Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه‌ اینترنتی طراحان مستقل ایران شانزدهمین نمایشگاه سالانه حروف‌نگاری پوستر اسماء‌الحسنی را با مشارکت حوزه هنری به صورت ملی برگزار می‌کنند. ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۱ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، فراخوان شانزدهمین نمایشگاه سالانه حروف نگاری پوستر اسماء‌الحسنی 1399 منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محل برگزاری: خانه هنرمندان ایران.گالری ممیز. گالری زمستان | زمان: 4 تا 18 اردیبهشت 1399| مراسم افتتاحیه و اهداء جوایز: تالار استاد جلیل شهناز | چهارم اردیبهشت ماه 1399.

آخرین مهلت دریافت آثار: ساعت 24 روز پنج شنبه 26 دی ماه 1399.

مقررات شرکت در نمایشگاه:

1.برای شرکت در نمایشگاه ضروری است طراحان ابتدا از طریق مراجعه به وبسایت رسمی نمایشگاه ثبت‌نام و سپس آثار خود را ارسال کنند.

2.ارسال آثار در یک مرحله انجام می‌شود.

پوسترها باید در قطع 80 × 120 سانتی‌متر، به صورت عمودی و با کیفیت 150 دی پی آی به صورت CMYK طراحی و سپس به RGB تغییر داده شوند و با فورمت JPEG (فایل غیرفشرده – استاندارد) ذخیره شده و از طریق صفحه ارسال آثار به دبیرخانه نمایشگاه بارگذاری شود. حداکثر حجم هر فایل 25 مگابایت است.

*نکته مهم: اثر خود را تنها با فرمت «جی پگ» فقط به صورت فایل ارسال کنید.

خوانایی اسماء در پوسترهای ارسالی نکته مهمی است که توجه به آن در کنار قواعد زیبایی‌شناسی امتیاز بزرگی برای راه یافتن و یا برگزیده شدن آثار محسوب می‌شود.

*تذکر مهم: در هیچ یک از مراحل به هیچ وجه پوستر خود را به صورت CMYK ارسال نکنید. حتماً پیش از ارسال آثار، از صحت فرمت‌ فایل و رزولوشن مطمئن شوید؛ زیرا در صورت صحیح نبودن توسط سیستم حذف خواهند شد.

*نکته مهم: تغییر CMYK به RGB به دلیل کم شدن حجم فایل است.

3.حدأکثر تعداد آثار ارسالی برای هر طراح 5 اثر است.

4.شرکت در نمایشگاه برای همه طراحان آزاد است و شامل مبلغی به عنوان هزینه ثبت‌نام نمی‌شود.

5.در طراحی پوسترها به هیچ وجه از لوگوی سایت تودی پوسترز و یا هر نهاد و سازمانی دیگر استفاده نکنید؛ همچنین از درج عنوان، تاریخ نمایشگاه و … جداً اجتناب شود.

6.قید عنوان هر اثر ضروری است؛ عنوان اثر همان نامی از اسماء الحسنی است که طراح، پوستر خود را با آن ساخته است؛ مثال: اگر پوستری با نام « رئوف » ساخته شده، عنوان آن پوستر «رئوف» خواهد بود. در نامگذاری فایل باید ابتدا نام طراح و سپس عنوان اثر با حروف فارسی درج شود.

7.در صورت نیاز، طراح می‌تواند روایات و احادیث مرتبط با موضوع اسماءالحسنی را (با نقل منبع) در پوسترهای خود درج کند. برای دسترسی به این نوع مطالب طراحان می‌توانند به منوی مقالات (مطالب مربوط به اسماء الحسنی) در سایت نمایشگاه مراجعه کنند.

8.سایت اینترنتی «تودی پوسترز» مجاز است آثاری را که به نمایشگاه راه می‌یابند، به هر شکل در فضای مجازی الکترونیکی و یا در هر قالب دیگری از نشر مکتوب، چاپ و منتشر کند یا به صورت بیلبوردهای شهری به نمایش عمومی گذاشته و یا در قالب نمایشگاه‌های دیگر ارائه و برپا کند؛ ثبت‌نام شرکت کنندگان و ارسال آثار به معنای قبول و تأیید این شرط است.

9.در صورتی که اثر ارسالی مشابه و یا کپی اثر دیگری باشد، در هر مرحله‌ای که این موضوع تشخیص داده شود مجموع آثار آن طراح از نمایشگاه حذف و در صورت تشخیص برگزارکننده این موضوع اطلاع‌رسانی عمومی می‌شود.

10.کاربران می‌توانند جهت اطلاع از آخرین اخبار نمایشگاه به وبسایت رسمی نمایشگاه به نشانی www.todayposters.com مراجعه کنند.

جوایز:

نفر اول: مبلغ پنجاه میلیون ریال و دیپلم افتخار

نفر دوم: مبلغ سی میلیون ریال و دیپلم افتخار

نفر سوم: مبلغ بیست میلیون ریال و دیپلم افتخار

اهدای 5 تقدیرنامه و مبلغ پنجاه میلیون ریال به پنج طراح برگزیده نمایشگاه (هر هنرمند ده میلیون ریال) که از سوی هیئت داوران به منظور تشویق انتخاب می‌شوند.

آن دسته از طراحانی که آثارشان به نمایشگاه راه یابد، در صورت تمایل می‌توانند حدأکثر تا دو هفته پس از برگزاری نمایشگاه تقاضای گواهی شرکت نموده و آن را به صورت الکترونیکی دریافت کنند.

*نکته مهم: ارتباط دبیرخانه نمایشگاه با هنرمندان شرکت کننده از طریق پست الکترونیک و ارسال پیامک به تلفن همراه مقدور است؛ بنابراین ذکر نشانی ایمیل معتبر و شماره تلفن همراه فعال برای شرکت کنندگان ضروری است.

حضور برگزیدگان در مراسم افتتاحیه و اهداء جوایز الزامی است و عدم شرکت به منزله انصراف تلقی خواهد شد.

فهرست راه‌یافتگان نهایی به این نمایشگاه پس از افتتاح نمایشگاه در اریبهشت ماه 1399 بر روی سایت قرار می‌گیرد. 

کپی‌کاری‌های ضعیف غربی در زیباسازی شهری جایگزین نگارگری‌ شده‌اند«بسیجی» به حوزه هنری آمدنمایشگاه خوشنویسی «خط مهربانى» تمدید شدتغییر در شیوه برگزاری «10 روز با عکاسان ایران»/صمدیان: جدایی‌مان از انجمن‌ها ناشی از مهر و علاقه بودمجسمه‌ساز پیشکسوت به منزلگاه ابدی بدرقه شداولین مواجهه دولت "تدبیر و امید" با هنر مبتنی بر حذف و سانسور بود!/ دولتمردان فعلی زبان هنر را برنمی‌تابندعصمتی: به ما تهمت می‌زنند که شما متحجّر هستید!/ آنها که هنر انقلاب را سفارشی می‌دانند، خود سفارش‌پذیر هستند

انتهای پیام/

R1527/P/S4,40/CT1 واژه های کاربردی مرتبط گرافیک پوستر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گرافیک پوستر گرافیک پوستر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۴۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد

امتداد - مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تا تاریخ 31‏/02‏/1403 برای پژوهشگران، محققان و علاقه مندان حوزه فناوری های نوین و بانکداری الکترونیک تمدید شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛ با توجه به آثار فناوری های جدید بر متغیرهای کلالن اقتصادی و حکمرانی پولی، فصلنامه روند بانک مرکزی در نظر دارد ویژه نامه ای با موضوع « پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» و با محورهای زیر منتشر کند:


۱    بررسی آثار کلان اقتصادی و دلالت های سیاستی انتشار انواع پول های دیجیتال بانک مرکزی (کاربری سطح خرد یا کلان و مبتنی بر حساب یا میتنی بر توکن بودن انتشار)

۲    تبیین و بررسی نقش و جایگاه سایر نهادهای پولی ( مانند بانک های تجاری) پس از انتشار پول دیجیتال بانک مرکزی

۳    اثرات انتشار پول های دیجیتال بانک مرکزی بر نحوه ارائه خدمات و محصولات بانک های تجاری 

۴    انقلاب پول های دیجیتال و تحولات حکمرانی دیجیتال

۵    روش های شبیه سازی انتشار پول های دیجیتال بانک مرکزی و بررسی مدل های پیاده سازی شده در سایر کشورها در بررسی آثار انتشار آن بر متغیرهای اقتصادی

۶    فرصت ها و چالش های تبادلات فرامرزی پول های دیجیتال بانک مرکزی (مزایا، معایب، محدودیت ها و فرصت ها)

۷    تاثیر متقابل رمزارزهای خصوصی و پول دیجیتال بانک مرکزی

۸    ارزیابی نظام دولایه انتشار پول های دیجیتال بانک مرکزی و مقایسه آن با روش های در دسترس

۹    کیفیت و الزامات قراردادهای هوشمند مبتنی بر پول دیجیتال بانک مرکزی از منظر حقوقی، فنی و کسب و کاری

علاقه مندان می توانند مقالات خود را تا تاریخ ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری به آدرس ایمیل ravand@cbi.ir  ارسال کنند.   

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • (تصاویر) شاهکار طراح ایرانی در نمایشگاه خودرو پکن
  • نگارخانۀ صفوی میزبان پوسترهای روسی
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • انتشار فراخوان دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • موسویان: «فراخوان بزرگ» تبدیل به «فضاحت بزرگ» شد