Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین زاده در آیین تکریم مقام کتابداران استان، گرامیداشت روز کتاب، کتاب‌خوانی و کتابدار که پیش از ظهر امروز، اظهار کرد: در میزان مصرف در کشور نسبت به میانگین جهانی، وضعیت مناسبی نداریم. برای مثال در میزان مصرف مواردی چون نفت، نمک، گاز، آب و برق از میانگین جهانی مصرف بیشتری داریم اما در مصرف شیر و سبزیجات، میانگین مصرف کشور پایین‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علت این امر می‌تواند پایین بودن سرانه مطالعه کشور باشد. میانگین سرانه مطالعه کشور ما ۷۵ دقیقه در طول روز است که ۱۵ دقیقه از این میزان به کتاب تعلق دارد و مابقی بیشتر به مطالعه اخبار و روزنامه‌ها برمی‌گردد که بسیاری از این میزان نیز در فضای مجازی و به‌صورت غیر مکتوب است.

حسین زاده تصریح کرد: اگر سرانه مطالعه کشور رشد کرد؛ می‌توان امیدوار بود که سرانه برق و آب کشور کاهش و مصرف شیر و سبزیجات افزایش یابد و این تأثیر کاملاً مستقیم است.

وی با اشاره به مسئله دکترین تقریظ، بیان کرد: رهبر معظم انقلاب بیشتر بر کتب دفاع مقدس متن تقریظ نوشته‌اند. نکته مهم اینجاست که از سال ۶۸ تاکنون شاهد رشد کتاب‌هایی با مضمون دفاع مقدس هستیم.

معاون فرهنگی سپاه امام رضا (ع) افزود: درحال حاضر، نوجوانان ما نه کاوه شاهنامه را می‌شناسند و نه کاوه جبهه و جنگ را، اما نسبت به شخصیت‌های کارتون‌های غربی شناخت دارند. اگر بخواهیم گام دوم انقلاب را عملی کنیم؛ باید نوجوان را با تاریخ ساده‌سازی شده آشنا کنیم.

حسین زاده در انتها بیان کرد: به پیشنهاد بنده شهید حججی به عنوان الگو و نمادی برای نهاد کتابخانه‌های عمومی در نظر گرفته شود که علاوه بر کتابخوان بودن، مروج کتاب هم بود.

کد خبر 4781666

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب محمد حسین زاده مشهد مراسم تجلیل کتاب و کتابخوانی بوشهر هفته بسیج راهپیمایی بارش برف ایلام بسیج قیمت بنزین اصلاح قیمت حامل های انرژی بنزین گرگان قزوین شهرکرد خطبه های نماز جمعه بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۴۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید

به گزارش صدای ایران از ایرنا،دکتر حبیب‌الله خزایی روز شنبه با بیان اینکه عموم مردم بعد از چند شب بی‌خوابی سراغ مصرف دارو‌های خواب آور می‌روند به ایرنا توضیح داد که مصرف خودسرانه دارو‌های خواب آور می‌تواند عواقب، پیامد‌ها و عوارضی را برای شخص مصرف کننده در پی داشته باشد.

این فوق تخصص طب خواب با اشاره به اینکه بی‌خوابی باید حداقل سه ماه و هفته‌ای سه شب ادامه داشته باشد افزود: اگر شخصی در این مدت بی خوابی را تجربه کرد، نیاز به پیگیری و دریافت خدمات تخصصی و در صورت نیاز و تشخیص پزشک، نیاز به مصرف دارو خواهد داشت.

دکتر خزایی با تاکید بر اینکه بی خوابی‌های زودگذر عموما بدون نیاز به مصرف دارو خود به خود از بین می‌روند گفت: کسانی که تجربه کوتاه مدتی از بی خوابی دارند نباید خودسرانه به مصرف دارو روی بیاورند چراکه این دارو‌های غیرنسخه ای، خطر وابستگی شدید را در فرد ایجاد می‌کند.

وی ضمن هشدار نسبت به مصرف دارو‌های خواب آور گفت: اغلب بی خوابی‌های اتفاق افتاده برای افراد نیاز به مصرف هیچ دارویی ندارند و بعد از مدتی این مشکل حل خواهد شد.

 یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در حوزه سلامت جسم و روان انسان ها، خواب نرمال و طبیعی است چراکه بروز اختلال در روند آن، می‌تواند سلامت انسان‌ها را مورد تهدید قرار دهد و براساس آخرین اطلاعات از انجمن علمی روان پزشکان ایران، یک سوم مردم ایران از بی خوابی به عنوان شایع‌ترین اختلال خواب رنج می‌برند.

در سال ۲۰۱۰ یک مطالعه توسط محققان دانشگاه 'وارویک' نشان داد: افرادی که هر شب کمتر از ۶ ساعت می‌خوابند در قیاس با افرادی که در شب ۶ تا ۸ ساعت توصیه شده می‌خوابند، ۱۲ درصد بیشتر احتمال دارد که دچار مرگ زودهنگام (پیش از ۶۵ سال) شوند.

از سوی دیگر مطالعات نشان داده اند که خوابیدن بازیابی قطعاتی از اطلاعات را که ممکن است در گوشه‌ای از مغز ما فراموش شده باشند، آسانتر می‌کند و همچنین مطالعه دیگری از محققان دانشگاه اکستر نشان داد که در دو موقعیت که افراد اطلاعات را در طول دوره ۱۲ ساعته بیداری فراموش می‌کنند، احتمال بیاد آوردن این اطلاعات بعد از یک شب خوابیدن، حدود ۲ برابر می‌شود.



دیگر خبرها

  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • شمه‌ای از بی‌کفایتی پهلوی
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد
  • هوجیچا ؛ از چای سبز برشته شده ژاپنی تا تقویت عملکرد شناختی!
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید
  • ایرالکو با میانگین سنی 26 مقابل پرسپولیس