالی صورت می گیرد که کنگره و سنای آمریکا در هفته جاری لایحه کمک 8 میلیارد دلاری به تایوان را تصویب کرد. هدف از اختصاص این بودجه به تایوان، کمک به این کشور در مقابله با اقدامات چین در منطقه است.

سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رئیس دانشگاه کلمبیا/ به دانشجویان غیور خود فرصت اعتراض بدهید
  • نامه رئیس دانشگاه میبد به رؤسای تعدادی از دانشگاه‌های آمریکا
  • بلینکن در دیدار با رئیس جمهور چین : پکن می تواند از طریق نفوذش بر ایران در کاهش تنش‌ها نقش داشته باشد
  • زاکانی: تمام مجورهای قطار ملی مترو از مراجع بین المللی اخذ شده است
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • دلخوش : عملیات "وعده صادق" به اسراییل فهماند سمبه ایران چقدر پر زور است +فیلم
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره