Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، بررسی‌ها نشان داده که عملیات اجرایی طرح تعریض و ۲ خطه کردن مسیر ورودی کلاردشت از تیرماه سال ۱۳۹۶ با اعتباری حدود ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان آغاز شد و قرار بود با صرف این میزان اعتبار مدت یکسال به بهره‌برداری برسد ولی بررسی‌ها و شنیده‌ها حاکی از آن است که یکی از علت‌های به سرانجام نرسیدن این طرح در موعد تعیین شده به خاطر اختلافاتی بوده که میان اعضای شورای شهر و شهردار بوجود آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

با این وجود جمعی از شهروندان کلاردشتی با اشاره به همسایگی این شهرگردشگرپذیر با کوه، جنگل، جلگه و برخورداری از ظرفیت‌های گردشگری و روستاهای سرسبز، می‌گویند این شهر که در تمامی فصول سال پذیرای هزاران گردشگر خارجی و میلیون‌ها گردشگر داخلی است، زیبنده نیست که چنین وضعیتی را داشته باشد.

رضا رنجبر یک شهروند کلاردشتی که خود را از منطقه شهری "لاهو " معرفی کرد گفت: نام و آوازه کلاردشت شهرت جهانی دارد و خیلی از مسافران، گردشگران داخلی و خارجی این شهر را به عنوان بهشت گمشده ایران می‌شناسند بنابراین آیا سزاوار است که ورودی و پیشانی این شهر چنین وضعیتی داشته باشد.

وی افزود: طرحی که وعده به سرانجام رساندن آن را به مدت یکسال داده بودند هم اینک بیش از ۲ سال از اجرای آن گذشته و وقتی که علت تاخیر در روند اجرای این طرح از آن‌ها پرسیده می‌شود پاسخ می‌دهند به علت اختلاف‌نظرها میان اعضای شورای شهر بر سرماندن و یا نماندن شهردار یا تغییر پیمانکار پروژه بوده که باعث شده این طرح در موعد مقرر به سرانجام نرسد.

یکی دیگر از شهروندان کلاردشتی با انتقاد از عملکرد شهرداری و شورای شهر نسبت به کوتاهی در سرانجام رساندن این طرح گفت: سزای شهروندان این شهر نیست که سالها به خاطر کم توجهی و ضعف نظارت مسئولان ذیربط به خاطر این طرح ناتمام برای آمدو شدشان دچار رنج و عذاب شوند.

تقی حسن نژاد که خود را به عنوان مدیرعامل کانون نظام مهندسی ساختمان شهرستان کلاردشت معرفی کرد، افزود: ورودی شهر در حقیقت پیشانی و ویترین هر شهر است بنابراین خرابی های برجای مانده این نقطه به حدی است که هر فرد مسافر و گردشگری که وارد کلاردشت می‌کند تصورش بر آن است که انگار وارد منطقه جنگی شده است.

وی اظهار داشت: اکنون وضعیت به گونه‌ای است که در زمان بارندگی سطح این مسیر پر از دست انداز و مملو از گل‌ولای و در فصول گرما نیز گرد و غبار ناشی از تردد عابران سواره رو منطقه را فرا می‌گیرد و به نوعی مسافران، گردشگران و شهروندان بومی از چنین وضعیتی رنج می‌برند.

به گفته وی، مساله حادتر آنکه شب‌ها که این منطقه مه‌گیر است و به آسانی هیچ جا دیده نمی‌شود دست اندازهای موجود در سطح این مسیر و خطرات ناشی از آن عابران سواره‌رو را مورد تهدید قرار داده و حتی به خودروها نیز آسیب می‌رساند.

مدیر عامل کانون نظام مهندسی شهرستان کلاردشت گفت: نکته مهم تر آنکه به علت ناآگاهی و رعایت نکردن حقوق شهروندی، ایرادات فراوانی هم از نظر فنی و اصولی در روند اجرای این طرح وارد است چرا که به علت عدم رعایت ضوابط فنی، دانه بندی و لایه‌بندی زیرسازی مسیر نیز مورد آزمایش قرار نگرفته و متاسفانه نوع مصالحی که برای زیرسازی آن استفاده شده با کیفیت بسیار پائین بوده و ممکن است پس از آسفالت به علت سرما و یخبندان سطح آسفالت مسیر دچار ترک‌خوردگی شود و به‌زودی از بین برود.  

حسن نژاد همچنین با اشاره به آنکه بیش از دو دهه از زمان شکل‌گیری قانون تشکیل و انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در کشور سپری شده گفت: حق شهروندان این شهر نیست که با گذشت سال‌ها و دادن رای اعتماد به به برنامه‌ها و اهداف شورا، متاسفانه این مسئولان به اعتماد مردم خدشه وارد کرده و آن خدماتی که حق آن‌ها است انجام ندهند.

امام جمعه کلاردشت نیز با تائید معضلات شهری در منطقه گفت: این موضوع بارها در نشست شورای اداری و حتی خطبه های نماز جمعه مطرح شد چرا که جزو خواسته‌های بحق شهروندان این شهرستان بوده و وقتی که می‌بینند فریاد بی‌صدای آن‌ها نزد مسئولان این منطقه به جای نمی‌رسد آن‌ها به دفتر امام جمعه پناه می‌آورند.

حجت الاسلام مهدی غفاری افزود: طبیعتا وقتی که وحدیه رویه، هم افزایی، همبستگی و همراهی لازم میان اعضای شورای شهر و شهردار وجود نداشته باشد، نتیجه آن خواهد شد که امروز آثار آن در این شهر دیده می‌شود و بنابراین شهروندان این شهر نقدهای فروانی برعملکرد مسوولان دست اندرکار دارند.

 وی اظهار داشت: مردم تا حدودی از گرانی‌های سرسام آور و افسار گسیخته در منطقه رنج می‌برند و بنابراین دیگر تاب و تحمل رفتارهای سلیقه ای، اختلافات و مشکلات موجود در میان برخی از مسئولان که به نوعی تبعات آن تحمیل شهروندان این شهر می‌شود را ندارند.

امام جمعه کلاردشت خواستار تسریع در روند اجرای این طرح در این شهرستان شد.

فرماندار کلاردشت نیز گفت: تکلیف این طرح پس از نشستی که روز یکشنبه هفته آتی با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار کلاردشت در فرمانداری برگزار خواهد شد، روشن می‌شود و بنابراین در حال حاضر بهتر است راجع به این موضوع مصاحبه‌ای نشود.

کامران پولادی ابراز امیدواری کرد که به زودی اختلاف نظرهای میان اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری برطرف و از این پس شاهد تسریع در روند توسعه زیرساخت‌ها در این منطقه باشیم.

شهرستان کلاردشت با جمعیتی دست کم ۵۰ هزار نفر از یک نقطه شهری و ۱۹ نقطه روستایی برخوردار است و این شهرستان به علت همسایگی با جنگل‌های هیرکانی، قلل علم کوه، تخت سلیمان، چشمه‌ها و رودخانه‌های خروشان، آب و هوای متعدد خنک کوهستانی در تمامی فصول سال بویژه نیمه نخست پذیرای میلیون‌ها مسافر، گردشگر داخلی و خارجی است.

کد خبر 466120 برچسب‌ها استان مازندران حقوق شهروندی حمل و نقل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روستا استان مازندران حقوق شهروندی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۶۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست شهروندان منطقه ۱۴ تهران برای بازسازی یک خانه قدیمی + فیلم و تصاویر

در کوچه تهرانی نژاد مرعشی واقع در خیابان ۱۷ شهریور منطقه ۱۴ شهر تهران یک خانه قدیمی وجود دارد که به گفته شهروند خبرنگار ما این عمارت به زمان قاجار باز می‌گردد و تاریخی است. اما این خانه بسیار قدیمی و در حال فرسوده شدن است و از سوی دیگر اقدام به تخریب آن کرده اند.

این موضوع دغدغه ساکنان این منطقه شده و با ارسال فیلم و تصاویر از مسئولان شهری درخواست نگهداری و بازسازی این خانه تاریخی را کردند.

منبع: شهروند خبرنگار - تهران

بیشتر بخوانید:

نمایی از سردر عمارت عالی قاپو قزوین در قالب تصاویر

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی      

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • (تصاویر) رانش زمین در جاده عباس‌آباد به کلاردشت
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمترتوسعه‌یافته است
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • دفاع جانانه کارشناسان عرب از ایران: صدام را به خاطر بیاورید!
  • کشف ۵ تن چوب جنگلی قاچاق در کلاردشت
  • فیلم| رانش جادهٔ عباس‌آباد به کلاردشت
  • درخواست شهروندان منطقه ۱۴ تهران برای بازسازی یک خانه قدیمی + فیلم و تصاویر
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری روی میز شورای شهر تهران
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید
  • ذخیره غیر اصولی آب به خاطر ترس از خشکسالی