Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام افشارزاده، مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با اشاره به زمان حضورش در این باشگاه تهرانی گفت: اگر زمان به عقب بازمی‌گشت، این سمت را نمی‌پذیرفتم. ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۳ ورزشی فوتبال ایران نظرات - اخبار ورزشی -

بهرام افشارزاده در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره پتانسیل جزیره کیش در بحث میزبانی‌های ورزشی اظهار داشت: کیش با توجه به زیر ساخت‌ها و امکانات شامل هتل، هوای مناسب و عدم وجود ترافیک، بستر مناسبی برای تیم‌هایی است که اردوی میان مدت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای مظفری، رئیس منطقه آزاد کیش علاقه‌مند است کمپ‌های ورزشی رشته‌های مختلف در این جزیره برگزار شود. ما در تلاشیم تا میزبان مسابقات اکو باشیم‌. آقای مهرعلیزاده علاقه دارد مسابقات جهانی کشتی پهلوانی در کیش برگزار شود و ما هم موافقت کردیم.

وی افزود: در کیش امکانات ویژه‌ای برای تمام رشته‌ها وجود دارد و تیم‌های اعزامی به المپیک با توجه به هزینه بالای هواپیما و ارز، می‌توانند اردوهای خود را در کیش برگزار کنند. این امکانات در اختیار وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک قرار می‌گیرد، چراکه علاقه‌مندیم تیم‌های ما در المپیک 2020 موفق شوند. مؤسسه ورزش کیش نیز این برنامه را دارد تا تیم‌ها به راحتی از این امکانات استفاده کنند.

دبیر شورای ورزش و تربیت بدنی سازمان منطقه آزاد کیش در مورد تأثیر میزبانی‌ها در معرفی چهره ایران گفت: اخیراً 12 تیم خارجی از اروپا، آفریقا و آسیا برای مسابقات کبدی جوانان جهان در کیش حضور داشتند و وقتی امکانات و حمایت دولت از ورزش و امنیت ایران و این جزیره را دیدند، سفیران خوبی برای معرفی ایران خواهند بود. در دو ماه گذشته مسابقات تکواندو نیز برگزار شد. وقتی میهمانان با برخورد مناسب روبه‌رو می‌شوند، این می‌تواند در بزرگداشت فرهنگ ما و همچنین نشان دادن امنیت کشور ما نقش مهمی داشته باشد.

افشارزاده درباره پتانسیل جزیره کیش برای میزبانی تورنمنت‌های بزرگ اشاره کرد و گفت: ما 14 زمین تنیس عالی داریم که اروپایی‌ها می‌توانند در این فصل از آن استفاده کنند. روزانه چند پرواز از دبی به کیش می‌رود که حضور در کیش را آسان‌تر کرده است.

کیش و مشهد، میزبان اردوی احسان حدادی و حسن تفتیاندادگر: وزارت ورزش از ما توقع 2 سکوی المپیک دارد

افشارزاده تأکید کرد: نشست شورای المپیک آسیا قرار بود در کیش برگزار شود، اما با توجه به اینکه این نشست در خرداد یا اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد و این زمان برای کیش فصل گرمی خواهد بود، نشست به تهران منتقل شد.

وی در خصوص شرایط ورزش کشور در فاصله هشت ماه مانده تا المپیک گفت: این دوره المپیک استثناست، چون در شرایط خاص مالی هستیم. در ادوار گذشته محدودیت مالی نداشتیم‌، اما این دوره شرایط متفاوت است. سهمیه گرفتن از نظر کمیت مهم است و مهم، کیفیت سهمیه‌ها و کسب مدال است. تیم‌ها به تدارکات خوب و اردوهای ویژه‌ای نیاز دارند تا توان فکری و عملی خود را بالا ببرند. علاوه بر آن تجهیزات نیز اهمیت زیادی دارد. برای مثال در تیراندازی به فشنگ و سلاح‌های به روز نیاز داریم.

افشارزاده عنوان کرد: باید به ورزشکارانی که شانس کسب مدال دارند، توجه ویژه‌ای شود. باید رسیدگی لازم و ارزشیابی درباره آنها انجام شود و رؤسای فدراسیون‌های المپیکی، گزارش‌های خود را ارائه و مشکلات از سوی مسئولان رصد و حل شود. نباید فراموش کرد که کشورهای دنیا در رشته کشتی و تکواندو بیکار نبودند تا مدال‌ها به ما برسد و با امکانات و شرایط بهتری تمرین می‌کنند. کمیته ملی المپیک با توجه به رسالت خود باید به تکواندو، وزنه‌برداری، کشتی، شمشیربازی، دوومیدانی و تیرانداری با کمان نگاه ویژه داشته باشد. حتی باید برای بازی‌های آسیایی و المپیک بعدی هم به سایر رشته‌ها توجه شود.

زارع: امیدوارم ملی‌پوش کشتی ایران در المپیک 2020 باشم

دبیر اسبق کمیته ملی المپیک یادآور شد: بازی‌های المپیک یک آوردگاه بزرگ است که کشورها با تمام آمادگی خود در آن شرکت می‌کنند و حضور ما باید قدرتمند باشد. آماده کردن ورزشکار، ساختن یک ساختمان نیست که بنا را با آهن و سیمان بالا ببرند. بلکه ورزشکار نیازمند زمان است تا از نظر فکری و جسمی آماده شود. اعزام ورزشکاران در صورت نیاز به اردوهای برون‌مرزی و استفاده از امکانات کشورهای پیشرفته، کمک زیادی به آمادگی حداکثری ورزشکاران خواهد کرد.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا از حضورش در این باشگاه رضایت داشته است یا خیر، گفت: آن زمان یک موقعیت استثنائی بود که به استقلال رفتم. من  استقلال را دوست دارم و با این تیم زندگی کردم، اما به خاطر دکتر گودرزی (وزیر پیشین ورزش و جوانان) به این باشگاه رفتم. اگر زمان به عقب برمی‌گشت، به استقلال نمی‌رفتم. دیگر هیچ وقت به جایی که معیارهای ویژه‌ای ندارد، نمی‌روم. باشگاه‌ها رسالت خود را نمی‌دانند و فقط تیمداری می‌کنند.

افشارزاده ادامه داد: باشگاه‌ها نتوانسته‌اند به خوبی رضایت مردم را فراهم کنند. زمانی که در باشگاه بودم، خوشبختانه تماشاگران، مردم، بازیکنان و مربیان به من احترام می‌گذاشتند، اما معتقدم افرادی باید در این تیم باشند که تیم نتیجه بگیرد. هر کسی که وارد استقلال و پرسپولیس می‌شود، علاقه‌مند به موفقیت این تیم‌هاست و زیبنده این افراد نیست که به آنها اهانت شود.

وی درباره عملکرد تیم استقلال در مسابقات لیگ برتر تأکید کرد: استقلال در این مدت خوب بازی کرده و یک سر و گردن از تیم‌های دیگر حتی پرسپولیس بهتر بوده است. امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

غفوری: امیدوارم برخی‌ها از خواب بیدار شوند و در راه موفقیت استقلال دست‌انداز نباشند

افشارزاده در خصوص تهدید مربیان خارجی برای ترک تیم‌ها به دلیل مسائل مالی در فوتبال ایران گفت: ای کاش فدراسیون فوتبال برنامه‌ریزی می‌کرد و از مربیان جوان داخلی استفاده می‌کرد، مربیان، لژیونرها و بازیکنان قدیمی را به دوره‌های آموزشی می‌فرستادند و می‌توانستند از مربیان جوان استفاده کنند تا ملعبه دست مربیان خارجی نباشیم. یک مربی اول باید به کشور عِرق داشته باشد و شرایط کشور را بداند.

«اولویت اصلی مربیان از کی‌روش گرفته تا سایر مربیان خارجی، پول است.» وی ضمن بیان این جمله خاطرنشان کرد: باید مربیان گمنامی که بازیکنان را ساخته‌اند، شناسایی و آموزش دهیم. می‌توان از توانایی آنها استفاده کرد و اگر مربیان داخلی انسجام داشته و تفرقه نداشته باشند، با آموزش می‌توانند جای مربیان خارجی را بگیرند. ما روی مربیان داخلی سرمایه‌گذاری نکردیم و آنها فقط از این تیم به تیم دیگر رفته‌اند.

مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که که آیا او واقعاً استقلالی بوده است یا خیر، گفت: من دبیرکل کمیته ملی المپیک بودم و تمام تیم‌ها و رشته‌های ورزشی را دوست دارم. در آن زمان هم باید وظیفه خود را به نحو احسن انجام می‌دادم.

وی در پایان گفت: حرکت خوبی که استقلال آغاز کرده با کمک هواداران به نتیجه خواهد نشست و این تیم می‌تواند قهرمان لیگ برتر شود.

انتهای پیام/

R7890/P/S3,27,33/CT2 واژه های کاربردی مرتبط المپیک 2020 توکیو المپیک استقلال

منبع: تسنیم

کلیدواژه: المپیک 2020 توکیو المپیک استقلال المپیک 2020 توکیو المپیک استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۱۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عروس بزرگ امام چرا همسرش را «داداش» صدا می زد؟ /آقا مصطفی اصلا از وضعیت نجف راضی نبود /او نمی خواست مثل بقیه پوشیه بزنم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳، خبر فوت معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی، دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی و عروس ارشد امام (ره) منتشر شد.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

او در خاطره ای دیگر که جماران منتشر کرده، درباره همسرش گفته بود؛« آقا مصطفی مثل بقیه آخوندها و روحانیون نبود و خیلی مدرن و امروزی بود و مثل برخی از روحانیون در خیلی از مسائل و موضوعات از جمله حجاب، سختگیری نمی‌کرد و به من نمی‌گفت این جوری رو بگیر و یا آن‌گونه که در میان زنان نجف، به‌خصوص زن‌های روحانیون متداول و متعارف بود، از من نمی‌خواست مثل آن‌ها پوشیه بزنم؛ ولی دیگران در این زمینه سختگیری می‌کردند و اگر بدون پوشیه بیرون می‌آمدیم، به امام خبر و گزارش می‌دادند. یادم هست یک روز که پوشیه‌ام را روی صورتم نینداخته بودم، یک روحانی دنبالم آمد و گفت پوشیه‌ات را روی صورتت بینداز، اما من اعتنا نکردم و به راهم ادامه دادم، ولی او دست بردار نبود و تا درب منزل مرا تعقیب کرد و به دنبالم آمد و خانه را شناسایی کرد و بعداً قضیه را به حاج آقا مصطفی گفت، اما حاج آقا مصطفی که اصلاً به این چیزها اعتقاد نداشت، به جای این که دل به دل او بدهد، چند تا بد و بیراه به او گفت. آقا مصطفی اصلاً از وضعیت نجف راضی نبود و می‌گفت اگر به خاطر امام نبود، در این‌جا نمی‌ماندم و به ایران برمی‌گشتم؛ البته جدا از وضعیت امام، خود ایشان هم اگر به ایران می‌آمد دستگیر می‌شد.»

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900022

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • درخواست عجیب فرانسه از یونان
  • عروس بزرگ امام چرا همسرش را «داداش» صدا می زد؟ /آقا مصطفی اصلا از وضعیت نجف راضی نبود /او نمی خواست مثل بقیه پوشیه بزنم
  • مربیان استقلال در روز تعطیل به محل کار رفتند
  • برنامه ریزی برای دونده های شانس کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • تصمیم فرهاد مجیدی؛ او به ایران برمی‌گردد؟
  • تصمیم فرهاد مجیدی برای پایان دادن به همه شایعات | چهره محبوب آبی‌ها به ایران برمی‌گردد؟
  • رنگرز: توقع از کشتی‌ در المپیک باید همان یک نشان طلا باشد/ از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب ۶ سهمیه نبوده
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد