Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@10:16:57 GMT

اروپا در آستانه اعلام وضعیت «اضطرار اقلیمی»

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۰۴۹۶۱

اروپا در آستانه اعلام وضعیت «اضطرار اقلیمی»

به گزارش روز سه‌شنبه یورونیوز، پارلمان اتحادیه اروپا در روزهای باقی مانده تا برگزاری اجلاس بین المللی آب و هوایی مادرید، به بحث و گفت وگو درباره تغییرات اقلیمی نشسته و بدنبال صدور قطعنامه ای در این زمنیه است.

قانون گذارانی که از این قطعنامه حمایت کرده اند، اعلام کرده اند از اول دسامبر(10 آذر) به کمیسیون اتحادیه اروپا برای اجرای چنین طرحی فشار وارد خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایندگان قصد دارند طرح اعلام «اضطرار اقلیمی» را به صورت نمادین پیش از کنفرانس اقلیمی مادرید، موسوم به «کوپ ۲۵» تصویب کنند.

پاسکال کانفین رئیس کمیسیون محیط زیست پارلمان اروپا، حامی و مبتکر اصلی چنین قطعنامه ای است. پاسکال کانفین در صفحه توئیتر خود نوشت: «تصویب قطعنامه اعلام «وضعیت اضطراری آب و هوا» نمادین است، اما وحشتناک است اگر هفته آینده این طرح رای نیاورد. من از تمام نمایندگان پارلمان می خواهم به مسئولیت خطیر خود توجه کنند.»

بحث و گفت وگو درباره این قطعنامه نمادین در حالی صورت می گیرد که سازمان ها و فعالان محیط زیستی انتقادات فراوانی از «بی عملی» اروپا دربرابر تغییرات اقلیمی دارند.

سازمان «صلح سبز» (Green Peace) در واکنش به بحث درباره این قطعنامه نمادین در صفحه توییتری خود نوشت: «جهان نیازی به فعالیت های نمادین ندارد، جهان نیازمند افراد شجاع برای گرفتن تصمیم های مهم است»

ویل نینیستو نماینده سبزهای پارلمان اروپا به یورنیوز می گوید که نمایندگان پیشنهاد دو قطعنامه را داده اند.

یکی از آنها مربوط به اعلام «وضعیت اضطراری اقلیمی» است و دیگری فشار پارلمان به کمیسیون اتحادیه اروپا تا کشورهای عضو اتحادیه طرح مربوط به «دی اکسیدکربن زدایی» را در دستورکار قراردهند.

ویل نینیستو گفت: در حالی که ما درخواست دوم، مبنی بر پایان تولید گازهای کربنی تا سال ۲۰۵۰ را اولویت خود قرارداده بودیم اما نمایندگان لیبرال پارلمان تصمیم گرفتند تنها طرح اول را به بحث بگذارند.

اورزولا فُن در لاین رئیس آینده کمیسیون اروپا نیز اعلام کرده است که مبارزه با تغییرات اقلیمی اولویت اصلی اتحادیه اروپا خواهد بود. او هم خواستار اروپایی عاری از گازهای گلخانه ای تا سال ۲۰۵۰ است.

ساکنان «قاره سبز» نگران تغییرات اقلیمی

روزنامه "لا کروا" فرانسه اخیر اعلام کرد طبق نظرسنجی موسسه «ب.و.آ»(BVA) که یک هفته پیش از آغاز بیست و پنجمین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل انجام شده، از هر دو نفر اروپایی، یک نفر دغدغه جدی نسبت به تغییرات اقلیمی دارد و آن را در صدر فهرست مهم ترین چالش های پیش روی جهان می داند.

«ساموئل لِره» نماینده حقوقی بنیاد فرانسوی "طبیعت و انسان"  در این زمینه می گوید: من هرگز انتظار نداشتم دغدغه نیمی از شرکت کنندگان در نظرسنجی، معضل تغییرات اقلیمی باشد. این نتیجه نشان می دهد که آنها منتظر پاسخ دولت‌ها در قبال معضلات آب و هوایی هستند.

پس از خروج یکجانبه دولت دونالد ترامپ از پیمان بین المللی آب و هوایی پاریس ، نگرانی ها درباره تغییرات اقلیمی سریع و مخرب در نقاط مختلف جهان افزایش یافته است.

این نظرسنجی همچنین حاکی است 39 درصد مردم اروپا خواستار دسترسی آسان به امکانات درمانی هستند . همین میزان از شرکت کنندگان در نظرسنجی نیز نسبت به مساله بیکاری ابراز نگرانی کرده اند.

بیست و پنجمین کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد، روزهای دوم تا نهم دسامبر( ۱۱ تا ۱۸آذر) به ریاست دولت شیلی و به میزبانی مادرید برگزاری می شود. قرار بود شیلی میزبان این نشست باشد اما وقوع ناآرامی های اخیر در پایتخت این کشور، میزبانی نشست را در اختیار مادرید قرار داد.

برچسب‌ها تغییرات اقلیمی اتحادیه اروپا دولت دونالد ترامپ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تغییرات اقلیمی اتحادیه اروپا دولت دونالد ترامپ تغییرات اقلیمی اتحادیه اروپا دولت دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۴۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط

رگولاتورهای اتحادیه اروپا قرار است تحقیقاتی را درباره عملکرد شرکت متا در مقابله با نشر اطلاعات غلط در پلتفرم‌های شبکه اجتماعی این شرکت، آغاز کنند.

به گزارش ایسنا، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از دو منبع آگاه نوشت: رگولاتورهای اروپایی گمان می‌کنند که مدیریت محتوای شرکت آمریکایی متا، برای متوقف کردن نشر تبلیغات سیاسی که فرآیندهای انتخاباتی را در معرض خطر تضعیف قرار می‌دهد، کافی نبوده است.

اما انتظار نمی‌رود کمیسیون اروپا در بیانیه خود، به روسیه اشاره کند و تنها به دستکاری اطلاعات توسط عوامل خارجی، اشاره خواهد کرد. شرکت متا و کمیسیون اروپا در این باره توضیحی ندادند.

پیش از این گزارش شده بود شرکت متا که مالک فیس‌بوک است، تیمی برای مقابله با نشر اطلاعات غلط و سوءاستفاده از هوش مصنوعی در آستانه انتخابات پارلمانی اتحادیه اروپا در ژوئن، تشکیل خواهد داد. مارکو پانچینی، مدیر امور اتحادیه اروپای متا در یک پست وبلاگ اعلام کرد تا نزدیک شدن به زمان انتخابات، ما مرکز فعالیت‌های انتخاباتی را برای شناسایی تهدیدهای احتمالی و خنثی کردن فوری آنها، فعال خواهیم کرد.

بر اساس گزارش رویترز، ده‌ها کشور در سراسر جهان از جمله انگلیس، اتریش و گرجستان، رهبران جدیدی را در سال ۲۰۲۴ انتخاب می‌کنند. انتخابات‌های پارلمان اروپا هم در ژوئن برگزار می‌شود. اما نگرانی‌هایی نسبت به مداخله در انتخابات و انتشار محتوای گمراه‌کننده با کمک هوش مصنوعی،‌ وجود دارد.

رشد سریع هوش مصنوعی مولد که می‌تواند متن، تصاویر و ویدئو را در چند ثانیه تولید کند، این واهمه را ایجاد کرده که فناوری جدید ممکن است امسال، برای مختل شدن انتخابات در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا در هیچ حوزه سیاسی درست عمل نکرده است
  • با وینیسیوس، در آستانه صعود به فینال
  • مجارستان جلوی کمک نظامی اتحادیه اروپا به ارمنستان را گرفته است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • بازگشت روملو لوکاکو به تمرینات رم در آستانه دیدار با بایرلورکوزن
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد