Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کلامی گفت: در حلقه توزیع نیز با شرکت‌های پخش، بنکداران و فروشگاه‌های زنجیره‌ای در طی ۲ هفته اخیرجلساتی برگزار شد و آن‌ها قول مساعد دادند که کالا به اندازه کافی با تخفیف در بازار عرضه شود. تاریخ انتشار: 17:12 - 06 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۱۷۵۷

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، محمدرضا کلامی سخنگوی ستاد تنظیم بازار اظهار کرد: در ستاد تنظیم بازار بیش از ۱۴ وزارت خانه و دستگاه‌های اجرایی حضور دارد و تصمیات فرا دستگاهی صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: از ابتدای سال با برنامه ریزی، تامین کالا صورت گرفته است و مشکلی در تامین کالاهایی، چون روغن، شکر و برنج نداریم، زیرا واردات و تولید این کالا‌ها به اندازه نیاز صورت گرفته است.

کلامی افزود: در حلقه توزیع نیز با شرکت‌های پخش، بنکداران و فروشگاه‌های زنجیره‌ای در طی ۲ هفته اخیرجلساتی برگزار شد و آن‌ها قول مساعد دادند که کالا به اندازه کافی با تخفیف در بازار عرضه شود.

وی افزود: نظارت‌های مستمر در بازار تا پایان ماه رمضان صورت می‌گیرد و هر هفته جلسه ستاد تنظیم بازار برگزار می‌شود.

کلامی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار تن برنج از محل ذخایر در شبکه‌های توزیع عرضه شد گفت: برنج را با نرخ ۶۳۰۰ تومان در اختیار شبکه‌های توزیع قرار می‌دهیم و آنان نیز ۶۵۰۰ تا ۶۷۰۰ تومان بستگی به کیفیت برنج در اختیار مردم قرار می‌دهند.

وی افزود: به همه شبکه‌های توزیع از جمله کارمندی و تعاونی اعلام کردیم تا اگر کالایی نیاز داشته باشند در اختیارشان قرار دهیم.

کلامی بیان کرد: ۵ تا ۷ هزار تن گوشت قرمز منجمد گوساله وارداتی از محل ذخایر به شکل سهمیه بندی و براساس اعلام اسامی وزارت کشور با نرخ ۴۰ هزار تومان در اختیار افراد قرار می‌گیرد.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار بیان کرد: علاوه بر کمیته امداد و بهزیستی هر دستگاهی تقاضا دهد گوشت به آن‌ها عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بازار روغن به شدت رقابتی است بیان کرد: از محل ذخایر ۳۰ هزار تن روغن خام را در اختیار تولیدکنندگانی که راغب هستند تا روغن را با ۱۵ درصد تخفیف و زیر قیمت عرضه کنند قرار می‌دهیم، ما تاکید داریم تا سهمیه روغن به دست سرپرست خانوار برسد.

کلامی بیان کرد: ۳۰ هزار تن شکر با ارز ۴۲۰۰ تومانی در اختیار شبکه توزیع قرار می‌گیرد تا مشکلی در تامین شکر در بازار وجود نداشته باشد.

بیشتر بخوانید کنترل روزانه قیمت ۱۰۰ قلم کالای ضروری مورد نیاز مردم


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت تنظیم بازار اخبار اقتصادی وزارت صنعت واردات محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۶۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالا‌های مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش فارس، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالا‌های مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولد‌های دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد. در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالا‌های مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد. بنابر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالا‌های اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آن‌ها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گرانتر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد. کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • توماس توخل: وقتی به اندازه کافی بازیکن ندارد، نمی‌توانید از ترکیب دوم استفاده کنید
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد