Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره دستاوردهای برگزاری نشست راهبری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد گفت: براساس منطقه‌‌‌بندی که دانشگاه آزاد دارد در هریک از مناطق این دانشگاه به صورت میدانی با مدیران مجموعه حضور پیدا می‌‌‌کنیم و از نزدیک وضعیت استان مربوطه را از نظر اقداماتی که در حوزه باشگاه پژوهشگران انجام شده مورد ارزیابی قرار می‌‌گیرد که شامل برنامه‌‌‌ این واحدهای دانشگاهی در خصوص انجمن‌‌های علمی و مسابقات فناورانه در باشگاه پژوهشگران می‌‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بررسی‌‌ها یکسری دوره‌‌های توانمند‌‌سازی هم برای اعضا و کارکنان باشگاه پژوهشگران در واحدهای مختلف برگزار می‌‌شود. در منطقه‌‌بندی دانشگاه آزاد 3 یا 4 استان وجود دارد که اولین دوره این نشست راهبری را با استان‌‌های کرمانشاه، ایلام و لرستان آغاز کردیم و به زودی دومین نشست را هم در مناطق آذبایجان شرقی و غربی و زنجان برگزار می‌‌‌کنیم.

وی تشریح کرد: در این نشست‌‌ها، علاوه بر ارزیابی عملکرد باشگاه پژوهشگران در واحدهای مختلف؛ آخرین وضعیت موجود و دستاوردهای آنها مورد بررسی قرار گرفته و شرایط موجود برای رسیدن به ایده‌‌‌آل ما در حوزه پژوهش در این مراکز تا سال 1404 مورد سنجش و ارزیابی قرار خواهد گرفت. همچنین با مهم‌‌ترین صنایع استان‌‌ها، نشست‌‌ها و تفاهم‌‌‌نامه‌‌ای را برگزار کردیم تا مراکز تحقیقاتی ما بتوانند پروژه‌‌‌های مورد نیاز صنایع استان را در قالب این تفاهم‌‌نامه‌‌‌ها تعریف کنند. در هرنشست هم از صنایع استان بازدید شده و تفاهم‌‌‌نامه‌‌‌های مختلف به امضا خواهد رسید.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد در واحدهای مختلف رتبه‌‌‌بندی شدند و تقسیم‌‌بندی مسئولیت واحدهای مختلف براساس همین نظام رتبه‌‌‌بندی خواهد بود. در جشنواره فرهیختگان هم که هر سال برگزار می‌‌شود باشگاه‌‌‌های برتر واحدهای دانشگاهی معرفی می‌‌‌شوند.

نگاهداری در ادامه درباره مشکلات پژوهشگران دانشگاه آزاد برای انتشار مقاله تاکید کرد: ژورنال‌‌‌‌ها و مجلات علمی دانشگاه آزاد که بالغ بر 387 مجله علمی است به تفکیک حوزه‌‌های علوم‌‌انسانی، علوم‌‌پایه و فنی و مهندسی، هنر و پزشکی در دستور کار پژوهشگاه دانشگاه آزاد قرار گرفته؛ برهمین مبنا، جلسات متعددی را با ارگان‌‌های مختلف برگزار کردیم. در جدول توزیع این ژورنال‌‌‌ها، ارزیابی عملکرد آنها و تعداد دانشجویانی که نیارمند چاپ مقالات خود در این ژورنال‌‌‌ها هستند تحقیق آماری دقیقی انجام شده؛ بر همین مبنا؛ ژورنال‌‌های غیرفعال از رده خارج شده یا تبدیل به ژورنال‌‌های فعال می‌‌شود.

وی تصریح کرد: درصددیم تا یک سامانه‌‌ای را برای کلیه ژورنال‌‌‌های علمی دانشگاه آزاد راه‌‌اندازی کنیم؛ بر همین مبنا، ارائه مقالات و داوری آنها در این سامانه انجام می‌‌شود و یک نظارت سامانه محوری در این خصوص انجام خواهد شد تا بر روند پذیرش و چاپ مقالات نظارت داشته باشد که تعللی در این خصوص انجام نشود. به این ترتیب با این نحوه نظارت منسجم و مبتنی بر سامانه، کل فرآیند ارسال داوری و چاپ مقاله در مجلات دانشگاه آزاد انجام می‌‌شود.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی درباره دریافت پول برای چاپ مقاله در دانشگاه آزاد در مرحله داوری گفت: در توسعه نشریات علمی دانشگاه آزاد، خودگردان بودن این نشریات برای ما اولویت دارد. نگاه ما در خصوص نشریات دانشجویی، درآمدزایی و سودآفرینی نیست و هدف اصلی ما در نشریات، تامین هزینه‌‌های آنها از طریق همین مبالغی است که برای داوری و چاپ مقالات دریافت می‌‌شود. با دریافت حداقل مبلغ، برای گرداندن نشریات، هدف ما در اداره این مجلات، سودآفرینی نخواهد بود بلکه سرعت‌‌‌‌‌‌بخشی به انتشار و کمک به پژوهشگران در چاپ مقالات اولویت ما خواهد بود.

نگاهداری درباره کمک به پژوهشگران دانشگاه آزاد در استفاده از تسهیلات آزمایشگاه‌‌های ساها گفت: برای کمک به پژوهشگران در استفاده از تسهیلات آزمایشگاه‌‌های ساها، واحد کرمانشاه در حال طراحی سامانه ساتا است. بر همین مبنا، درصددیم تا این سامانه را با انجام اصلاحاتی براساس نیازهای محققین باز طراحی شود. به این ترتیب، با ایجاد سامانه، ساتا بروکراسی اداری کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی بابک نگاهداری جشنواره فرهیختگان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جشنواره فرهیختگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۷۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی

از میان ۲۰ تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، پنج نفر اصفهانی فعال در این دانشگاه در میان پراستتنادترین استادان معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ارائه مقالات و تحقیقات علمی و پژوهشی از جمله فعالیت‌های استادان و دانشمندان فعال در مراکز دانشگاهی و آموزش عالی است که ذیل همین فعالیت‌ها استناد به مقالات و پژوهش‌های برتر علمی روز جهان از سوی استادان بعنوان یک شاخص شناخته می‌شود.

شاخصی که در کشورهای توسعه یافته و مدرن به نسبت دیگر کشورها بالاترین درصدها را نشان می دهد و کشورهایی از جمله آمریکا، چین، انگلستان، آلمان و استرالیا در این بین سرآمد پراستنادترین‌ها هستند.

در کشورمان نیز دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۲۳ هزار عضو هیئت علمی وابسته و پیوسته فعالیت دارند، که با طرح ها و برنامه‌ریزی های مدیران این دانشگاه استادان در حمایت از اساتید فناور، زمینه ارتقا علمی و تحقیقاتی استادان، رشد ۹ برابری به نسبت چهاردهه اخیر رشد نشان می‌دهد.

استان اصفهان با داران بودن مراکز متعدد دانشگاهی، آموزشی و دانش بنیان از جمله مناطقی است که توانسته در بین پراستنادترین استادان جای گرفته و از میان ۲۰ استاد برتر پنج استاد پراستناد را به خود اختصاص دهد.

دکتر «داود طغرایی سمیرمی» از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر اصفهان، با ۶۴۹ مقاله و ۲۳ هزار و ۷۶۲ استناد در میان همه استادان دانشگاه‌های آزاد کشور سرآمد است و در جایگاه اول این فهرست جای گرفته است.

دکتر مسعود افرند با ۲۲ هزار و ۴۳۵ استناد از دانشگاه نجف آباد، دکتر آرش کریمی پور با ۱۵ هزار و ۷۶۳ استناد از واحد دانشگاهی نجف آباد، دکتر علی‌رضا نظام زاده اژیه با ۱۲ هزار و ۶۹۱ استناد از دانشگاه شهرضا و دکتر حمیدرضا بخششی راد با شش هزار و ۷۵۶ استناد از دانشگاه آزاد نجف آباد چهار استاد دیگری هستند که نامشان در میان استادان پراستناد جای گرفته است.

سهم این پنج استاد در مجموع ۸۱ هزار و ۴۰۷ مورد استناد به مقالات آنها از سوی محققان و دانش پژوهان بوده است.

کد خبر 749594

دیگر خبرها

  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد