Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@03:33:24 GMT

وضعیت زرد و قرمز ایمنی بیش از ۱۸۰۰ مدرسه در تهران

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۰۲۹۸۸

وضعیت زرد و قرمز ایمنی بیش از ۱۸۰۰ مدرسه در تهران

معاون آموزش سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از تکمیل سند ارزیابی مخاطرات اجزای غیرسازه‌ای مدارس و تدوین سند مخاطرات مدارس در شش منطقه تهران خبر داد. ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، حیدر کلهری در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اقدامات انجام شده در اجرای طرح مدرسه آماده گفت: در اجرای طرح مدرسه آماده که با همکاری آموزش و پرورش استان تهران از چند سال قبل آغاز شد، مخاطرات غیرسازه‌ای و ایمنی مدارس مورد بررسی قرار گرفت و پس از تکمیل سند مخاطرات توسط کارشناس آتش نشانی و گروه مدیریت بحران مدرسه، نتایج آن مدرسه در یکی از سه سطح قرمز یعنی مدرسه دارای خطرپذیری بالا، زرد یعنی مدرسه دارای خطرپذیری متوسط و سبز یعنی مدرسه دارای خطرپذیری پایین قرار می گیرد و بر همین اساس نیز برنامه کاهش مخاطرات هر مدرسه در سه بازه زمانی، کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت به هر مدرسه ارائه می‌شود تا میزان خطرپذیری مدرسه به ویژه در برابر حوادثی مانند زلزله کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در شهر تهران حدود 4200 مدرسه وجود دارد افزود: از ابتدای اجرای طرح مدرسه آماده تا کنون ارزیابی مخاطرات اجزای غیر سازه‌ای در2673 مدرسه شهر تهران انجام شده است و در باقی مدارس نیز ارزیابی‌ها و آموزش‌ها در حال انجام است. در حال حاضر نیز ارزیابی‌ها در مدارس دولتی شش منطقه تهران به پایان رسیده است و در مدارس دولتی چهار منطقه دیگر نیز 90 درصد کار انجام شده و اقدامات در مراحل پایانی است.

در مورد اینکه ارزیابی‌ها در مدارس کدام منطق به پایان رسیده؟ اظهار کرد: وضعیت مدارس دولتی مناطق 7، 9، 11، 13، 17 و 18 شهر تهران نهایی شده  است.

کلهری در مورد نتایج به دست آمده از وضعیت ایمنی و آمادگی مدارس گفت: از میان 2673 مدرسه‌ای که طرح مدرسه آماده در آن انجام شده،  751 مدرسه در وضعیت قرمز، 1147 مدرسه در وضعیت زرد و 775 مدرسه در وضعیت سبز قرار دارند که راهکارهای ویژه و اختصاصی هریک از مدارس نیز به آنان اطلاع داده است.

معاون آموزش سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره ضرورت ارزیابی اجزای غیر سازه‌ای مدارس اظهار کرد: از اقدامات اساسی برای کاهش آسیب پذیری دانش آموزان ایجاد محیط ایمن است. اجزای غیرسازه‌ای از مهمترین عوامل آسیب و صدمات دانش آموزان و پرسنل در زمان وقوع حوادثی مانند زلزله هستند به همین دلیل نیز بررسی وضعیت اجزای غیرسازه ای و مخاطرات آنها ضرورت و اهمیت بالایی دارد.

وی ادامه داد: از طرفی دیگر ما بحث آموزش‌ها را در دستور کار قرار داده‌ایم چرا که  آموزش‌های پرسنل مدارس علاوه بر ایجاد حساسیت و ایجاد انگیزه موجب افزایش مهارت تصمیم گیری در شرایط بحران می‌شود و به همین دلیل با هماهنگی‌های به‌عمل‌آمده دو دوره حضوری آموزش ضمن خدمت با عنوان مدرسه آماده  و یک دوره ضمن خدمت مجازی شامل آموزشهای شناخت مخاطرات و مبابی مدیریت بحران، اصول ایمنی در مدارس، حمایت روانی در بحران، اطفاء حریق و اصول تخلیه اضطراری ، فوریتهای پزشکی ویژه اولیاء مدارس برگزار شده است.

وی افزود: تاکنون 1900 مدیر مدرسه و  300 هزار دانش آموزان آموزش‌های مقدماتی و کلاس به کلاس و بیش از 15 هزار دانش آموز آموزش‌های نیم روزه را فرا گرفته‌اند.

به گفته کلهری، هدف اصلی از اجرای این طرح ارتقای آمادگی، ایمنی و توانمندسازی مدارس شهر تهران برای مقابله با حوادث است و در جریان آن سند کاهش خطرپذیری مدارس شهر تهران، افزایش مهارت فردی پرسنل مدارس و دانش آموزان در مواجهه با حوادث و تقویت ساختارهای فعالیت و مشارکت گروهی پرسنل و دانش آموزان مدارس نیز در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۲۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۷۰ مدرسه شهرستان هشترود به نوسازی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرید قشلاقی اظهار کرد: از ۱۴۶ مدرسه شهرستان ۲۵ مدرسه این شهرستان با قدمت بیش از ۴۰ سال در حال تخریب هستند و به صورت فوری به تجدید بنا نیاز دارند.

فرماندار هشترود در آیین زنگ سپاس اظهار کرد: مدارس «فاطمیه (س)» و شهید رجایی در مرکز شهر از شرایط بد فیزیکی برخوردار هستند و اولیاء دانش آموزان، حاضر به ثبت‌نام فرزندان خود در این مدارس نیستند.

وی همچنین از نیاز ۷۰ مدرسه هشترود به تعمیر و نوسازی خبر داد و تحقق این مهم را از الزامات توسعه شاخص‌های آموزشی در این شهرستان برشمرد.

قشلاقی گفت: ۱۰ مدرسه کانکسی هم در این شهرستان وجود دارد که نیاز به تخریب و بازسازی دارند.

وی از خیرین خواست در احداث مدرسه شبانه روزی و فنی و حرفه‌ای در این شهرستان اهتمام داشته باشند.

در این مراسم از تعدادی از معلمان نمونه شهرستان تقدیر شد.

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • شادباش استاندار سمنان به معلمان مدارس کم برخوردار
  • نیاز ۷۰ مدرسه شهرستان هشترود به نوسازی
  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران