Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر خارجه روسیه تأکید کرد، وجود تماس‌های مرتب بین مقامات نظامی روسیه و ناتو، اهمیت زیادی برای حفظ و تقویت امنیت اروپا دارد و به همین دلیل مسکو خواستار از سرگیری گفت‌وگوها در چارچوب شورای روسیه-ناتو است. ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۰ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "الکساندر گروشکو" معاون وزیر امور خارجه روسیه در کنفرانس برلین در زمینه سیاست خارجی اعلام کرد که مسکو علاقه مند است تا پیمان کاهش تسلیحات راهبردی تهاجمی (استارت-3) که مدت اعتبار آن در فوریه سال 2021 به پایان خواهد رسید، همچنان حفظ شود و امیدوار است آمریکا با مذاکرات برای تمدید آن موافقت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروشکو گفت: «ما به حفظ رژیم کاهش تسلیحات راهبردی تهاجمی علاقه مند هستیم و تمدید آن به وقت مضاعفی برای در نظر گرفتن حقایق جدید در عرصه جهانی که در ثبات راهبردی تاثیر می‌گذارد، از جمله فناوری‌های جدید نیاز دارد. این توافقنامه امنیت روسیه و امنیت شرکای ما را تامین می کند. به همین دلیل ما امیدوار هستیم که طرف آمریکایی با آغاز مذاکرات برای تمدید پیمان استارت موافقت کند.»

معاون وزیر خارجه روسیه ابراز امیدواری کرد که واشنگتن به پیشنهاد مسکو درباره بررسی تمامی ابعاد مسئله ثبات راهبردی، از جمله سیستم دفاع ضد موشکی پاسخ مثبت دهد. وی افزود: «روسیه آمادگی دارد تا مذاکرات درباره ادامه کاهش تسلیحات راهبردی را آغاز کند، ولی ضروری است تا توان بالقوه کشورهایی مانند چین، انگلیس و فرانسه و همچنین توانایی سایر کشورها در این زمینه نیز مورد توجه قرار بگیرند تا هرگونه توافقی در این باره مزیت مضاعفی برای دیگر نقش‌آفرینان در این عرصه نباشد.»

این دیپلمات بلندپایه درباره دیدار رئیس ستادکل نیروهای مسلح روسیه و رئیس کمیته نظامی ناتو در باکو (پایتخت جمهوری آذربایجان) گفت، تماس‌های مستقیم بین مقامات نظامی روسیه و ناتو این امکان را به وجود می آورد تا اهداف طرفین بهتر درک شود، بنابراین چنین نشست‌هایی بسیار مفید و ضروری هستند.

مسکو منتظر تصمیم نشست سران ناتو درباره تشکیل شورای روسیه-ناتو است

گروشکو تاکید کرد: «ما چنین نشست‌هایی را مثبت ارزیابی می‌کنیم. آنها از این لحاظ که می‌توانند درک درستی از اهداف طرفین به دست آورند بسیار اهمیت دارند. این مذاکرات که در سطح فرماندهان عالی نظامی انجام می گیرد، بسیار جدی هستند و  ارزیابی اهمیت آن بسیار دشوار است. علاوه بر این، با توجه به نیازهای واقعی برای بهبود امنیت نظامی در اروپا چنین تماس‌هایی برای آغاز حرکت به سمت کافی نیستند. به همین دلیل روسیه خواستار برقراری کانال‌های ارتباطی در عرصه نظامی، از جمله از سرگیری گفت‌وگوها در چارچوب شورای روسیه-ناتو است.»

این دیپلمات روس یادآور شد که در چارچوب این شورا که پیش از این وجود داشت، نمایندگان نظامی تماس‌های مرتب و تبادل ارتباط اطلاعات لازم درباره فعالیت‌های نظامی و تغییر در نگرش‌های اصولی طرفین داشتند. این شورا همچنین در تقویت ابزارها برای پیشگیری و جلوگیری از حوادث نظامی خطرناک سهم به سزایی داشت.

به گفته وی، واضح است که تنها مقامات نظامی می توانند مسائلی مانند امنیت فاصله بین هواپیماها و بین کشتی‌ها و غیره را بررسی کنند.

معاون وزیر خارجه روسیه یادآور شد که مسئله ازسر گیری شورای روسیه-ناتو، هنوز بررسی نمی شود و مسکو منتظر نتیجه نشست سران ناتو و تصمیم گیری آنها در این باره است.

این دیپلمات همچنین تاکید کرد که روسیه هرگز تلاش نمی کند تا منطقه بالکان را یک عرصه درگیری با ناتو و افزایش رویارویی بین دو طرف تبدیل کند.

خروج آمریکا از پیمان "آسمان باز" امنیت اروپا را پیچیده می‌کند

گروشکو همچنین اعلام کرد که پیمان مربوط به "آسمان باز" یکی از پیمان‌های سیستماتیک در عرصه امنیت اروپاست و خروج آمریکا از آن، اوضاع منطقه را به شدت پیچیده خواهد کرد.

وی افزود: «نباید فراموش کرد که همه توافقات مبتنی بر اصل همکاری است و نتیجه نظارت هوایی انجام شده در چارچوب این پیمان در اختیار همه کشورهای شرکت کننده در آن قرار می گیرد. بنابراین با اطمینان می توان گفت که پیمان "آسمان باز" یکی از معدود حلقه هایی است که همچنان امنیت نظامی اروپا را تقویت و حفظ کرده است.»

مذاکرات تلفنی پوتین-زلنسکی در آستانه نشست سران "گروه نرماندی"مشاور ترامپ: ناتو قصد درگیری نظامی مستقیم با روسیه را نداردفرانسه استقلال دفاع اروپایی از ناتو را در دستور کار قرار می‌دهد

معاون وزیر خارجه روسیه همچنین یادآور شد که گروه چهارجانبه نرماندی ابزار مهمی برای تقویت نتایجی است که در چارچوب "گروه تماس" به دست می‌آید. و این گروه اصلی‌ترین مکانیزم برای یافتن راه حل مناقشه داخلی در اوکراین است. وی ابراز امیدواری کرد که برگزاری نشست سران گروه نرماندی در پاریس این امکان را به وجود آورد تا نتایج مشخصی در این زمینه به دست آید.

انتهای پیام/

R1445/P/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ناتو اخبار "آمریکا" اخبار "روسیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ناتو اخبار آمریکا اخبار روسیه ناتو اخبار آمریکا اخبار روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۹۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای فعالیت نظامی چین در تنگه تایوان پس از پایان سفر بلینکن

به گزارش قدس آنلاین، تایوان امروز شنبه اعلام کرد که ۱۲ هواپیمای نظامی چین از خط حساس میانه در تنگه تایوان عبور کردند درحالیکه سفر هفته گذشته بلینکن به چین بمنظور حفظ کانال‌های ارتباطی و بهبود روابط با پکن دیروز پایان یافت.

آمریکا مهم‌ترین حامی بین‌المللی و عرضه کننده تسلیحات به تایوان است برغم اینکه دو طرف روابط رسمی دیپلماتیک با یکدیگر ندارند. بلینکن در جریان سفر به چین مدعی شده بود که حفظ صلح و ثبات در تنگه تایوان حائز اهمیت است.

وزارت دفاع تایلند اعلام کرد که امروز شنبه ۲۲ هواپیمای نظامی چینی از جمله جنگنده‌های سوخو ۳۰ را شناسایی کرده که ۱۲ فروند از آنها از خط میانه عبور کردند.

چین تایوان را مهم ترین موضوع در روابط خود با آمریکا می‌داند و پکن بارها از واشنگتن خواسته است تا فروش تسلیحات به تایوان را متوقف کند.

لای چینگ ته، رئیس منتخب تایوان، پس از پیروزی در انتخابات ژانویه (دی ماه ۱۴۰۲)، در ۲۰ مه (۳۱ اردیبهشت) کار خود را آغاز می‌کند. پکن او را یک جدایی طلب خطرناک می‌داند و درخواست‌های مکرر او برای مذاکره را رد کرده است.

لای روز پنجشنبه گفت که چین باید اعتماد داشته باشد تا با دولت منتخب قانونی تایوان صحبت کند. تسای اینگ ون رئیس پیشین تایوان همانند لای چینگ ته معتقد است که فقط مردم تایوان می‌توانند آینده خود را تعیین کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • دبیرکل ناتو وارد پایتخت اوکراین شد
  • دبیرکل ناتو وارد پایتخت اوکراین شد/ استولتنبرگ: ارسال سلاح
  • مسکو: روسیه «نووباخموتوکا» را آزاد کرد/ دفع ۱۳ ضدحمله اوکراینی‌ها
  • بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو تخلیه شد
  • زاخارووا: در دام ناتو برای محدودکردن توان رزمی روسیه نمی‌افتیم
  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • ادعای فعالیت نظامی چین در تنگه تایوان پس از پایان سفر بلینکن