Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام اورژانس کشور درباره تاثیر سهمیه‌بندی بنزین بر فعالیت خودروهای امدادی گفت: به ما گفته‌اند آمبولانس‌ها ۵۰۰ لیتر سهمیه بنزین دارند، اما نمی‌دانیم این چطور سهمیه‌ای است که لیتری ۳۰۰۰ تومان برای ما تمام می‌شود و بنزین ۳۰۰۰ تومانی که دیگر سهمیه‌ای نیست. همین امروز هم عوامل اورژانس تهران بنزین ۳۰۰۰ تومانی زده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتبی سیف در کمیته هماهنگی اجرای طرح زمستانی ادامه داد: همانطور که می‌دانید خدمات اورژانس به مردم رایگان است و هزینه‌ای بابت آن دریافت نمی‌کند، اما با بنزین ۳۰۰۰ تومانی ما دچار مشکل می‌شویم. در استان‌های وسیع تردد یک آمبولانس ما برای امدادرسانی هزینه‌ای ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزارتومان را شامل می‌شود.

وی افزود: به ما گفته‌اند آمبولانس‌ها ۵۰۰ لیتر سهمیه بنزین دارند، اما نمی‌دانیم این چطور سهمیه‌ای است که لیتری ۳۰۰۰ تومان برای ما تمام می‌شود و بنزین ۳۰۰۰ تومانی که دیگر سهمیه‌ای نیست. همین امروز هم عوامل اورژانس تهران بنزین ۳۰۰۰ تومانی زده‌اند.

سیف گفت: البته ما تلاش کردیم تا از خدمات‌مان کم نشود و عوامل اورژانس با تمام توان خود در خدمت مردم و شهروندان هستند و در سریع‌ترین زمان در محل حاضر می‌شوند./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۱۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدکرم مرادی ظهر امروز افزایش قیمت کود شیمیایی را در سالجاری یکی دیگر از مشکلات بخش کشاورزی دانست و گفت: متأسفانه با افزایش ۳۰ درصدی قیمت کود علاوه بر نگرانی کشاورزان، توان خرید عوامل توزیع کود نیز کاهش می‌یابد.

وی گفت: ۷۵ درصد اراضی کشاورزی اسدآباد خرد و زیر یک هکتار است که این مهم باعث شده است کشاورزان سهمیه کمتری از کود شیمیایی داشته باشند.

رئیس جهادکشاورزی اسدآباد اظهار داشت: توزیع کود بهاره از دیماه سال گذشته در عوامل توزیع شروع و همچنان ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: سهمیه کود شهرستان ۹۵۰۰ تن است که طبق متراژ زمین بین کشاورزان توزیع می‌شود.

کد خبر 6089180

دیگر خبرها

  • واژگونی خودرو در جاده اراک به ازنا یک کشته بر جای گذاشت
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • امدادرسانی هلال احمر یزد در سیل و آبگرفتگی استان با تمام قوا
  • تله سوخت و راهکارهای عبور از بحران سوختی در کشور
  • جوجه یک روزه
  • واژگونی اتوبوس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت