Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلامی توسعه تعاملات و همکاری با دیگر دستگاه‌ها را از سیاست‌های اصلی وزارت راه و شهرسازی برشمرد و گفت: باید با تعامل سازنده دستگاه‌ها مانع زمین‌خواران شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمد اسلامی روز سه‌شنبه (پنجم آذرماه) در بخشی از کارگاه آموزشی اجرای توافقنامه سه‌جانبه میان ستاد کل نیروهای مسلح و وزارتخانه های راه و شهرسازی و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که با موضوع تعیین‌تکلیف اراضی در اختیار وزارت دفاع برگزار شد، یکی از سیاست‌های اصلی وزارت راه و شهرسازی را توسعه تعاملات و همکاری با سایر دستگاه‌ها و پرهیز از اختلاف‌آفرینی عنوان کرد و گفت: در مدت یک‌سال گذشته نیز نتایج خوبی از این اقدامات گرفته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه رویه، روحیه و رویکردمان را بر اساس تنظیمات متفاوتی پایه‌گذاری کرده‌ایم، به تفاهم‌نامه منعقدشده با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اشاره کرد و افزود: این اقدام سال‌ها بر زمین مانده و مورد تاکید مقام معظم رهبری بود که سرانجام محقق شد.

اسلامی، اختلاف بین دستگاه‌ها و نهادهای کشور را به‌نفع زمین‌خواران دانست و با اشاره به مکاتبات متعددی که در خصوص پرونده‌های زمین‌خواری با قوه‌قضاییه انجام می‌شود، عنوان کرد: با تعامل سازنده دستگاه‌ها و پرهیز از اختلافات باید مانع از این اتفاقات شد؛ زیرا همه زیر پرچم یک دولت یعنی دولت جمهوری اسلامی ایران هستیم.

وی انعقاد این تفاهمنامه سه‌جانبه را اقدامی ارزشمند و موثر در کاهش زمین‌خواری که ام‌الفساد کشور استا، دانست و گفت: حل مسائل و مشکلات مشابه می‌تواند به روشن شدن تکلیف مالکیت‌ها بیانجامد.

وزیر راه و شهرسازی، رفع مشکلات مردم را یک گام بسیار مهم و تکلیف‌شرعی دانست و افزود: باید نسبت به تعیین‌تکلیف زمین واحدهای مسکونی که اوایل انقلاب توسط دستگاه‌های مختلف به مردم واگذار شده اما سند به‌نام دستگاه‌های دولتی، نظامی و ... است، که باید این موارد را نیز تعیین تکلیف و حل و فصل کنیم. البته بخشی از این مساله نیز مربوط به نیروهای مسلح است که امیدواریم با اقدام خوب این نیروها و سازمان ملی زمین و مسکن این مشکل مردم که همواره مورد تاکید رهبری نیز بوده است، برطرف شود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد بسیج هفته بسیج کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد راهپیمایی مساجد اغتشاشات اخیر در کشور مجلس محکومیت اغتشاشات اخیر اسلامی وزارت راه و شهرسازی وزارت راه وزارت دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۲۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برای بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند.

به گزارش تسنیم، علی القاصی‌مهر؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون 11 جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه برای بیش از 65 هزار و 700 دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از 27 هزار و 900 دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های 37 هزار و 800 دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و 485 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا 27 خرداد 1403، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

در ادامه این جلسه علی صالحی؛ دادستان تهران هم به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال 1402 پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، 10 جلسه را برگزار کرده و 45 بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب 219 مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف 145 دستگاه وسیله نقلیه در سال 1402 خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف 18 هزار و 835 ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی 92 هزار میلیارد ریال در سال 1402 خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام 23 درصد و از حیث ارزش ریالی 116 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف 245 دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از 10 هزار و 600 فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و 100 فقره در ادارات پست و بیش از 42 هزار و 900 فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان