Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخبه علمی در استان چهارمحال و بختیاری گفت: تاکنون نانوساختار Mno2+0.1Pt را در صنعت و چندین مورد دیگر استفاده کرده‌اند اما یکی دیگر از استفاده‌های آن باتری روی- هوا است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا مردانی‌نژاد نخبه علمی در استان چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ در خصوص طرح خود توضیحاتی داد و اظهار کرد: این طرح در واقع استفاده از نانوساختارMno2+0.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1Pt به روش فراو بوده که استفاده آن در باتری روی - هوا است.

وی تصریح کرد: تا الان از نانوساختار Mno2+0.1Pt در صنعت و چندین مورد دیگر استفاده کردند و یکی دیگر از استفاده‌های آن باتری روی- هوا است.

مردانی‌نژاد اذعان داشت: در واقع کاری که ما انجام داده ایم ده درصد Pt به Mno2  اضافه کرده تا بتوانیم شارژ را بیشتر کنیم تا طول عمر باتری بیشتر شود.

وی با اذعان بر اینکه باتری روی- هوا  در سمعک نیز مورد استفاده قرار می گیرد بیان داشت: از آنجایی که باتری روی – هوا هم سبک تر و هم طول عمر آن بیشتر است  می توان در سمعک نیز از آن استفاده کرد.

مردانی نژاد فواید باتری روی- هوا در مقابل باتری های لیتیم یوم   اینگونه عنوان کرد: اگر باتری  باتری های لیتیم یوم  سنگین تر از باتری روی- هوا است چنانچه اگر باتری لیتیم یوم    در کوله سرباز گذاشته شود و بخواهد با خود آن را حمل کند نه تنها بار سنگینی را جابه جا می کند بلکه اگر یک سمت کوله پشتی سرباز تیر اندازی شود خود این باتری لیتیم یوم منفجر و باعث به خطر افتادن جان سرباز می شود اما ما آمده ایم این باتری روی- هوا را در داخل بی سیم استفاده کرده تا هنگام تیر اندازی منفجر نشود.

وی با اذعان بر اینکه این طرح در حال حاضر یک طرح دانشگاهی و برای ارائه پایان نامه است بیان داشت: این طرح تا کنون به مرحله اجرا نرسیده و منتظر ثبت اختراع آن هستیم.

مردانی نژاد  یکی از برنامه های آینده خود را زدن کارگاهی دانست که بتواند باتری های سبک  که قابلیت استفاده در سمعک را داشته باشد  در آن تولید کند. که متاسفانه تا کنون از آن هیچ گونه حمایت مالی نشده است.

وی سرمایه گذاری اولیه برای اجرای این طرح را 300 میلیون تومان عنوان کرد و گفت: اگر از ما حمایت مالی بشود قطعا" در بحث اشتغال‌زایی هم می‌توان کمک بسیاری کنیم.

یکی از آفت های علم استفاده نکردن از آن است

مردانی نژاد بزرگ ترین مشکلات پیش روی یک نخببه را مشکلات مالی دانست و خاطر نشان کرد:  مسئولین اگر بتوانند یک نخبه را حمایت مالی کرده و ایده و اختراع آن را ثبت کنند بزرگ ترین مشکل یک نخبه را توانسته اند حل کنند.

وی  در پایان  تعریف خود را از نخبه اینگونه عنوان کرد که نخبه به کسی گفته می شود که بتواند طرحی را اختراع کند که در پیشرفت جامعه موثر باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۱۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلت جدید HTC باتری بزرگ و اندروید ۱۴ دارد

جولای ۲۰۲۲ (مرداد ۱۴۰۱)، HTC تبلت A101 را در بازارهای آفریقای جنوبی و روسیه معرفی کرد. دو سال از آن زمان می‌گذرد و اکنون تبلت HTC A101 Plus Edition در روسیه رونمایی شده است.

تبلت میان‌رده‌ی جدید اچ‌تی‌سی صفحه‌نمایش ۱۰٫۹۵ اینچی WUXGA از نوع IPS LCD با وضوح ۱٬۹۲۰ در ۱٬۲۰۰ پیکسل و نسبت تصویر ۱۶:۱۰ دارد. قدرت دستگاه را تراشه‌ی Unisoc T606 با فرکانس ۱٫۶ گیگاهرتز تامین می‌کند. انتظار می‌رفت نسخه‌ی پلاس قدرتمندتر از نسخه‌ی سال ۲۰۲۲ باشد؛ اما نسخه‌ی A101 با تراشه‌ی Unisoc T618 عملکرد بهتری دارد.

فضای‌ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایتی با پشتیبانی از کارت حافظه‌‌ی میکرو SD تا ۲۵۶ گیگابایت، ۸ گیگابایت رم، باتری ۷٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ ۱۰ وات و اندروید ۱۴ از دیگر مشخصات تبلت جدید اچ‌تی‌سی است.

تبلت A101 پلاس‌ ادیشن دارای دوربین اصلی دوگانه‌ی ۱۳ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی، اسپیکرهای چهارگانه، بازکردن قفل با چهره، Wi-Fi 802.11 با پشتیبانی از حالت دوبانده، بلوتوث ۵، اتصال USB Type-C و دو اسلات نانوسیم است. ابعاد آن ۲۵۶٫۶ در ۱۶۸٫۲ در ۷٫۵ میلی‌متر و وزنش ۵۰۱ گرم است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • این باتری چینی با آب کار می‌کند
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • پیک موتوری برقی در راه بازار تهران
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • تبلت جدید HTC باتری بزرگ و اندروید ۱۴ دارد