Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالرضا گلپایگانی معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران پیش از اختتامیه نمایشگاه ساختمان پایدار در جمع خبرنگاران حضور یافت و دلایل توقف ادامه عملیات ساختمانی پلاسکو را تشریح کرد.

معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران با بیان اینکه طبق قانون هر ساختمانی که در شهر ساخته می‌شود باید پروانه بگیرد، گفت: این موضوع مستلزم طی فرایند‌های لازم مهندسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه در مورد پلاسکو با کمک شهرداری منطقه ۱۲ اجازه دادیم تا تراز همکف را بسازند، گفت: خوشبختانه از نظر اجرایی این کار توسط یکی از شرکت‌های دارای صلاحیت بنیاد مستضعفان و منطبق بر اصول مهندسی انجام شد.

گلپایگانی با بیان اینکه در مورد معماری پلاسکو دو بار اقدام به برگزاری مسابقه معماری کردیم، گفت: بنیاد هم در این مورد کار ارزنده‌ای را در حوزه معماری انجام داده است، اما این‌ها باعث نمی‌شود که ملزومات قانونی را نادیده بگیریم.

معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران افزود: ما نهایت همکاری را با بنیاد مستضعفان داشتیم تا کسبه پلاسکو هر چه زودتر به محل کار خود بازگردند.   او افزود: شهرداری منطقه ۱۲ به دلیل وظیفه ذاتی خود جلو ادامه کار را گرفت و طی هفته‌های گذشته هم جلساتی را با بنیاد برگزار کرده بود.

گلپایگانی درباره علت تاخیر در گرفتن پروانه ساخت گفت: در این محل قرار است که یک ساختمان ویژه ساخته شود و طراحی آن هم زمان بر است، زیرا فرایند تایید توسط آتش‌نشانی و بررسی‌های مهندسی ممکن است نقشه‌های سازه را تحت تاثیر قرار دهد و لذا هیچ سهل انگاری از طرف بنیاد وجود ندارد، اما باید برای صدور پروانه نقشه‌های معماری به صورت کامل بررسی شود.

معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران گفت: طبق قانون قیمت و چگونی پرداخت عوارض بر عهده شورای شهر است و شورا تعیین کرده است که چگونه عوارض ساختمان‌ها وضع شوند و ما هم بر همین اساس عوارض این ملک را محاسبه می‌کنیم.

او با بیان اینکه قبلا تصوری ایجاد شده بود که، چون اینجا قبلا ۱۲ طبقه بوده نباید عوارض دهد، اظهار کرد: ما برای این کار بستر قانونی نداریم، اما اگر شورا مصوب کند حتما این کار را انجام می‌دهیم، ولی به خاطر عوارض مانع ادامه کار نشده‌ایم چنانچه شهرداری با بنیاد مراودات مالی بسیار دارد و حتی می‌توان گفت که بدهکار به آن هم هست.

گلپایگانی با تاکید بر اینکه کار را معطل بر پرداخت عوارض نمی‌کنیم، گفت: برای حل مسئله پارکینگ‌های پلاسکو قرار شد تا از پارکینگ‌های ملک دیگری در آن منطقه استفاده شود، چون ایجاد پارکینیگ در نقطه فعلی بخاطر تداخل با مسیر اتوبوس ممکن است سبب ایجاد مشکلات ترافیکی شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اجتماعی اخبار شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۵۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، کتیبه مقبره شیخ بهاء الدین محمد معروف به شیخ بهایی بصورت کتیبه ای سنگی به طول ۲۷۰ و عرض ۷۰ سانتی متر و ضخامت ۴ سانتی متر بالای مقبره او در میان آینه کاری‌های رواق شیخ بهایی به همت سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی آماده و نصب شده است.

جنس این کتیبه اهدایی از سنگ مرمر سبز بدون رگه و در گوشه‌های آن تزئیناتی به صورت طلا کاری نیز کار شده است تا جلوه‌ای شکوهمند به آن ببخشد.

در این کتیبه تاریخچه کوتاهی از زندگی این عالم پرآوازه که نقش بسزایی در توسعه حرم ملک پاسبان حضرت رضا(ع) داشته به صورت حجاری با روش سندبلاست با خطاطی استاد تعریفی و استاد توکلی آمده است و به معرفی تالیفات مهم، کارهای برجسته و شاگردان مطرح وی پرداخته شده است.

حضور شیخ بهایی در حرم امام رضا (ع) فصلی درخشان در تاریخ این مکان مقدس است چراکه خدمات ارزشمند او در زمینه‌های مختلف، از معماری و عمران تا مدیریت و تولیت، این مکان را به یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین اماکن مذهبی جهان تبدیل کرد.

از مسئولیت های شیخ بهایی در حرم مطهر حضرت رضا(ع) می‌توان به «معماری و ساخت گنبد، گلدسته و ایوان‌ها» و نیز مسئولیت روشنایی و مدیریت موقوفات اشاره کرد.

ساخت ساعت آفتابی، تألیف کتاب‌های متعدد در مورد شخصیت علمی و فضایل حضرت رضا(ع) و نیز تدریس علوم مختلف در حرم مطهر رضوی از دیگر فعالیت‌های شیخ بهایی بوده است.

شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی (زاده ۱۵۷۱ در بعلبک، لبنان - درگذشته ۱۶۲۷ در اصفهان) دانشمند، عارف، شاعر، نویسنده، اخترشناس و معماری ایرانی-لبنانی بود که در علوم مختلفی از جمله ریاضیات، نجوم، فلسفه، معماری و موسیقی تبحر داشت و در زمان شاه عباس صفوی با مهاجرت به ایران، در دربار او به مقامات مهمی رسید.

محل مدفن شیخ بهایی در رواقی با نام خود این عالم است که در گذشته خود ایشان در آن محل تدریس داشته‌اند و مقبره او از شمال به صحن آزادی از جنوب به رواق امام خمینی (ره) از مشرق به رواق دارالعباده و از مغرب به رواق دارالزهد راه دارد.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229174 برچسب‌ها لبنان اصفهان ایران

دیگر خبرها

  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران
  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • استفاده از «گنبد بیزانسی» در ساخت‌وساز شهر قم ممنوع است
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • راه‌اندازی ۱۶ هزار تخت بیمارستاتی در دولت سیزدهم
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟