Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نظام رتبه‌بندی معلمان پس از طی کردن پیچ و خم‌های بسیار در جلسه سوم آذر هیئت وزیران تصویب شد. زمزمه‌های این طرح با هدف ارتقای مهارت‌های تخصصی معلمان از سال 90 و 91 همزمان با تصویب سند تحول بنیادین آموزش‌‌وپرورش شنیده می‌شد، سرانجام این طرح در سال 92 در دولت دهم به مجلس شورای اسلامی ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاز اول این طرح در مهرماه سال 94 برای بخشی از فرهنگیان به اجرا در آمد، قرار بود فاز دوم این طرح از سال 96 اجرا شود، اما اجرای آن به تعویق افتاد و تا سال 98 به طول انجامید.

قرار بود لایحه مبلغ نهایی برای طرح رتبه‌بندی و عددی که می‌تواند بر حقوق افراد تاثیر بگذارد؛ در 6 ماهه نخست 97 به مجلس ارائه شود. پیش‌بینی شده برای اجرای رتبه‌بندی مدنظر سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش به 8 هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد، وزارتخانه‌ای که به دلیل کمبود بودجه، با مشکلات بسیاری همچون پرداخت نکردن به موقع معوقات فرهنگیان، کمبود معلم و غیره مواجه است.

صف 7 ماهه طرح رتبه‌بندی معلمان برای رسیدن به جلسه هیئت وزیران

طرح رتبه‌بندی معلمان اردیبهشت 98 در جلسات کارشناسی کمیسیون اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت، درباره اجرای این طرح روایات مختلفی وجود دارد، جای دوری نرویم؛ جواد حسینی سرپرست سابق وزارت آموزش و پرورش در دوم مرداد گفته بود که طرح رتبه‌بندی معلمان از نیمه شهریور اجرا خواهد شد، اما شهریور رسید و خبری از تایید این طرح در جلسه هیئت وزیران نبود؛ چه برسد به اینکه این طرح اجرایی شود.

این طرح برای رسیدن به جلسه هیئت وزیران از اردیبهشت سال جاری هفت ماه در صف ماند و نهایتاً سوم آذر در جلسه هیئت وزیران به ریاست حسن روحانی، با هدف «استقرار نظام پرداخت حقوق فرهنگیان بر اساس صلاحیت، شایستگی و تجربه» تصویب شد.

تغییر سه وزیر در طول چهار ماه و سیاست‌های آنان

تنها روایت‌های مختلفی در زمینه اجرای این طرح وجود نداشت؛ بلکه 2 مبلغ متفاوت برای میزان افزایش دریافتی معلمان نیز مطرح شده بود. سیدجواد حسینی سرپرست وقت آموزش و پرورش در مصاحبه‌ای از افزایش 400 تا 600 هزار تومانی حقوق معلمان خبر داده بود. این درحالی است که محسن حاجی میرزایی روز گذشته اعلام کرد حقوق دریافتی معلمان از 200 تا 700 ‏هزار تومان افزایش پیدا خواهد کرد؛ البته که این مبلغ می‌تواند در وضعیت معیشتی فرهنگیانی که هنوز بخشی از معوقات خود را دریافت نکرده‌اند، موثر واقع شود.

شاید تغییر سه وزیر در مدت زمان 4 ماه را بتوان به تعویق در اجرای این طرح نسبت داد؛ قطعاً هر فرد برای پیشبرد اهداف خود سیاست‌های مختلفی را پی می‌گیرد، سیاست‌هایی که ممکن است با یکدیگر متفاوت باشند، پس طبیعتاً‌ هر مسئول مسیرهای مختلفی برای تحقق سیاست‌های خود در نظر می‌گیرد، پس به تعویق افتادن آن و در نظر گرفتن مبالغ مختلف دریافتی برای این طرح دور از ذهن به‌نظر نمی‌رسد.

تاخیر در اجرای رتبه‌بندی معلمان عامل احضار حاجی میرزایی به بهارستان بود؟

سرانجام فاز دوم طرح رتبه‌بندی معلمان پس از کش‌ و قوس‌های بسیار در یک قدمی اجرایی شدن قرار دارد؛ طرحی که برخی از کارشناسان معتقدند منجر به افزایش انگیزه معلمان و در نهایت افزایش کیفیت آموزش خواهد شد. طرحی که اجرای آن نیازمند تزریق بودجه 15 هزار میلیارد تومانی است؛ با توجه به کمبود بودجه‌ای که در آموزش و پرورش وجود دارد،‌ چنین رقمی، بزرگ به نظر می‌رسد.

از طرفی روز گذشته درخواست استیضاح وزیر آموزش و پرورش توسط 60 نفر از نمایندگان امضا و به هیئت رئیسه ارائه شد. علی‌اصغر یوسف‌نژاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی یکی از محورهای این ستیضاح را خلف وعده در اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان تلقی کرد، در چنین شرایطی خبر اجرای این طرح دقیقاً کمی پیش از مطرح شدن استیضاح وزیر عجیب به نظر می‌رسد، گویی که حاجی میرزایی استیضاح خود را پیش‌بینی کرده یا خبر آن زودتر از دیوارهای بهارستان درز کرده و سریع‌تر از رسانه‌ها به گوش وزیر رسیده است. با تمامی این تفاسیر این سوال مطرح می‌شود که طرح رتبه‌بندی معلمان به فاز سوم خواهد رسید یا می‌توان آن را طرحی شکست خورده تلقی کرد؟

انتهای پیام/

31 / 320 وزیر آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی رتبه‌بندی معلمان فاز سوم بهارستان مجلس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی رتبه بندی معلمان فاز سوم بهارستان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۹۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند

رئیس اداره داروخانه‌های سازمان غذا و دارو، از رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت و برخورد قانونی با آن‌ها خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مینا آژوغ گفت: رتبه بندی داروخانه‌ها از سال گذشته در اداره کل دارو کلید خورد و در مرحله اول انتخاب شده و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد.

وی افزود: این پروژه با پایش در مورد داروی انسولین آغاز و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد. همچنین در ادامه برای سایر دارو‌های دارای برنامه توزیع نیز اجرایی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)