Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس حوزه هنری آذربایجان‌شرقی از آغاز بازسازی سینما ۲۹ بهمن تبریز خبر داد و گفت: این سینما پس از بازسازی بزرگ‌ترین پردیس فرهنگی سینمایی شمال‌غرب کشور می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، «سیدمحمدحسین بلاغی» امروز در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: این سینما اکنون ۲ سالن دارد که پس از بازسازی شامل ۵ سالن در ظرفیت های مختلف از ۸۰ نفره تا ۵۰۰ نفره خواهد بود و در مجموع صاحب یک هزار صندلی می‌شود که در سطح شمال غرب بزرگترین پردیس سینمایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی افزود: در روند بازسازی هم تلاش می‌کنیم از بهترین و به روزترین امکانات استفاده کنیم که در حوزه تصویر از سیستم پروژکتوری لیزری نسل جدید و در حوزه صوتی از سیستم دالبی پنج به یک استفاده خواهد شد.

بلاغی، برآورد اولیه بازسازی این سینما را ۸ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: یک سوم آن از منابع استانی و بقیه از منابع حوزه هنری کشور تامین خواهد شد که از هفته آینده روندبازسازی و مقاوم سازی این پروژه آغاز می‌شود.

وی گفت: این پروژه یک ساله است و اگر منابع آن زودتر اختصاص یابد، زودتر از یک سال هم می‌توانیم به مردم تحویل دهیم.

بلاغی با اشاره به اینکه حوزه هنری از سال ۱۳۹۴ کار بازسازی سینماها را آغاز کرده است، اظهار کرد: در چهار سال اخیر بیش از ۱۰۰ سینما در کشور بازسازی شده که بازسازی و راه اندازی پردیس سینمایی قدس تبریز یکی از این پروژه‌هاست.

وی با بیان اینکه هزینه کردن در زمینه فرهنگی موجب کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه می شود، افزود: تعریف ما در پردیس‌های سینمایی، یک نیم روز فرهنگی است و نه دو ساعت تماشای فیلم، از این رو در کنار سینما قدس تبریز، مجموعه هنری مهر و ماه شامل گالری و پلاتو را راه اندازی کردیم تا اوقات فرهنگی را افزایش دهیم.

رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی، با یادآوری رکود سینماهای کشور در دهه ۷۰ و ۸۰، دلیل آن را دسترسی آسان به فیلم‌ها دانست و گفت: علاوه بر آن، در حوزه سینماداری، زیرساخت مدرن و به روز ایجاد نکردیم و باعث افزایش رکود شدیم اما مردم در دهه ۹۰ سینما دیدن را تنها برای دیدن فیلم ندانستند و مشارکت در مسائل فرهنگی و اجتماعی و هنری را در سینما رفتن دنبال کردند.

وی با بیان این‌که بازسازی پردیس سینمایی قدس تبریز در سال ۹۴ شروع شد و در طول سه سال با ۳ میلیارد تومان اعتبار، بازسازی آن به اتمام رسید، ادامه داد: آمار مخاطبان سینما با بازسازی سینما قدس دو برابر شده است.

بلاغی با تاکید بر اینکه در سرانه فضاهای فرهنگی تبریز و استان مشکل جدی داریم، خاطرنشان کرد: باید به فرهنگ به عنوان اصلی ترین مسئله در سرمایه فرهنگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی توجه کنیم و چندان به دنبال سود در این حوزه نیستیم.

گفتنی است، سینما ۲۹ بهمن تبریز در سال ۱۳۴۲ ساخته شده و در زمان حاضر با ۲ سالن ۱۰۹۵ صندلی دارد.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد اغتشاشات اخیر در کشور بسیج اغتشاشات بسیج هفته بسیج هفته بسیج راهپیمایی پردیس سینمایی حوزه هنری تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۴۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»

نمایش مستندی از ارد زند در موزه سینما، اعلام برنامه پانوق فیلم کوتاه و آغاز پیش فروش بلیت یک نمایش جدید در تئاترشهر از خبرهای روز ۱۴ ازدیبهشت‌ماه هستند.

به گزارش ایسنا،  مستند «مدرسه در دست بچه‌ها» ساخته ارد زند در موزه سینما نمایش داده می‌شود.

طبق اعلام روابط عمومی موزه سینما، در ادامه نمایش‌های ویژه فیلم‌های مستند در موزه سینما تحت عنوان «شب‌های مستند» با مشارکت انجمن صنفی تهیه‌کنندگان سینمای مستند، فیلم «مدرسه در دست بچه ها» در سالن فردوس موزه سینما روی پرده می‌رود.

در نشست شب‌های مستند که روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۷ برگزار می‌شود، ارد زند مستندساز پیشکسوت درباره این اثر صحبت خواهد کرد.

این فیلم مستند درباره‌ مدرسه‌ای درتهران است که دو روز در سال به دست بچه‌ها اداره می‌شود.   «مدرسه در دست بچه ها» در جشنواره‌ بین‌المللی فیلم کودک اصفهان موفق به دریافت پروانه زرین و در جشنواره فیلم کیش لوح زرین شده بود.  

***

هشتمین جلسه پاتوق فیلم کوتاه با نمایش سه درام و یک فانتزی برگزار می‌شود.

 به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، «ماشوم» در ژانر درام، به نویسندگی مسعود هاشمی‌نژاد و کارگردانی و تهیه‌کنندگی حسین میرزامحمدی ساخته شده است.   «چشماتو ببند» فیلمی در ژانر درام به نویسندگی احسان ثقفی یزدی و کارگردانی ابوذر حیدری است.   «برف سراسری» را نیز پارسا دهقانیان، نویسندگی و کارگردانی کرده و به‌تهیه‌کنندگی داوود رحمانی، در ژانر درام ساخته شده است.   «دندان درخت» اثری فانتزی است به‌ نویسندگی و کارگردانی علی پاک‌نیا که مهبد عبقری تهیه‌کنندگی آن را برعهده داشته است.

سعید هاشم‌زاده، نویسنده و منتقد سینما، به‌عنوان کارشناس جلسه هشتم از نهمین فصل پاتوق فیلم کوتاه، پس از اکران آثار با کارگردان‌های فیلم‌های کوتاه به نمایش درآمده و مخاطبان به گفت‌وگو می‌نشیند. محمد صابری نیز به عنوان مجری‌کارشناس برنامه حضور خواهد داشت.  

هشتمین جلسه فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه با همکاری موسسه فرهنگی، تبلیغاتی بهمن سبز – پخش رویش، یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵ در پردیس سینمایی بهمن برگزار می‌شود.

***

پیش‌فروش بلیت نمایش «دوازده سی‌وشش» به نویسندگی و کارگردانی امید دانشوران که در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود، آغاز شد.  

نمایش «دوازده سی‌وشش» به نویسندگی و کارگردانی امید دانشوران و تهیه‌کنندگی کوروش شاهونه کاری از کمپانی تئاتر جوانان است که از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۸:۱۵ در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.  

زهره محمدی، امیر نصیری و امید دانشوران به‌عنوان بازیگر در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند. آیدا عارفی، محمدرضا فدایی، مهسان یحیی پور نیز بازیگران سیاه‌پوش این نمایش هستند.

نمایش «دوازده سی‌وشش» سال گذشته در جشنواره «هم آغاز» تئاتر شهر شرکت کرده بود و توانست جایزه دوم کارگردانی و سوم طراحی صحنه را از آن خود کند.

داستان این نمایش درباره لکه سیاهی است که در سازمان سفید کننده پیدا می‌شود.

امید دانشوران (طراح صحنه و لباس)، شیدا آذرپور (طراح  صدا)، لعیا شمس‌الدینی (نور)، امید دانشوران (طراح گرافیک)، سعید راسخی پور (ساخت آنونس)، آیدا عارفی (دستیار کارگردان)، هومن مظهری (مجری طرح)، علیرضا ربانی زاده (برنامه‌ریز)، مجتبی راوش (مشاور کارگردان)، سعید راسخی پور (مدیر تبلیغات)، مهسان یحیی پور (مدیریت صحنه)، سعید مشی، امیر عباسی، ساسان سبک‌روح (دستیار صحنه)، حمید تن، محمد غفاری (عوامل فنی)، محمدرضا فدایی، لعیا شمس‌الدینی، آیدا عارفی (گروه صحنه) و علی کیهانی (روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای) دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی می‌توانند به سایت ایران کنسرت و گیشه تئاتر مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • آغاز بکار مدرسه ملی روایت در سمنان
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی