Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون صادرات، واردات و گمرک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس گفت: حضور موفق در حوزه صادرات محصولات کشاورزی منوط به تشکیل کنسرسیوم و هدلینگ‌های تجاری در فارس است. ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی فارس، خسرو فروغان در جلسه کمیسیون صادرات، واردات و گمرک اتاق بازرگانی فارس اظهار داشت: فارس یک استان کشاورزی است و به دلیل همین مزیت، محصولات کشاورزی سهم بزرگی در تجارت بین‌الملل و صادرات استان فارس دارد اما متاسفانه جایگاه ما در این بخش مناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سالها است مشکلات صادرات محصولات کشاورزی از جمله میوه و تره بار را در استان و کشور مطرح کردیم افزود: جایگاه صادرات محصولات کشاورزی استان فارس به نسبت جایگاه تولید این محصولات به دلیل عدم برنامه‌ریزی مناسب به منظور توسعه همگن این بخش‌ها پیشرفت محسوسی نداشته است.

فروغان اظهار داشت: این در حالی است که در دو سال اخیر و به دلیل نوسانات ارز، بسیاری افراد غیر متخصص به اسم صادرکننده وارد حوزه صادرات میوه و تره بار شدند و آسیب‌هایی را به این بخش وارد کردند که مهم‌ترین این آسیب‌ها، لطمه به بازارهای صادراتی تجار و بازرگانان واقعی و با سابقه در این بخش است.

وی با برشماری مشکلاتی از جمله عدم توجه به برندسازی، بسته‌بندی نامناسب و سایزبندی نامناسب محصولات کشاورزی عنوان کرد: از معضلات اساسی ما در این بخش بسته‌بندی است که علیرغم پیگیری‌های مکرر فعالان اقتصادی هنوز در این زمینه با قوانین مشخصی وجود ندارد و فعالان اقتصادی ما با مشکلات متعدد روبه‌رو هستند.

رئیس کمیسیون صادرات، واردات و گمرک اتاق بازرگانی فارس افزود: با بررسی صادرات محصولات کشاورزی می‌بینیم که در برخی از کشورها از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس محصولاتی با کیفیت بسیار پایین اما با صادرات برنامه‌ریزی شده و استاندارد توانسته جای محصولات با کیفیت ما را در بازارهای صادراتی بگیرد.

فروغان با اشاره به مشکلات عدیده فعالان حوزه صادرات در کشورهای حوزه خلیج فارس ناشی از عدم وجود هلدینگ‌های صادراتی و مشارکتی عنوان و تصریح کرد: برای موفقیت در بازارهای هدف صادراتی از جمله فرصت ویژه صادرات با کشور عضو اوراسیا منوط به ساماندهی صادرکنندگان در چهارچوب هلدینگ و کنسرسیوم است.

وی عنوان داشت: از برنامه‌های ما در این کمیسیون رفع مشکلات بخش صادرات استان است لذا به دنبال احصای مشکلات و معضلات صادرات محصولات کشاورزی و ارائه راهکارهای کارشناسی، قانونی و مناسب برای ارتقای سهم صادرات استان فارس است.

صادرات تنها راه مدیریت مازاد محصولات کشاورزی استان خراسان رضوی استاصلاح قیمت بنزین تاثیری بر قیمت محصولات کشاورزی ندارداردبیل| قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی واقعی‌سازی شود

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس نیز در این جلسه دیگر گفت: از چالش‌های مشکلات و معضلات صادرات محصولات کشاورزی عدم دسترسی به آمارهای قابل استناد در حوزه تولیدات بخش کشاورزی است که تولید کننده نمی‌تواند برنامه‌ریزی برای صادرات در این بخش داشته باشد.

هادی حنایی افزود: استانداردسازی محصولات کشاورزی به ویژه در بحث بسته‌بندی از موارد مهم در صادرات مناسب محصولات کشاورزی است که متاسفانه سال‌ها است در این بخش با مشکلات عدیده روبه‌رو هستیم.

وی با بیان اینکه برای یک صادرات موفق باید سایر زنجیره‌های تجارت پیوسته باشد اظهار داشت: صادرات و تولید مناسب در فضای اقتصادی خوب امکان‌پذیر است اما در بحث کلان می‌بینیم که اقتصاد تحت الشعاع سایر تصمیم‌ها و حوزه‌ها است و متاسفانه برخی از مشکلات در حوزه صادرات سال‌ها است که وجود دارد و به دلیل اولویت نبودن اقتصاد در کشور، عزمی برای رفع آنها نیست.

محمد دانش‌نیا رئیس اداره توسعه تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر با توجه به شرایط خاص کشور فرصت سعی و خطا به منظور بررسی بازارهای هدف را نداشته و صرفاً می‌بایست با اقدامات مبتنی بر مطالعات کارشناسی با حداکثر توان بر صادرات به بازارهای هدف تمرکز کنیم.

وی با تاکید بر وجود و قابل دسترس بودن آمار در حوزه کشاورزی در استان عنوان کرد: لازمه هرگونه اقدام موثر و مثبت در حوزه صادرات، دستیابی به آمار و اطلاعات موثق در حوزه تولیدات داخل و نیاز بازارهای هدف است.

انتهای پیام/422/ ت

R41382/P/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۲۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود

سید علی یزدی خواه  در همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند با اشاره به مشکلات شهر میمند، گفت: جهش تولید امسال باید در راستای تسهیل مقررات و تامین مالی طرح‌های دست‌های اجرا باشد همچنین مشکل کهنه منطقه میمند را در استانداری فارس طرح موضوع کردیم و بنا شد کارگروه تخصصی بررسی تشکیل شود.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: آمادگی داریم که مشکلات منطقه میمند نظیر وقف و موقوفات را پیگیری کنیم.

میمند در مسیر پیشرفت قرار گرفته است

معاون گردشگری و زیارتی استاندار فارس نیز با بیان اینکه شهر میمند امروز با اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته در مسیر پیشرفت قرار گرفته است، اظهار داشت: کار‌های انجام شده در شهر میمند نشان از نتیجه گرفتن هم افزایی میان مسئولان، مدیران و مردم بوده و اهتمام و کوشش جمعی که بر گرفته از عزم و خرد مردم است در تاریخ ثبت خواهد شد.

محمد فرخ زاده با اشاره به اینکه پروژه‌ها در شهر میمند باید در ۳ بخش توجه ویژه داشت، خاطرنشان کرد: پروژه‌های ایجادی باید ادامه داشته باشد و پروژه‌های نوع سرمایه گذاری از کار‌های ارزشمند پیش رو خواهد بود.

فرخ زاده افزود: استان فارس قطب سلامت کشور است که یکی از قطب بودن آن پیشگیری نظیر خوراک و نوشیدنی‌های سالم است و شهرستان فیروز آباد و میمند در این بخش نقش آفرین هستند همچنین باید رویداد‌هایی برای معرفی شهر میمند در کشور داشته باشیم از این رو از وزارت میراث فرهنگی میخواهیم جشنواره ملی سردنوش و دمنوش‌ها در شهر میمند برگزار شود.

بنا به گفته معاون استاندار فارس، شهر میمند برای معرفی خود نیازمند المان است چراکه این المان‌ها می‌تواند در شبانه روز گویای روایت و هویت این دیار باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه جشنواره حجاران و دست ساخته‌ها در میمند با بهره گیری از فرهنگ میمند برگزار شود، تاکید کرد: صنعت شیشه گری موضوع مهمی است که می‌توان باتوجه به سبقه تاریخی این شهر، رویداد ملی شیشه‌گران در میمند برگزار شود همچنین میتوان ناحیه صنعتی شیشه‌گری را در این خطه ایجاد کرد.

او خاطرنشان کرد: تاسیسات گردشگری نیازمند تقویت در شهر میمند است و میهمانان زیادی به این دیار سفر می‌کنند، از این رو باید در خصوص اقامتگاه‌ها اقدامات جدی شکل گیرد.

معاون استاندار فارس ظرفیت‌های بیشمار استان فارس را مورد توجه قرار داد و افزود: در حوزه باغات، استان فارس رتبه اول را در کشور دارد و شهر میمند خاستگاه چند محصول مهم است که می‌تواند در حوزه گردشگری کشاورزی نقش آفرینی کند بنابراین پیشنهاد داریم که وزارت جهاد کشاورزی اراضی متعددی که می‌تواند را به صورت سهامی به عنوان یک مزرعه کشت و زر در اختیار مردم قرار دهد تا آورده اقتصادی داشته باشد و مردم هم کار سرآمدی کشت را انجام دهند تا منجر به تولید شود. همچنین امسال اجرای بیش از ۲۰ عنوان پروژه محوری برای شهر میمند پیش بینی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس