Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه در فضای پسافتح جنگ ترکیبی باید به شدت مراقب باشیم، گفت: بلوای آبان مصداقی از همین کمین دشمن برای تبدیل پیروزی ملت ایران به شکست بود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پدافند غیرعامل، سردار غلامرضا جلالی روز سه‌شنبه با بیان اینکه بسیج حقیقتی شبیه به افسانه‌هاست، اظهار داشت: این تعبیر مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای (مدظله العالی) درباره شجره طیبه‌ای است که امروز ملت ایران در سایه سار امن آن روزگار می‌سپارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دیروز خیابان‌های تهران و بسیاری از شهرهای کشور پذیرای صدها هزار ایرانی مسلمانی بود که به آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی ایمان راسخ داشتند، افزود: آنهایی که اگرچه از ندانم‌کاری برخی مسئولین آزرده‌خاطر بودند اما بین اصل نظام و انقلاب و عملکرد مسئولین تفاوت و تمییز قائل هستند، آنها بسیجی‌وار آمدند تا بگویند ما اهل کوفه نیستیم.

 رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه پیشتر اشاره کرده بودیم که در فضای پسافتح جنگ ترکیبی باید به شدت مراقب باشیم که دشمن در کمین است، خاطرنشان کرد: بلوای آبان نیز مصداقی از همین کمین دشمن برای تبدیل پیروزی ملت ایران به شکست بود.

جلالی اظهارداشت: دشمن البته نمی‌داند این ملت شکست ندارد چراکه پشت سر ولی خود بسیجی وار و بصیرت مدار در میدان است. حماسه چهار آذر ۹۸ تبلور روحیه مقاومت بسیجی در میدان سخت فتنه‌های ترکیبی بود.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی بسیج باید نقش خود را در آرایش دفاعی که مد نظر مقام معظم رهبری است تقویت کند، ادامه داد: امروز میدان جنگ صرفا دیگر نظامی نیست، از عرصه فرهنگ تا اقتصاد، تا فضای سایبر و تولید علم و دانش همه عرصه پیکار و مجاهدت است و چه فرصتی بهتر از این برای بسیجیان که وارد عرصه‌های گوناگون شده و در تمامی سطوح فتح و نصرت بیافرینند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل با هشدار درباره اینکه عده‌ای در کشور تلاش دارند بگویند ما به بن‌بست خورده‌ایم، یادآورشد: اینها در بهترین حالت ممکن غافلانی هستند که ظرفیت‌های عظیم این ملت بزرگ تحت امر ولایت را نمی‌شناسند، ملتی که بسیج ۲۰ میلیونی دارد بن‌بست ندارد، شاید این عده در بن‌بست ذهنی خود گیر کرده‌اند که امیدواریم خدا نجاتشان دهد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۳۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری

قائم‌مقام سازمان امور عشایری کشور گفت: به دلایل مختلف نمادهای هویتی عشایر مغان در حال از دست رفتن است و مستندات زندگی عشایری رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی میزبان ‌در آئین اختتامیه جشنواره کوچ عشایر در جعفرآباد مغان اظهار داشت: به دلایل مختلف نمادهای هویتی عشایر مغان در حال از دست رفتن است و مستندات زندگی عشایری رفته رفته به دست فراموشی سپرده می شود.

وی با تاکید بر اینکه سران طوایف عشایر باید نسبت به این فقدان حساسیت نشان دهند، خاطرنشان کرد: استفاده از نماد آلاچیق به عنوان سازه نماد استان اردبیل در همه تریبون‌ها و مراکز رسمی استان باید انجام شود تا با این روش های جلوی فراموشی و نسیان داشته های عشایری را بگیریم.

قائم مقام سازمان امور عشایری ایران با تاکید بر برندسازی محصولات و تولیدات عشایری باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: ضروری است تا دستاوردها و محصولات تولیدی عشایر مغان از قبیل لبنیات، تولیدات سنتی و بافته های داری آنها برندسازی شده و به نام این طوایف ثبت شود.

میزبان با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور 656 ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه 60 اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را 251 هزار خانوار و بیش از یک میلیون و 315 هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران 1.4 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال 25 درصد گوشت قرمز و 35 درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تلاش بلینکن برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تلاش آمریکا برای احیای یک طرح شکست خورده علیه ایران
  • همدلی نیروهای مسلح مثال‌زدنی است
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟