Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدرس خیابانی گفت: مقرر شد تا ۱۰۰ لیتر بنزین به صورت علی الحساب ظرف ۴۸ ساعت آینده برای وانت بار‌های حامل کالا، تخصیص یابد.

حسین مدرس خیابانی قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در  جلسه امروز ستاد تنظیم بازار از مصوبه این ستاد برای اختصاص ۱۰۰ لیتر سهمیه ویژه بنزین برای وانت بارهای پرمصرف و کم مصرف خبر داد و گفت: با مصوبه این ستاد و تایید کمیته سه نفره سوخت متشکل از وزارت کشور، وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه که نمایندگان آن در جلسه حاضر هستند مقرر شد تا ۱۰۰ لیتر بنزین به صورت علی الحساب برای وانت بارهای حامل کالا تخصیص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: تا پیش از اجرای طرح اصلاح قیمت سوخت، بنزین کشور به مصرف کنندگان و خودروهای سواری اختصاص می یافت که بعضا منجر به آلودگی هوا و سوخت های غیرضرور بنزین می شد. اما اکنون با تخصیص سهمیه های ویژه از بخش تولید و مولد و کارافرین کشور حمایت خواهد شد.

وی تصریح کرد: در این فضا باید حواس مان باشد که با اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین این نوع سوخت از مصرف کنندگان به تولیدکنندگان اختصاص خواهد یافت اما به طور قطع ظرف ۲ تا سه ماه آینده سامانه ای راه اندازی خواهد شد که تخصیص سهمیه های بنزین بر اساس پیمایش وانت بارها، پیک های موتوری و تاکسی های اینترنتی تخصیص خواهد یافت.

وی با اشاره به ابراز نگرانی وزارت نفت از فروش مازاد بنزین برخی وانت بارها، موتورسیکلت ها و تاکسی های اینترنتی در جایگاه ها، گفت: اختصاص سهمیه بر اساس پیمایش به طور قطع می تواند شرایط را برای اصلاح مصرف سوخت هم فراهم کنند.

سهمیه سوخت تاکسی های اینترنتی واریز شد

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین در خصوص اختصاص سهمیه بنزین به پیک های موتوری و تاکسی های اینترنتی گفت: سهمیه تاکسی های اینترنتی با هماهنگی وزارت نفت واریز شده و در خصوص پیک موتوری در جلسه سه نفره کمیته سوخت که با حضور نماینده ستاد تنظیم بازار تشکیل خواهد شد تصمیم گیری لازم صورت می گیرد.

وی در خصوص اختصاص سهمیه بنزین به خودروهای فرسوده نیز گفت: فعلا تا اطلاع ثانوی به خودروهای فرسوده سهمیه بنزین اختصاص خواهد یافت ولی در یک برنامه زمان بندی شده حتما سهمیه سوخت آنها اصلاح خواهد شد.

مدرس خیابان تاکید کرد: نکته حائز اهمیت آن است که ضعف در سامانه ها و ناهماهنگی های دولت نباید به مردم منتقل شود و تا زمانی که زیرساخت ها و سامانه ها برای اختصاص سهمیه بنزین بر اساس پیمایش طراحی نشده است، نمی توانیم مردم را معطل نگه داریم. این در حالی است که ظرف سه ماه آینده سامانه تخصیص سوخت بر اساس پیمایش را عملیاتی خواهیم کرد.

اختصاص فضای رایگان به غرفه های حامل اقلام اساسی

مدرس خیابانی در بخش دیگری از سخنان خود از هماهنگی و تکلیف ستاد تنظیم بازار با سازمان میادین میوه و تره بار در حوزه استقرار خودروها و غرفه ویژه حامل کالاهای  اساسی در میادین خبر داد و گفت: عرضه گوشت، مرغ، برنج، تخم مرغ، شکر و اقلام مورد نیاز مردم به صورت ویژه صورت خواهد گرفت و سازمان میادین میوه و تره بار نسبت به اختصاص فضای رایگان جهت عرضه ویژه تخم مرغ اقدام خواهد کرد.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: به هر حال تمام تلاش ستاد تنظیم بازار آن است که تاثیر غیرواقعی، روانی، گران فروشی و موج سواری بر روی قیمت به بهانه افزایش قیمت بنزین خنثی شود. اما به هر حال افزایش نرخ بنزین منجر به تغییر نرخ کالاها خواهد شد که بر این اساس ستاد تنظیم بازار تلاش کرده تا با اختصاص سهمیه بنزین و تشدید نظارت ها این افزایش قیمت را خنثی نماید پس سیاست ستاد تنظیم بازار آن است که ازهر گونه افزایش قیمتی که به سفره خانوار تحمیل می شود جلوگیری کرده و در مقابل اثرات افزایش قیمت بنزین را برای بخش های مختلف تولیدی و خدماتی جبران نماید.

وی ادامه داد: مصرف کنندگان حتما برای ستاد تنظیم بازار مهم هستند اما باید توجه داشت تولیدکننده نباید تضعیف شود چرا که اگر تولیدکننده به دلیل افزایش نرخ حامل های انرژی تضعیف شود روند کالارسانی به بازار هم با اختلال مواجه خواهد شد.

مدرس خیابانی بیان کرد: برخی نوسانات قیمت در بازار در حوزه لبنیات، تخم مرغ و گوجه فرنگی به دلیل شرایط فصلی است به نحوی که در نیمه دوم سال قیمت لبنیات و تخم مرغ به دلیل افزایش تقاضا برای مصرف گرایش به افزایش دارد. اما ستاد تنظیم بازار مصوب کرده که با افزایش عرضه اجازه نوسانات غیرمنطقی قیمت کالاها را ندهد، ضمن اینکه به نظر می رسد ظرف روزهای آینده قیمت اقلامی همچون گوجه فرنگی نیز کاهش یابد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۱۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!

بازار خودرو طی سه ماه اخیر شرایط آشفته‌ای از نظر قیمت پیدا کرده است. گران شدن پژو پارس و رسیدن ۲۰۷ به یک میلیارد و گران شدن ۲۵ درصدی خودرو‌های چینی، شرایط را برای مصرف‌کنندگان واقعی سخت‌تر کرده است. سیاست‌های دولت در رابطه با خودرو نیز تاکنون فقط موجب افزایش قیمت و سخت شدن شرایط خرید برای خریدار واقعی شده است.

به گزارش انتخاب، احسان گائینی، کارشناس خودرو، درباره افزایش قیمت خودرو‌های خارجی طی چند ماه اخیر به خبرنگاران گفت: اگر ما از نیمه‌ی بهمن تا پایان فروردین را به عنوان دو ماه اخیر در نظر بگیریم، در ماشین‌های وارداتی چینی، میانگین ۱۵ درصد افزایش قیمت داشتیم که در برخی از مدل‌ها تا ۲۵ درصد افزایش را هم مشاهده کردیم. مثلاً فونیکس اف. ایکس از ۱ میلیارد و ۹۵۰ میلیون به ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون افزایش قیمت را تجربه کرده بود. به هر حال بازار در نوساناتی که با افزایش نرخ ارز داشت، دچار چالش بود و بازار شب عید در اسفند هم مؤثر بود. در فروردین نوسانات ارزی خیلی مؤثر بود. بازار در یک هفته اخیر خیلی داغ نبوده و تعداد خرید و فروش‌ها پایین است. بازار به سمت رکود است و همچنان قیمت‌ها نسبت به آنچه در دی و بهمن داشتیم، بیشتر است؛ و افزود: عرضه‌ی بیشتر و در دسترس بودن خودرو‌های جدید برای خریداری می‌تواند نرخ‌ها را کاهشی کند؛ متأسفانه طی ماه‌های گذشته این عرضه نیز زیاد نبوده و بهتر است اگر می‌خواهیم قیمت‌ها کاهشی باشد، میزان تزریق خودرو به بازار تسهیل شود.

وی درباره سیاست‌های دولت در حوزه ماشین‌های خارجی بیان کرد: با توجه به محقق نشدن وعده‌ای که بابت واردات گسترده با برند‌های متفاوت داده شده بود و همچنان هم ادامه دارد و بوی خوشی از سمت واردات نمی‌آید، مسلماً در ماشین‌های وارداتی و خودرو‌هایی که در گذشته وجود داشت، افزایش قیمت را همچنان خواهیم داشت. بازار در سگمنت خودرو‌های وارداتی بسیار خالیست و به نظر نمی‌رسد امیدی بابت متعادل شدن خودرو‌های وارداتی وجود داشته باشد. خودرو‌های وارداتی عمدتاً بیش از ۵ سال کار کرده‌اند و همچنان قیمت‌های در حال افزایش دارند.

این کارشناس خودرو درباره قیمت غیرواقعی خودرو‌های خارجی در ایران اظهار داشت: قیمت خودرو‌های خارجی در کشور ما گاه ۴ تا ۵ برابر مدل روز خودرو با مدل‌های ۵ سال کارکرده معامله می‌شود. دلیل اصلی عدم وجود خودروی وارداتی صفر با مدل‌های متنوع است. با توجه به واردات محدودی که انجام شد، خودرو‌های وارداتی قیمت‌هایی دارند که نزدیک به سه برابر قیمت واقعی‌شان است. اگر سیاست‌ها به سمت واردات بیشتر برود، تنها راه کاهش قیمت است، در غیراین صورت قیمت‌ها به شدت افزایشی است و واسطه‌ها از آن استفاده می‌کنند.

ائینی در رابطه با تأثیر واردات خودرو بر کاهش قیمت خودرو داخلی گفت: با توجه به شرایط بازار خودرو در کشور، با برنامه‌ریزی کارشناسی شده و استفاده از اهل فن در حوزه‌ی خودرو، با همکاری دولت، برنامه‌ریزی درست و تصویب قوانینی که واردات را تسهیل کند، در سگمنت خودرو‌های وارداتی بازار بهتری را ایجاد کنیم. در خودرو‌های داخلی نیز زمانیکه خودرو وارداتی زیاد شود، قیمت آن‌ها نیز کاهش می‌یابد. قیمت خودرو‌های داخلی بسیار بالاست؛ اینکه ۱ میلیارد تومان برای ۲۰۷ هزینه کنیم.

دیگر خبرها

  • قیمت جدید وانت نیسان اعلام شد
  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • نفت در مدار رشد؟
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • غیبت ۱۳۷ کنکوری در مناطق سیل‌زده شهرستان زیرکوه/ علاوه بر فرصت مجدد آیا سهمیه‌ای به داوطلبان اختصاص داده می‌شود؟ +فیلم
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی