Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-30@01:45:24 GMT

تداوم ممنوعیت واردات کالاهای ممنوعه

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۱۷۲۱۱

تداوم ممنوعیت واردات کالاهای ممنوعه

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خبرگزاری مهر، عباس قبادی در نهمین نشست ویژه ستاد تنظیم بازار امروز چهارشنه ۶ آذرماه گفت: در نهمین روز از اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین، تاکنون فضای غیر متعارف و غیر معمولی را در بازار مشاهده نکرده ایم و در رصد بازار مشاهده خواهید کرد که تقریبا متناظر با همین شرایط سال های گذشته هم در کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در بعضی از فصول سال مصرف برخی از کالاها افزایش می یابد و تولید بعضی از کالاها با نوساناتی مواجه است ؛ در این مقطع سال گوجه فرنگی مصرف و نرخ آن افزایش پیدا می کند، چرا که در اکثر کشور این محصول خیلی کم برداشت می شود و تا ۲ هفته اینده با آغاز برداشت محصول در مناطق جنوبی، بازار شرایط بهتری خواهد گرفت.

وی درباره دیگر نرخ دیگر کالا ها گفت: تغییر قیمت بنزین اگرچه تاثیر گذار است و باید بپذیریم که هزار تن، تبدیل به ۱۵۰۰ تن در بخش سهمیه بندی شده است ولی افزایش قیمت در کالاهایی که در سفره مردم هستند، تاثیر زیادی نداشته است.

آخرین افزایش قیمت برخی کالاها در ۴ ماه گذشته بوده است

قبادی توضیح داد: در نشست های گذشته به سازمان حمایت تکلیف کرده ایم با بررسی کارشناسی اعلام کنند که اگر قرار است افزایش نرخی را بپذیریم؛ بپذیریرم و قرار نیست که رفتار ما با بازار رفتار غیر واقعی و غیر اقتصادی باشد، بنا نیست که سرکوب قیمت و حرکت برخلاف چارچوب و اصول بازار را انجام دهیم، اما در شرایط فعلی اتفاقی نیافتاده است که موجب افزایش قیمت کالا شود.

معاون بازرگانی وزرات صمت با اشاره به عرضه روزانه بعضی از کالاها بیان کرد: در بخش لبنیات که به صورت روزانه عرضه می شود، هیچ افزایش قیمتی نداشته ایم و در میوه و مرکبات هم افزایش قیمت قابل توجه نبوده است.

قبادی درباره بازرسی و نظارت بر بازار توضیح داد: سامانه ۱۲۴ به صورت شبانه روزی آماده رسیدگی به شکایت مردم است،نظارت های بازرسان نسبت به روزهای گذشته چندبرابر شده است ولی براساس آمار و تشکیل پرونده هایی که انجام شده است، تعداد بازرسی ها گواهی می دهد که تلاشها چند برابر ماه های قبل شده است.

اختصاص سهمیه بنزین به گروه های هدف

دبیرستاد تنظیم بازار بیان کرد: تلاش این است که سهمیه بنزین وانت بار ها را طوری جلو ببریم که بتوانیم رضایت آنها را جلب کنیم و به اندازه ای که پیمایش دارند به آنها سهمیه اختصاص یابد.

ممنوعیت کالاهای ممنوعه ادامه دارد

دبیرستاد تنظیم بازار گفت: ممنوعیت کالاهای ممنوعه برطرف نشده است و همچنان سیاست حمایت از تولید و ساخت داخل در وزارت صمت اجرا می شود و واردات کالاهای ممنوعه آزاد نشده است .

او ادامه داد: تمام کالاهایی که در سفره مردم هستند واگر نیاز مردم کشور باشد از قبل هم نیاز کشور بوده است واردات آن آزاد بوده است .

قبادی گفت: کالاهایی که در گروه ۲ و ۴ هستند هیچ تغییری در سیاست نداشته و سیاست اعمالی آنها همانند قبل اجرا می شود.

واردات برنج برنامه ریزی شده است

قبادی با اشاره به واردات برنج به کشور گفت: امسال بیش از سال های گذشته واردات برنج به کشور داشته انجام شده است و امسال نزدیک به یک میلیون تن شلتوک در خوزستان تولید شده است که بیش از ۶۰۰ هزار تن آن استحصال می شود .

وی ادامه داد: شرایط تولید و ذخیره برنج کشور در ده سال گذشته بی نظیربوده است .

معاون وزیر صنعت بیان کرد: واردات برنج، برنامه ریزی شده از قبل است و براساس همان برنامه واردات آن انجام خواهد شد.

قبادی گفت: واردات برنج براساس اعلام واحد تامین و عرضه کشور انجام خواهدشد و اجرای طرح بنزین برنامه و سیاست های قبلی را تغییر نخواهد د اد .

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: تنظیم بازار وزارت صنعت معدن و تجارت عباس قبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۷۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود

استاندار گیلان با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است گفت: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند، اگر توانایی اداره آن را ندارند کارخانه را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحو پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا گیلان، اسدالله عباسی امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای سازمان چای کشور، هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه توجه به صنعت چای و چای‌کاران منجر به رشد گیلان در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی می‌شود، اظهار کرد: چای یکی از راهبردی‌ترین محصولات کشاورزی در گیلان است و در چند سال اخیر چای‌کاران در دریافت مطالبات خود با مشکلاتی مواجه بودند اما امسال تمامی حق‌الزحمه دولت به چای‌کاران پرداخت شد و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است، افزود: چای سنواتی فقط برای کمپوست است و اجازه نمی‌دهم این چای وارد بازار مصرف شود بنابراین اگر فردی چای سنواتی را وارد بازار کند از طریق مراجع قضائی با آن فرد برخورد می‌کنیم.

استاندار گیلان با تاکید بر بازگشایی به موقع کارخانجات چای خاطرنشان کرد: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند و اگر توانایی اداره آن را ندارند آن را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحوی شده پرداخت شود.

عباسی با بیان اینکه کارخانه ۱۴ معصوم یک ظرفیت در خرید تضمینی برگ سبز چای است، تصریح کرد: این کارخانه یک ظرفیت بالقوه است که باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود و اگر توانایی اداره آن وجود ندارد، خلع ید شود

وی با تاکید بر لزوم توجه به تحقق شعار سال در حوزه کشاورزی در کشور، افزود: تولید با همکاری مردم برای دولت سیزدهم مهم است، زیرا تحقق شعار سال یعنی (جهش تولید با مشارکت مردم) از اهداف دولت در کشور و به ویژه در استان‌های با ظرفیت کشاورزی و صنعتی است.

استاندار گیلان با بیان اینکه در دو و نیم سال گذشته دولت در تلاش برای افزایش تولید بوده و از تولید کنندگان حمایت کرده است، گفت: توجه به تولید، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم بوده و در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده که نمونه بارز آن افزایش ۳۰ درصدی قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای است.

عباسی با بیان اینکه بین زنجیره تولید و مصرف در حوزه کشاورزی باید توازن ایجاد شود، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی از باغ، مزرعه و بازار باید توازن ایجاد شود، از این رو برای تحقق این امر باید به همه جوانب نگاه کرد و با همفکری، وحدت و همدلی مشکلات را برطرف و توازن را ایجاد کرد.

استاندار گیلان یکی از مشکلات حوزه کشاورزی را توزیع خارج از چارچوب محصولات در بازار دانست و تاکید کرد: باید در حوزه چای، بادام، برنج و زیتون برند سازی و توزیع مناسب انجام شود زیرا در این صورت فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای موظف به خرید محصولات کشاورزی داخلی و در نهایت فروش آن هستند.

عباسی با اشاره به اقدامات مؤثر دولت سیزدهم در تأمین نیازهای کشاورزی گیلان از جمله تأمین کودهای شیمیایی تصریح کرد: برای تأمین نیازهای کشاورزان باید تمامی اقدامات لازم انجام شود و جهاد کشاورزی در این خصوص به طور مداوم باید نظارت کافی داشته باشد.

وی با بیان اینکه چای گیلان را باید به اوج شکوفایی در تولید و عرضه برسانیم، گفت: باید جلسه‌ای میان بانک‌ها برگزار و در آن جلسه میزان تسهیلات اعطا شده به چای‌کاران و کارخانجات چای مشخص شود زیرا کارخانجات برای پرداخت مطالبات خود باید چای را به فروش برسانند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به پرداخت کامل مطالبات چای‌کاران افزود: با افرادی که در پرداخت مطالبات چای‌کاران قصور کردند برخورد قضائی شده و هیچ عُذری در این خصوص پذیرفته نیست.

عباسی با بیان اینکه در سال گذشته مطابق با نیاز کشور ۴۲ هزار تن چای وارد کشور شده است، افزود: ابتدا باید میزان چای انباشت در کارخانجات و میزان تولید چای در کشور مشخص شده و بعد از نیاز کشور، چای را وارد کنیم.

کد خبر 748456

دیگر خبرها

  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • نفت در مدار رشد؟