Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@14:46:00 GMT

راکت لب فناوری بازیافت موشک را آزمایش می کند

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۰۳۰۵۲

راکت لب فناوری بازیافت موشک را آزمایش می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، شرکت فضایی خصوصی «راکت لب»  قصد دارد فناوری جدیدی را برای بازیافت قطعات موشک های الکترون خود آزمایش کند.

این شرکت در بیانیه ای اعلام کرده یک موشک الکترون به فضا پرتاب می کند و برای نخستین بار سعی خواهد کرد بخش های جدا شده از موشک مذکور را بازیافت و دوباره استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق بیانیه مذکور راکت لب در ۲۹ نوامبر آزمایش فناوری استفاده مجدد از موشک را آغاز و سعی می کند تا نخستین قسمت بوستر موشک را بازیافت کند. در این ماموریت چندماهواره کوچک به مدار زمین پرتاب می شوند. علاوه برآن سیستم های ناوبری، تله متری پرواز و سخت افزار طراحی شده برای تعیین مسیر قطعات موشک هنگام ورود دوباره به مدار زمین آزمایش می شوند.

راکت لب امیدوار است تا سیستم ابداعی به اندازه ای پیشرفته و دقیق باشد که قطعات موشک همراه چتر نجات به سمت زمین حرکت کنند. همچنین این شرکت قصد دارد قطعات موشک را هنگام ورود به اتمسفر زمین و به وسیله یک بالگرد شکار کند و در مرحله بعد آن را به نقاط تعیین شده، برساند.

این اقدام تغییری قابل توجه در مقایسه با روند فعلی شرکت است که موشک های آن فقط یک بار استفاده می شوند. راکت لب در ماه آگوست سال جاری اعلام کرد سعی دارد در جهت استفاده دوباره از موشک ها اقدامتی انجام دهد.

کد خبر 4781621 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری فضایی نوآوری شرکت دانش بنیان نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی فناوری نانو موبایل شبکه ملی اطلاعات اینترنت فناوری فضایی امنیت اطلاعات تولید شرکت هواوی خودروی برقی هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۳۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید
  • رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد
  • شکست بزرگ اسرائیل در آزمایش دفاعی ایران
  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟