Web Analytics Made Easy - Statcounter

بلومبرگ در گزارشی به بررسی گزینه‌های آمریکا برای اقدامات جدید علیه ایران پرداخت.

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، اخیرا پنتاگون نسبت به پایان تحریم‌های تسلیحاتی ایران در سال‌آینده ابراز نگرانی کرده است. طبق توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵، سازمان ملل موافقت کرده است که از اکتبر ۲۰۲۰ ایران بتواند تسلیحاتی که قادر به تولید آن نیست را بخرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته بلومبرگ، واشنگتن با خروج یک طرفه از برجام، دولت ترامپ دیگر حتی نمی‌تواند روی متحدانی چون فرانسه و انگلیس برای فشار آوردن به ایران حساب کند. اکنون قدرتمندترین سلاح آمریکا، تحریم‌های اقتصادی هستند و باید دید شرکت های روسی و چینی در برابر سفارشات میلیارد دلاری ایران چه واکنشی نشان خواهند داد.  

این گزارش در ادامه می افزاید: بهترین کاری که دولت ترامپ می تواند انجام دهد، تحریم های بیشتر برای تنگ‌تر کردن عرصه بر ایران برای دسترسی به سیستم های تراکنش مالی است. آمریکا شاید به معافیت تحریمی صادرات هیدروکربن ایران نیز پایان دهد.

در بدترین سناریو ممکن است چین و روسیه به سمت ایجاد یک مکانیسم جدید پرداختی برای دور زدن تحریم‌ها بروند که این مساله، سلطه آمریکا بر نظام مالی جهانی را به چالش خواهد کشید. پیش تر کشورهای اروپایی با راه اندازی مکانیزم پرداخت ویژه با ایران موسوم به " اینستکس" تلاش کردند تا از روابط خود با ایران محافظت کنند هرچند که این مکانیزم به دلیل آن که شرکت های اروپایی جرات مواجهه با تحریم های آمریکا را پیدا نکردند نتوانسته است فعلا موفقیت زیادی کسب کند.

لازم به ذکر است دولت دونالد ترامپ در اردیبهشت سال گذشته از توافق هسته‌ای با ایران خارج شد و تحریم‌ها علیه این کشور را مجددا اعمال کرد. رهبران اروپایی‌ها با این تصمیم آمریکا مخالفت کرده و برای حفظ روابط تجاری خود با ایران اقدام به راه اندازی سیستم مالی اینستکس کرده‌ اند که فعلا تنها شامل فرانسه، انگلیس و آلمان است اما برخی کشورهای دیگر اروپایی نظیر هلند، اتریش و دانمارک برای پیوستن به آن ابراز تمایل کرده‌اند.

با این حال واکنش‌های شرکت های روسی و چینی به مساله تحریم ها ممکن است متفاوت باشد و دولت ترامپ نیز ابزارهای بسیار محدودی برای وادار ساختن آنها به تبعیت از تحریم‌ها دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحریم های آمریکا اینستکس برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۹۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پول این کشور رکورددار بیشترین رشد در برابر دلار شد | خط جدید برای دلار آمریکا

به‌گزارش همشهری آنلاین، خاویر میلی رئیس‌جمهور راستگرای آرژانتین که به‌تازگی ریاست دولت را برعهده گرفته است، اقدامات بنیادینی در اقتصاد این کشور آغاز کرده است که مهم‌ترین آنها مربوط به کاهش هزینه‌های دولت، مقابله با تورم و تقویت ارز ملی این کشور است.

تازه‌ترین اطلاعات نشان می‌دهد که با گذشت ۴‌ماه از عمر دولت او ارزش پزوی آرژانتین، پول ملی این کشور، نه‌فقط نزول خود را در برابر دلار آمریکا متوقف کرده است، بلکه در ۳‌ماه گذشته ارزش این ارز در برابر دلار ۲۵درصد افزایش یافته و منجر شده است که پزو در میان ۱۴۸ ارز دنیا رکورددار بیشترین رشد در برابر دلار باشد. به زعم اقتصاددانان، این آماری تکان‌دهنده برای کشوری است که سال‌ها است ارز ملی آن به‌طور مداوم با نزول‌های سنگین مواجه می‌شود.

سیاست‌های او همچنین منجر به کاهش شدید هزینه‌های دولت شده و به رشد اقتصادی این کشور کمک کرده است.

خط جدید برای دلار آمریکا

مروری دیگر بر اخبار اقتصاد جهان نشان می‌دهد که سیاست‌های آمریکا برای تحریم کشورها رفته‌رفته بر ضدش عمل خواهد کرد و منجر به شکل‌گیری بلوک‌های اقتصادی جدیدی خواهد شد که در مبادلات خود از دلار استفاده نمی‌کنند. این موضوع می‌تواند حاکمیت دلار را در اقتصاد جهانی به خطر بیندازد که برای اقتصاد آمریکا بسیار حیاتی است.

به‌تازگی خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی به نقل از یک مقام سابق صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد که استفاده ابزاری آمریکا از دلار به‌عنوان سلاح در ضبط دارایی‌های ارزی روسیه می‌تواند منجر به کنار گذاشتن دلار شود.

به‌زعم او، تحریم‌های آمریکا می‌تواند بر شدت گرفتن روند فاصله گرفتن کشورها از این ارز سرعت ببخشد. براساس قانونی که این هفته به امضای جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا رسید دولت این کشور اجازه یافته است تا دارایی‌های دولتی روسیه در بانک‌های آمریکایی را ضبط کند.

آمریکا و کشورهای اروپایی درمجموع ۳۰۰میلیارد دلار از دارایی‌های روسیه را مسدود کرده‌اند که ۵میلیارد دلار از این رقم در بانک‌های آمریکایی نگهداری می‌شود.

بیشتر بخوانید

زلزله خاویر میلی اقتصاد آرژانتین را تکان داد | آرژانتین به کدام سو خواهد رفت؟ لحظه اخراج وزیر کار آرژانتین در برنامه زنده تلویزیونی | ببینید تولید خودرو برقی ارزان توسط تسلا

تازه‌ترین خبرها از فضای کسب‌وکار جهانی نشان می‌دهد که شرکت خودروسازی‌ تسلا متعلق به ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی که به تولید خودروهای برقی گران‌قیمت در جهان معروف است، به‌دلیل تنگناهای مالی در تلاش برای تولید خودروهای ارزان برقی است و حتی در این زمینه به چین هم سفر کرده. هدف اصلی تسلا افزایش حاشیه سود شرکت و رشد درآمدهایش است.

تازه‌ترین اطلاعات نشان می‌دهد حاشیه سود تسلا در ۳ماهه اول سال‌ جاری میلادی ۱۶.۴درصد بوده است، درحالی ‌که برآورد می‌شد میزان آن رقمی نزدیک به ۱۷.۶درصد باشد.

کد خبر 848187 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ارز - بازار داخلی آرژانتین دلار آمريكا

دیگر خبرها

  • اذعان صهیونیست‌ها به شکست آمریکا در مقابله با موشک‌های ایران
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • پول این کشور رکورددار بیشترین رشد در برابر دلار شد | خط جدید برای دلار آمریکا
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • مهار تمساح با دستان خالی!
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت