Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@16:28:03 GMT

آنتی‌بیوتیک‌های پرمصرف لرستان

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۰۷۴۵۲

آنتی‌بیوتیک‌های پرمصرف لرستان

ایسنا/لرستان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: قرص سفیکسیم، کپسول آموکسی‌سیلین و آزیترومایسین تجویز بالایی در استان دارد.

امین حسنوند در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: مصرف خودسرانه و بی‌رویه آنتی‌بیوتیک سبب ایجاد مقاومت دارویی در بدن می‌شود و مقاومت میکروبی تهدیدی برای سلامتی افراد جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عامل سرماخوردگی ویروسی است و آنتی‌بیوتیک روی آن تأثیر ندارد، ادامه داد: مصرف خودسرانه دارو سبب از بین رفتن میکروب‌های مفید بدن شده و این امر سبب ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن می‌شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک سبب جهش ژنی شده و مقاومت دارویی ایجاد می‌کند، اضافه کرد: بر این اساس مصرف خودسرانه دارو ممنوع است.

حسنوند با بیان اینکه مصرف قرص سفیکسیم، کپسول آموکسی سیلین و آزیترومایسین تجویز بالایی در استان دارد، عنوان کرد: برای بیماران آنفلوانزا و سرماخوردگی باید کشت آنتی‌بیوگرام انجام شود و سپس بر اساس نتایج این تست آنتی‌بیوتیک تجویز و مصرف شود.

وی با تأکید بر اینکه مصرف آنتی‌بیوتیک تحت نظر پزشک صورت گیرد، افزود: درمان‌های حمایتی پزشکان بیشتر برای بیماری‌های ویروسی بوده که در این درمان ویتامین ث، مکمل‌های ویتامینه و استامینوفن برای کنترل تب تجویز می‌شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: چنانچه نیاز به مصرف دارو باشد باید پس از تست آنتی‌بیوگرام این مهم توسط پزشک تجویز شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آنتی بیوتیک دانشگاه علوم پزشکی لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۷۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، پیمان آسترکی ظهر امروز ششم اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از بیمارستان عشایر خرم آباد گفت: در پی بارندگی‌های اخیر، گرم شدن هوا و افزایش رویش قارچ‌ها در طبیعت، شاهد افزایش مصرف خوراکی قارچ و بروز مسمومیت حاد در تعداد قابل توجهی از بیماران مراجعه کننده به مرکز مسمومیت‌های بالینی بیمارستان شهید رحیمی هستیم.

️وی خاطرنشان کرد: تعداد مسمومین افزایش صعودی داشته و بیشتر با علایم گوارشی شدید، تعریق و لرز و تاری دید مراجعه می‌کنند.

معاون علوم پزشکی لرستان تاکیدکرد: تشخیص قطعی غیر سمی بودن قارچ‌ها به صرف شکل ظاهری میسر نیست.

آسترکی گفت: به علت شیوع قابل توجه موارد مسمومیت و تهدید سلامت افراد توصیه می‌شود از مصرف این گونه قارچ‌ها اکیدا خودداری شود.

گفتنی است مسمومیت ناشی از قارچ‌ها می‌تواند منجر به عوارض جدی نارسایی کبد و کلیه منتهی به پیوند و حتی مرگ در بیماران شود.

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند