Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: به گزارش نبض بازار به نقل از ایلنا، حمیدرضا عظیمیان در گفت‌وگوی زنده در برنامه “پایش” با موضوع تکمیل طرح شهید خرازی نورد گرم ٢ با بیان اینکه از سنگ تا رنگ در این شرکت وجود دارد، افزود: محصولات این شرکت به ۴۰ کشور دنیا صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه تحریم‌ها شرایط را برای صادرات سخت کرده، افزود: شرکت فولاد مبارکه از ابتدای راه‌اندازی ۸ میلیارد دلار صادرات داشته که تمامی این محصولات طبق استاندارهای جهانی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره به رشد تولید فولاد در ایران گفت: سال ۵۷ ایران با تولید یک‌میلیون تن فولاد و واردات ۴ میلیون تن در جایگاه ۳۵ دنیا بود، این در حالی است که ایران با تولید ۲۵ میلیون تن به رتبه ۱۰ ارتقا یافته و ۸ میلیون تن در سال نیز فولاد صادر می‌شود.

عظیمیان با بیان اینکه تنها ورق‌های خاصی وارد می‌شود، گفت: این ورق‌ها برای بخش تولید خودرو و لوازم خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد که با تکمیل طرح شهید خرازی نورد گرم ٢ از واردات آن نیز بی‌نیاز خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ادامه داد: تکمیل طرح شهید خرازی نورد گرم ٢ باعث بی‌نیازی کشور از واردات ورق‌های فولادی ویژه نفت و گاز خواهد شد. این طرح تمامی استاندارهای لازم را دارد.

وی، تولید ورق‌های استحکام بالا با وزن کمتر برای تولید خودروهایی سبک وزن با مصرف سوخت پایین‌تر و ایمنی بالاتر، تولید ورق‌های فولادی ویژه شاسی خودروها و ماشین‌های سنگین، تولید ورق‌های فولادی با ضخامت کمتر و استحکام بیشتر برای مصارف ساختمانی و صنایع لوله و پروفیل را از مزایای این طرح دانست.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه همچنین گفت: پس از ۱۲ سال بدعهدی طرف‌های اروپایی و چالش‌های پیش‌رو برای تکمیل طرح شهید خرازی نورد گرم ٢، پس از برجام نیز تلاش‌هایی برای انجام این پروژه انجام شد که با کارشکنی‌های آمریکا و تحریم‌های جدید همه آنها مُلغی شد. اکنون قرارداد نورد گرم ۲ در راستای تکمیل طرح شهید خرازی در فولاد مبارکه، با کشور چین منعقد شده که یکی از دستاوردهای ارزنده ملی در دوران پساتحریم خواهد بود.

وی اظهارکرد:‌ وظیفه ما پمپاژ نشاط برای مردم شریف ایران است و این امر با خودکفایی و اشتغال‌زایی حاصل خواهد شد.

عظیمیان با بیان اینکه برای اجرای این طرح ۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده، بیان کرد: عملیات اجرایی این طرح با مشارکت ۵۴ درصدی تأمین‌کنندگان داخلی و مابقی با مشارکت سرمایه‌گذار خارجی در بخش‌هایی که توان داخلی برای تأمین آن وجود ندارد انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه تمامی هزینه‌های این طرح از منابع داخلی شرکت فولاد مبارکه خواهد بود، گفت: در این قرارداد عنوان شده برخی هزینه‌ها به‌صورت تحویل کالا به طرف خارجی باشد. در حال حاضر از تمام ظرفیت‌های قانونی استفاده شده و برای اجرای آن نیز وزارت‌صمت حمایت خود را اعلام کرده است. ما از نمایندگان مجلس می‌خواهیم در اجرای این طرح همراهی کنند.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه تمامی مسئولان بر اصل اجرای این قرارداد مهم تاکید دارند، افزود: طرف چینی مجوزها را از دولت خود دریافت کرده و ما نیز امیدوار به دریافت این مجوزها هستیم.

عظیمیان با بیان اینکه شرکت فولاد مبارکه تمامی استانداردهای محیط زیستی را رعایت می‌کند، گفت: با توجه به کمبود آب، هزینه‌های زیادی برای بازچرخانی و کاهش مصرف آب انجام شده طوری‌که با وجود ۲.۵ برابر شدن تولید،‌ مصرف آب در سال ۹۸ نسبت به ابتدای بهره‌برداری تغییر نکرده است. همچنین مسائل زیست‌محیطی به‌طور آنلاین توسط سازمان محیط زیست پایش می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه یک شرکت فرایند محور است و شبانه‌روزی فعالیت می‌کند. در هر لحظه ۳ هزار مواد مذاب در حال حرکت است. شرکت فولاد مبارکه تنها شرکتی است که زیر یک سقف ۸ کوره قوس کار می‌کند و ۲۵ هزار نیرو به‌طور مستقیم در این شرکت مشغول به کار هستند.

مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اشاره به دریافت تندیس سیمین جایزه ملی کیفیت ایران توسط فولاد مبارکه برای اولین بار در کشور،‌ گفت: از این تریبون استفاده می‌کنم و از تمامی کارگران،‌ کارشناسان، مدیران و… افرادی که در شرکت فولاد مبارکه برای رشد این صنعت کار می‌کنند، تشکر می‌کنم.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۰۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شاهمیرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران بیان کرد: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است و به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

وی ادامه داد: این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

شاهمیرزایی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

وی همچنین با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، افزود: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد.

وی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اینکه هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است، افزود: طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷ درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

وی گفت: همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

کد خبر 6093293 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • برد پرگل هندبال سپاهان در مصاف با پلیمر خرم آباد
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر