Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یک عضو کمیسیون حمل و نقل و عمران مجلس می‌گوید: پیگیر رفع مشکلات رانندگان وسایل نقیله سبک شهری متعاقب گرانی بنزین هستیم.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از خبرنگار ایلنا، اگرچه به دلیل گازوئیل‌سوز بودن کامیون‌ها هزینه حمل و نقل با این وسایل نقلیه متعاقب گرانی بنزین افزایش نمی‌یابد، اما وسایل نقلیه سبک شهری و بین شهری از جمله وانت‌بار‌ها، نیسان‌ها و پیک‌های موتوری از این گرانی به شدت متاثر می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت کشور به عنوان متولی ستاد حمل و نقل و سوخت بلافاصله پس از اعلام سهمیه‌بندی بنزین از سوی رئیس سازمان برنامه و بودجه و در اولین اطلاعیه‌های صادره، به صراحت اعلام کرد که ناوگان بنزین سوزی که در شبکه طراحی شده از سوی این وزارتخانه در حرکت است، بر اساس پیمایش، مابه‌التفاوت ریالی دریافت خواهد کرد، اما درحالی‌که بیش از 10 روز از گرانی بنزین می‌گذرد هنوز ساز و کار مشخصی در این زمینه وجود ندارد.

در یکی از تازه‌ترین اظهارنظر‌ها عباس قبادی (معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت) گفت: در ستاد تنظیم بازار تاکید شده که وزارتخانه‌های کشور، صمت و نفت در جلسات مشترک، برای تغییر سهمیه بنزین وانت‌بارها همفکری کنند. البته وزارت نفت و کشور اقناع شده‌اند که سهمیه این بخش را افزایش دهند.

هادی بهادری (عضو کمیسیون حمل و نقل و عمران مجلس) به ایلنا گفت: مجلس پیگیر سهمیه بنزین وانت‌بار‌ها و نیسان‌هاست و بر این باور است که باید رانندگان این وسایل نقلیه مورد حمایت قرار گیرند.

او ادامه داد: تاکید بر این است که با گران شدن بنزین اجناس و کالا‌ها گران نشود، حال آنکه وقتی هزینه حمل و نقل افزایش یابد در قیمت نهایی کالا تاثیر گذاشته و باعث افزایش تورم می‌شود.

این نمایند مجلس گفت: در جلسه‌ای که با مسئولان وزارت صنعت داشتیم این مطالبات را بیان کردیم. باید برنامه‌ریزی دقیقی صورت می‌گرفت و قبل از اجرای طرح ساز‌و‌کار‌های حمایتی مشخص می‌شد. تاخیر در حمایت از اصنافی که از گرانی بنزین متضرر می‌شوند، می‌تواند افزایش قیمت‌ها را کلید بزند که این اتفاق به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کمیسیون حمل و نقل و عمران مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۱۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

دیگر خبرها

  • عکس | اعلام قیمت محصولات سبک تجاری زامیاد
  • قیمت نیسان آبی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد (+جدول)
  • نیسان آبی گران شد/ قیمت جدید را ببینید
  • قیمت جدید وانت نیسان اعلام شد
  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • واژگونی خودرو شوتی حامل سوخت قاچاق، فوت راننده و سرنشین آن را رقم زد