Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

درخواست ورزشی از ظریف سخنگوی وزارت ورزش و جوانان خبر داد پس از مخالفت اتحادیه جهانی کشتی با میزبانی ایران از رقابت‌های جام جهانی کشتی فرنگی ،مسعود سلطانی‌فر از وزیر امور خارجه برای مذاکره با سفرای سه کشور برای حضور در جام جهانی کشتی فرنگی خبر داد. این در حالی است که محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران نیز که تمرینات تیم ملی برای حضور در این رقابت‌ها را زیر نظر داشت، اقدام به تعطیلی اردو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  --- 3 تیم 45 میلیون جریمه شدند کمیته انضباطی ،تیم فولاد خوزستان را به پرداخت 300 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. در پی دیدار فولاد خوزستان و پرسپولیس تماشاگران فولاد خوزستان تخلفاتی نظیر پرتاب سنگ، بطری و نارنجک داشتند که منجر به توقف بازی شد. تیم پرسپولیس نیز به‌دلیل پرتاب سنگ و بطری از سوی تماشاگران 50 میلیون ریال جریمه شد. شهرداری بوشهر هم به‌دلیل پرتاب بطری و فحاشی به داور در بازی مقابل گل گهر سیرجان 100 میلیون ریال جریمه شد.     --- تعیین تکلیف پخش اینترنتی فوتبال سازمان لیگ فوتبال ایران در فراخوانی اعلام کرد حق پخش فوتبال در فضای مجازی به مؤسسه فراکاو اختصاص یافته است. بنا به گزارش‌ها این اقدام و توافق با همکاری سازمان اقتصادی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر پس از طی مراحل قانونی در راستای درآمدزایی مناسب و دفاع از منافع باشگاه‌ها صورت پذیرفته است.     کشمکش فدراسیون و ویلموتس ادامه دارد غرامت ناامیدی وضعیت فوتبال «ملی» قرمز است و از این شرایط بد پیش از بازی با عراق رونمایی نشد تا تیم ملی در نهایت آرامش مهیای دیدار حساس شود که البته نتیجه‌ای جز باخت کسب نشد. درهر حال حالا صحبت از مارک ویلموتس، سرمربی تیم ملی و شرایط او به یکی از مهم‌ترین اخبار ورزشی ایران تبدیل شده است است. تا پیش از دیدار با عراق و اعتراض این مرد بلژیکی به عدم پرداخت مبلغ قرارداد همه چیز خوب بود تا اینکه تیم ملی بازی را به حریف دیرینه‌اش واگذار کرد و حاشیه‌های این مرد بلژیکی موجی از اخبار منفی علیه او به راه انداخت. البته فدراسیون مبلغ قرارداد او و دستیارانش را به زحمت پرداخت کرد و همچنین قسط بعدی‌شان را نیز به حساب‌شان واریز کرد تا صحبتی در این خصوص نماند. اما ماجرا به همین جا ختم نشد و حالا صحبت از تغییر کادر فنی و جایگزینی برانکو ایوانکوویچ به جای ویلموتس است.  موضوع اصلی درخصوص این مرد بلژیکی عدم حضور او در ایران است؛ موضوعی که رسانه‌ها روی آن حساسیت بالایی دارند.  فدراسیون معتقد است که خواسته‌های مطرح شده طبق قرارداد است و ویلموتس خلاف این نظر را دارد. حالا در جلسه بین مهدی تاج و وکلای ویلموتس بر سر این ماجرا بحث خواهد شد. به نظر می‌رسد سرمربی بلژیکی نیز تمایلی به ادامه همکاری ندارد اما دریافت غرامت، برای او موهبتی بزرگ به حساب می‌آید. مشخص است که اعتماد بین طرفین از بین رفته و امید چندانی به ادامه همکاری وجود ندارد. از این به بعد باید دید پروسه فسخ قرارداد به چه طریقی پیش خواهد رفت. فدراسیون به دنبال فسخی بدون غرامت است و در سوی مقابل ویلموتس نیز بی علاقه به اتمام همکاری نیست ولی برای این کار می خواهد پولی به جیب بزند. باید دید در انتها برنده این جنگ کدام طرف خواهد بود.  تعداد روزهای حضور سرمربی تیم‌ ملی در ایران در ٦ ماه گذشته به ٣٠ روز هم نمی‌رسد و تا پایان‌ سال هم تیم‌ ملی برنامه‌ای ندارد که بخواهد به ایران بیاید، یعنی ویلموتس برای ٣٠ روز حضور در ایران اگر نرخ یورو را ١٣‌هزار تومان حساب کنیم، ١١‌میلیارد و ٧٠٠‌ میلیون تومان دریافتی داشته؛ یعنی دستمزدش برای هر روز حضور در کشور ٣٩٠‌ میلیون تومان بوده است. رقمی عجیب برای عملکردی ناامیدکننده!

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان گفت: طی برگزاری کمیسیون، ۴۵ پرونده تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان‌های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی افزود: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده‌های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیر کشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد.

طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از رؤسای سازمان جهاد کشاورزی، امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

منبع: فارس

کد خبر 750442

دیگر خبرها

  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • فدراسیون فوتبال بانوان بقیه تیمها راهم محروم کرد!
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • حضور میرشاد ماجدی در جلسه ای اف سی
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • تغییر زمان حضور ویسی در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد