Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، «ورق‌های ویژه PVC» در سیم کارت‌های تلفن همراه، کارت‌های ملی، بانکی، سوخت، مترو و غیره به کار می‌رود. ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، قصد دارد تا طرح‌های «مورد تایید» مرتبط با این فناوری را مورد حمایت قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر شهروند ممکن است به صورت روزانه از تعداد مشخصی از کارت‌های مختلف، مانند عابر بانک، سیم کارت تلفن همراه، کارت مترو،... استفاده کند. تولید این کارت‌ها با استفاده از فناوری به نام «ورق های ویژه PVC با کاربری خاص» امکان پذیر است.

این کارت‌ها از چند لایه ورق ویژه PVC که در هریک تراشه‌های الکترونیکی قرار داده شده، تشکیل می‌شوند.

ساخت ورق‌های ویژه PVC کارآمد، با مقاومت مکانیکی، انعطاف‌پذیری و سایشی لازم که دارای سطح مشخصی از مقاومت در برابر نور،رطوبت و آلایندگی هستند برای رفع نیاز کشور در این زمینه، ضروری است.

با توجه به رشد روز افزون استفاده از این کارت‌ها، نمی‌توان منابع مورد نیاز کشور را با تکیه بر واردات تامین کرد و ضرروری است که یک زیست بوم قدرتمند و فعال متشکل از شرکت‌های دانش بنیان و فناور در این حوزه تشکیل شود.

ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت، با توجه به این مسئله، برای حمایت از طرح‌های مرتبط با این فناوری اعلام آمادگی کرده است. این فراخوان که با نام «تولید ورق‌های PVC با کاربرد خاص» نام گذاری شده است، هدف علمی خود را« فرموله کردن ساخت، در مقیاس آزمایشگاهی و کارگاهی ورق‌های PVC و سپس تولید در مقیاس پایلوت» اعلام کرده است.

کد خبر 4782646 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سیم کارت موبایل تولید شرکت دانش بنیان نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو تحقیقات علمی اینترنت فناوری فضایی موبایل شبکه ملی اطلاعات امنیت اطلاعات تولید شرکت هواوی خودروی برقی هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۴۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • همراه پرخرج
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • موتور برق ویژه مسافرت و کمپینگ | باغ ویلا
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد