Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمدرضا قائم محمدی روز سه شنبه در همایش نهضت فرهنگی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی که با حضور مشاوران و معاونان پرورشی مدارس شهرستان میبد برگزار شد، افزود: ۲ نقطه در ۲ سوی طیف قاطعیت وجود دارد که تعریف کننده ۲ تیپ پرخاشگر و سلطه گر و نیز سلطه پذیر و منفعل هستند ، افراد منفعل و سلطه پذیری که همیشه حق را به دیگران می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فرزندسالاری به عنوان شیوه تربیتی غالب امروز، هم بچه ها را سلطه گر و هم سلطه پذیر می کند، مادری که لقمه به دهان فرزند خود می‌گذارد و همه خانواده را بسیج می‌کند که به او خدمت کنند فرزندش را فردی سلطه گر تربیت می‌کند و از او فردی می‌سازد که بدون داشتن هیچ مهارتی در آینده توان حل مشکلات را ندارد.

کارشناس پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اداره‌ کل بهزیستی استان یزد  با اشاره به اینکه مراحل تربیت سه تا هفت سال است  تصریح کرد: خانواده در روش فرزندسالاری مرحله هفت سال اول تربیت کودک را تا ۷۰ سالگی ادامه داده و از او فردی سلطه پذیر می‌سازد که همیشه برایش تصمیم گرفته‌اند.  

قائم محمدی اظهار داشت : فرزندان باید بدانند در مقابل هر حقی که دارند یک حق و مسئولیت هم وجود دارد.

وی در ادامه به حق داشتن «نه» گفتن در مقابل تقاضاهای دیگران اشاره کرد و گفت : به همان اندازه نیز باید از دیگران جواب «نه» بشنویم ، همچنین هر فردی حق دارد تا در مورد کارهایش به دیگران توضیح ندهد و به همان اندازه نیز نباید برای گفتن دلیل از سوی دیگران اصرار کند.

کارشناس پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اداره‌ کل بهزیستی یزد همچنین به حق داشتن در تغییر عقیده  هر فرد اشاره کرد و گفت: دیگران هم که تغییر عقیده می‌دهند نباید در مقابل آنها اعتراض کرد.

وی گفت : فرزند ما حق دارد اشتباه کند و مسئولیت اشتباه خود را بپذیرد و  نباید به گونه‌ای رفتار شود که یک اشتباه او را به مسیر بدبختی بکشاند.

قائم محمدی تاکید کرد: پدران ، مادران و مربیان و معلمان باید توجه کنند در مواقعی که فرزند و دانش آموز صادقانه به اشتباه خود اعتراف می‌کند باید با گنجایش و جنبه‌داشتن  او را کمک کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه « دانش » ابتدا باید به « نگرش » و بعد به رفتار و در نهایت به « مهارت »تبدیل شود، سه تکنیک «نه گفتن» شامل مانند صفحه گرامافون خط خورده بودن و جواب نه خود را بارها تکرار کردن ، خلع سلاح کردن یا پذیرش صفت‌هایی که به آنها داده می شود و بهانه آوردن را برشمرد.

همچنین رئیس اداره بهزیستی میبد در این همایش که با همکاری اداره های بهزیستی و آموزش و پرورش برگزار شد ، گفت: این همایش با هدف همکاری و به اشتراک گذاشتن اطلاعات در حوزه موضوع پرورشی و پیشگیری از آسیب‌ها برگزار شد.

سید محسن فلاح افزود: باید باور کنیم علت بسیاری از مشکلات زندگی‌ امروز، مهارت نداشتن بچه‌ها در زندگی است .

وی در ادامه شماره تلفن ۱۲۳ را اعلام کرد که مدیران و مربیان مدارس در مواقع پیش آمدن مشکلات برای دانش آموزان پیش از اینکه  یک فاجعه‌ای عمق پیدا کند از طریق آن با اورژانس اجتماعی بهزیستی تماس بگیرند تا با همکاری و هم اندیشی در رفع مشکلات پیش آمده چاره‌اندیشی شود.

معاون پرورشی آموزش و پرورش میبد نیز از حضور مربیان و معاونان تجلیل کرد و گفت :آسیب ها در مدارس وجود دارد ، ما باید دقت داشته باشیم دشمنان برای رواج این آفت با هنرمندی کار می‌کنند و ما باید با توانمندی آن را ریشه‌یابی کنیم .

جعفرشفاهی با اعلام آمادگی معاونت پرورشی آموزش و پرورش به همکاری در زمینه پیشگیری از آسیب‌ها افزود: اگر الان در این زمینه با همکاری و دست به دست هم دادن چاره ای نیاندیشیم فردا باید در ناراحتی و مشکلات فرزندان خود بسوزیم.

هم اکنون ۲۲ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در ۱۵۰ واحد آموشی میبد به امر تحصیل اشتغال دارند.

مرکز شهرستان ۱۰۴هزارنفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد مرکز این استان قرار دارد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۷۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین

به گزارش خبرنگار مهر، حامد رضایی صبح چهارشنبه در همایش جهاد تبیین و مسئولیت پذیری اجتماعی ویژه کارشناسان اورژانس اجتماعی ادارات بهزیستی اظهار کرد: هدف از اجرای این همایش آشنایی با معیارهای انقلاب اسلامی پیرامون مسائل و آسیب‌های اجتماعی است

وی گفت: توجیه و آشنایی با معیارهای انقلاب، باورهای فرهنگی، مذهبی و لزوم جهاد و مبارزه با استکبار و مسئولیت پذیری عموم جامعه در قبال آسیب‌های اجتماعی، تهاجم فرهنگی و نفوذ فرهنگی دشمن در باورها و اعتقادات جامعه از جمله نکات و مسائل مهم در سطح جامعه هستند.

مدیرکل بهزیستی استان تصریح کرد: برگزاری چنین دوره‌هایی برای تمامی کارکنان و کارمندان به منظور تبلیغ لزوم رعایت حجاب و عفاف مطابق موازین دینی از طریق آموزش و درونی سازی باورها و اعتقادات زنان موثر است.

وی تاثیر حضور و عملکرد کارکنان اورژانس اجتماعی در زمینه آسیب‌های اجتماعی نظیر طلاق و اعتیاد، کودک آزاری و …را مهم ارزیابی کرد و گفت: اطلاع رسانی به موقع و شفاف سازی اقدامات در زمینه مسائل اجتماعی و خدمات ارائه شده به جامعه هدف مورد تاکید است.

در پایان این همایش از روانشناسان و همکاران فعال با اهدای هدایای مناسب و لوح سپاس تکریم و تجلیل شد.

کد خبر 6094356

دیگر خبرها

  • ضرورت آرایش جنگی رسانه‌های کشور در برابر رسانه‌های نظام سلطه
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • ظرفیت کشور از اتباع اشباع شده است
  • حمایت خاص از گشت ارشاد و طرح نور: ادامه دهند، کار بسیار خوبی است
  • جمع آوری ۳ میلیارد ریال درجشن گلریزان میبد
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد