Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ‍‍‍ بهترین اقدام برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزای فصلی و شیوع آن، تزریق واکسن این بیماری به صورت سالیانه است، اما عادات خوب بهداشتی مانند پوشاندن دهان و بینی هنگام عطسه یا سرفه کردن و شستن مرتب دست‌ها نیز می‌تواند به جلوگیری از انتشار میکروب‌ها و پیشگیری از بروز بیماری‌های تنفسی از جمله آنفلوآنزا کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر واکسن آنفلوآنزا، دارو‌های ضد ویروسی نیز وجود دارند که می‌توانند برای درمان و جلوگیری از این بیماری مورد استفاده قرار گیرند.

در همین رابطه نکات و توصیه‌های زیر برای جلوگیری از انتشار میکروب‌ها و ابتلا به آنفلوآنزا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی "مرکز کنترل و پیشگیری از امراض ایالات متحده" (CDC) آورده شده است:

- از تماس نزدیک با دیگران پرهیز کنید

از تماس نزدیک با افرادی که بیمار هستند خودداری کنید. همچنین هنگامی که بیمار هستید نیز فاصله خود را از دیگران حفظ کنید تا از آن‌ها در برابر ابتلا به بیماری محافظت کرده باشید.

- وقتی بیمار هستید در خانه بمانید

در صورت امکان مواقعی که بیمار می‌شوید در خانه مانده و از رفتن به مدرسه، دانشگاه یا محل کار خودداری کنید. در این مدت از معاشرت با دیگران نیز تا حد امکان اجتناب کنید. این امر به جلوگیری از انتشار بیماری شما به دیگران کمک می‌کند.

- دهان و بینی خود را بپوشانید

هنگام سرفه یا عطسه، دهان و بینی خود را با دستمال بپوشانید. این کار مانع بیمار شدن اطرافیان شما می‌شود. آنفلوآنزا و سایر بیماری‌های جدی تنفسی مانند ویروس سین‌سیشیال تنفسی، سیاه‌سرفه و بیماری سارس با سرفه، عطسه یا دست‌های آلوده به راحتی منتشر می‌شوند.

- دستان خود را بشویید

شستن مرتب دست‌ها در محافظت از شما در برابر میکروب‌ها کمک می‌کند. اگر صابون و آب در دسترستان نیست از یک دستمال حاوی الکل استفاده کنید.

- از لمس چشم‌ها، بینی یا دهان خود اجتناب کنید

میکروب‌ها به راحتی از طریق لمس و تماس با سطوح آلوده منتشر می‌شوند. در صورتی که دست شما به میکروب‌ها آلوده باشد با لمس چشم‌ها، بینی یا دهان خود امکان ابتلا به بیماری را در خود افزایش می‌دهید.

- سایر عادات سلامتی را نیز تمرین کنید

سطوحی از خانه، محل کار یا مدرسه را که در معرض تماس زیاد هستند، به خصوص زمانی که فردی در آنجا بیمار است به طور مرتب تمیز و ضد عفونی کنید. خواب کافی داشته باشید. از نظر جسمی فعال باشید. استرس خود را مدیریت کنید. مایعات زیادی بنوشید و غذای مغذی بخورید.

پیشگیری از آنفلوآنزا در مدرسه

- اطلاعات خود را در مورد برنامه‌هایی که مدرسه و مراکز مراقبت از کودکتان یا دانشگاهتان در صورت شیوع آنفلوآنزا یا بیماری دیگری دارند و نیز در مورد این که واکسن آنفلوآنزا در چه زمان و مکانی توزیع می‌شود، هر ساله به روز کنید.

- اطمینان حاصل کنید که مدرسه یا مراکز مراقبت از کودکتان به طور مرتب تمیز و ضد عفونی شده و دستمال کاغذی، صابون، دستمال مرطوب یک‌بار مصرف و دستمال‌های الکلی ضد عفونی در این اماکن موجود است.

- از نحوه صحیح جداسازی دانش‌آموزان و کارمندان مبتلا به آنفلوآنزا در مدرسه و مراکز مراقبت از کودکتان اطمینان حاصل کنید.

پیشگیری از آنفلوآنزا در محل کار

- در مورد برنامه‌های مواجهه با شیوع آنفلوآنزا یا بیماری‌های دیگر و ارائه واکسن‌های آنفلوآنزا در صورت شیوع بیماری در محل کار خود از کارفرمایتان اطلاعات لازم را کسب کنید.

- به منظور کمک به از بین بردن میکروب‌ها، به طور مرتب سطوحی که در معرض تماس زیاد هستند از جمله میز کار، صفحه کلید و تلفن همراه خود را تمیز و ضد عفونی کنید.

- از برخورداری محل کار خود از دستمال کاغذی، صابون، دستمال مرطوب یک‌بار مصرف و دستمال‌های الکلی ضد عفونی اطمینان حاصل کنید.

- به یکی از همکاران خود چگونگی انجام کار‌های ضروریتان را آموزش دهید تا در صورت بیمار شدن، بتواند به شما در انجام آن‌ها کمک کند.

- اگر در حین کار احساس بیماری کردید، در اسرع وقت به خانه بروید.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دانستنی های پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۸۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادت عجیبی که مهاجم تیم ملی ترک نمی‌کند!

به گزارش ورزش سه، عظیمی در لحظاتی که تیم ازبکستان به دلیل اخراج مشرب عادلوف سراپا دفاع شده بود و توپ‌های ایران به گل نمی‌نشست و حتی ضربه دیدنی مهدی کریمی را هم تیر دروازه به زمین برگرداند، روی پاس دیدنی سالار آقاپور بدون معطلی دروازه حریف را گشود تا ایران از ازبکستان پیش بیفتد.

این سومین گل آسیایی بهروز عظیمی بود که به واسطه دوندگی، مشارکت در کار دفاعی و پرس از جلو، وحید شمسایی به او اعتماد ویژه‌ای دارد. البته عظیمی به خاطر سبک بازی درگیرانه در این بازی روی یک تکل، کارت زرد دریافت کرد ولی به دلیل اینکه کارت‌های مرحله مقدماتی اعمال نمی‌شوند، از حضور در فینال محروم نیست.

نکته عجیب در مورد این بازیکن جوان عادت او در زدن توپ به تیرک دروازه است. عظیمی در پنجمین بازی متوالی برای پنجمین بار به تیر زد تا یک رکورد به نام خودش ثبت کند! بازیکن جوان و انرژیک تیم ملی که رفته رفته باتجربه‌تر عمل می‌کند یکی از چهره‌هایی است که مورد توجه رسانه‌ها و حاضران در مسابقات قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عادت عجیبی که مهاجم تیم ملی ترک نمی‌کند!
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری