Web Analytics Made Easy - Statcounter

 احمد میدری، معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی با اشاره به  اینکه رویکرد دولت در توزیع بسته حمایت معیشتی ، حمایت از اقشار آسیب پذیر کشور بوده و این بسته حمایتی در سه مرحله پرداخت شده است. خاطرنشان کرد: تاکنون این بسته حمایتی به ۲۴ میلیون نفر در کشور پرداخت نشده است و این وزارتخانه در حال بررسی اطلاعات اعتراض  چهار میلیون نفر را که برای عدم پرداخت این بسته‌ها  شکایت خود را اعلام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*دولت در بررسی حساب اشخاص از آنها اجازه می‌گیرد

اخبار اقتصادی- معاون وزیر رفاه  بررسی حساب‌های شخصی مردم را از حقوق حاکمیت عنوان کرد و گفت: البته دولت در بررسی حساب اشخاص از آنها اجازه می‌گیرد. در حذف یارانه‌ها ۲۷۰ هزار نفر به این مسئله اعتراض داشتند اما تنها ۷۰ هزار نفر آنها اجازه بررسی حسابشان را دادند و مابقی از دریافت یارانه انصراف دادند.

وی با بیان اینکه در بررسی حساب بانکی اشخاص هیچگونه عنصر انسانی دخالت ندارد،توضیح داد: شیوه بررسی حساب توسط دولت شبیه سازمان امور مالیاتی کشور نیست و  فردی به حساب اشخاص ورود نمی‌کندو به این ترتیب  کسی اطلاعات واریز به حساب‌های شخصی را بررسی نخواهد کرد.

میدری با تاکید بر اینکه از امروز پیامک‌های اعتراضی بررسی و به آنها پاسخ داده خواهد شد، ابراز داشت: افرادی که به واریز نشدن این بسته حمایتی به حسابشان اعتراض دارند، می توانند در پیامکی اعتراضشان را به وزارت کار و رفاه اجتماعی ارسال کنند.

وی ادامه داد: وزارت کار طی پیامکی از آنها اجازه دسترسی به حساب اعلامی را می گیرد، در صورتی که افراد این اجازه را به این وزارتخانه دادند، با بررسی حسابشان به اعتراض آنها پاسخ داده خواهد شد.

معاون وزیر رفاه با اشاره به شیوه‌ای که در آزمون وسع در بررسی اعتراضات به کار می‌رود، افزود: اطلاعات افراد که شامل شاخص‌های دارایی، درآمد و هزینه‌هاست، بررسی می‌شود. سیستم‌های نرم افزاری با ترکیب شاخص‌ها و بررسی آنها، خانوارها را رتبه‌بندی می‌کنند. در این سیستم ها بین ۵ تا ۱۰ درصد خطا دارد.

وی با اشاره به سه شیوه دریافت مالیات در کشور خاطرنشان کرد: مالیات بر مصرف، مالیات بر سود شرکت‌ها و مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی؛ در کشور ۱۴ درصد مالیات از اشخاص حقیقی گرفته می شود. در آمریکا و آلمان بیش از ۵۰ درصد مالیات از اشخاص گرفته می‌شود و این بدین معنی است که در کشورها به جای گرفتن مالیات از تولید کننده، تمرکز را برروی اخذ مالیات از اشخاص گذاشته‌اند.

 *در صورت رصد خانوارها، اکثر آنها از مالیات معاف می‌شوند

میدری با بیان اینکه در ایران ۳۷ درصد مالیات از تولید‌کننده‌ها دریافت می‌شود توضیح داد: ما وضعیت خانوارها را نمی‌توانیم رصد کنیم. در صورت رصد خانوارها، اکثر آنها از مالیات معاف می‌شوند. این مسأله باعث می‌شود حداقل مزاحمت برای شرکت‌های تولیدی ایجاد شود. از طرف دیگر اگر درآمد خانوار از حدی بیشتر شد، مالیات بر ثروت آنها بسته می شود. نتیجه آن نیز رونق تولید و افزایش رفاه مردم است.

وی در پایان گفت: آزمون وسع قدم مهمی برای برقراری عدالت مالیاتی است. این کار نیز به طور جدی در دستور کار دولت است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: حمایت معیشتی اقشار آسیب پذیر بسته حمایتی اقشار آسیب پذیر حمایت معیشتی بررسی حساب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۲۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟

یک نماینده مجلس گفت: حدس و پیش‌بینی‌ام این است که مجلس بعدی بیشتر از این درگیر حواشی خواهد بود و تسویه حساب‌های درون حزبی و گروهی انجام خواهد شد. تسویه حساب‌هایی که از الان شروع شده است

به گزارش ایلنا، جلال رشیدی کوچی درباره ضرب‌الاجل رئیس مجلس به دولت درباره مسائل اقتصادی و این که افکار عمومی مطرح می‌کند این ضرب‌الاجل چرا زودتر از این مطرح نشد آیا این اتفاق ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم پیدا می‌کند، گفت: هنگامی که در این زمان انجام می‌شود خواه ناخواه همین ذهنیت ایجاد می‌شود، زیرا قبل از آن هم فرصت بود و این گونه نیست که دولت آقای رئیسی الان سر کار آمده باشد، اما وقتی در این زمان مطرح می‌شود ناخواسته ذهن به این سمت می‌رود که این تقارن می‌تواند همان ذهنیت را ایجاد کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همانطور که به نظر می‌آمد این ضرب‌الاجل در این چند روز که مجلس هم جلسه داشت، جواب نداد چون عملا این چند روز مجلس روی بودجه بود و بعد هم تعطیل شد و هفته آخر هم اختتامیه است و نخود و نخود هرکه رود خانه خود.

وی درباره این‌که آیا دولت از مجلس حساب می‌برد، بیان کرد: الان دیگر خیر مجلس در روزهای آخر خودش است، به جز این‌که زهر چشمی باشد برای مجلس بعدی که اگر این آقایان به عنوان هیأت رئیسه باشند ممکن است بخواهند کاری کنند.

رشیدی کوچی درباره این‌که برخی مدعی هستند که مجلس دوازدهم هم ممکن است وکیل الدوله باشد، گفت: خیر، حدس و پیش‌بینی‌ام این است که مجلس بعدی بیشتر از این درگیر حواشی خواهد بود و تسویه حساب‌های درون حزبی و گروهی انجام خواهد شد. تسویه حساب‌هایی که از الان شروع شده است و آن زمان چه بشود!

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • واریز ۵۷ میلیارد تومان از سوی دولت به شهرداری‌های پیرانشهر
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • پشت پرده برکناری علی خطیر؛ پرداخت پول بدون اجازه!
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • توضیحات وزیر کار درباره افزایش بیمه کارگری
  • توضیحات وزیر کار درباره بیمه کارگری
  • اختلاف حساب منجر به قتل یک جوان خویی شد