Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@23:09:43 GMT

مناجات‌خوان دعای سحر در بیمارستان بستری است +عکس

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۱۸۰۰۲

مناجات‌خوان دعای سحر در بیمارستان بستری است +عکس

خبرگزاری تسنیم: برای اولین‌بار صدای خوشی در پشت میکروفون، دعای سحر ماه مبارک رمضان را بعد از پیروزی انقلاب اسلامی خواند؛ نامش سیدابوالقاسم موسوی‌قهار است. او علاوه بر خواندن ادعیه مشهور مربوط به ماه رمضان، دعاهای بسیاری از جمله دعای کمیل، عرفه، سمات، مجیر، فرج، جوشن‌کبیر، ابوحمزه‌ثمالی، مناجات شعبانیه، صلوات شعبانیه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را اجرا کرده است.

سیدقاسم موسوی‌قهار به دلیل عوارض عمل جراحی تیروئید، گرفتار بیماری شدید حنجره شد و به مدت 2 سال از فعالیت صوتی ناتوان ماند تا اینکه آرام آرام لحن و آوایش بازگشت. همسر موسوی‌قهار در گفت‌وگویی با خبرنگار کا از بستری شدن این مناجات‌خوان خبر می‌دهد.

مدیر شبکه قرآن و معارف سیما و عیادت از سیدابوالقاسم موسوی‌قهار

وی درباره بستری شدن موسوی‌قهار در بیمارستان، گفت: از روز گذشته در بیمارستان امیراعلم بستری شده‌اند؛ یک ماه و نیم با درد گلوی ورم‌ شده‌شان کنار می‌آمدند اما چند روزی بود که دیگر نه غذا می‌توانست بخورد و به سختی صحبت می‌کرد. به پزشکان مراجعه کردیم و دستور دادند که در بیمارستان بستری شوند. گفته‌اند که باید راه گلوی ایشان را باز کنند تا بتوانند غذا بخورند یا راحت‌تر صحبت کنند.

همسر این مناجات‌خوان با اشاره به اینکه ما بیمه نیستیم و دفترچه بیمه نداریم، خاطرنشان کرد: بارها اورژانس به منزل ما آمدند و تشخیص‌شان بستری ایشان بود اما ما دفترچه بیمه نداشتیم و مراعات می‌کردیم. اما بعد از یک ماه و نیم تحمل این ورم گلو، راهی بیمارستان شدند تا قلب، تغذیه و دیگر مشکلاتشان تحت نظر قرار بگیرد.

بعد از حضور رؤسای شورای عالی قرآن و برخی از مسئولین دیگر،‌ نماینده‌ای از طرف رسانه‌ملی به همراه مدیر شبکه قرآن و معارف سیما به بیمارستان رفتند و از سیدابوالقاسم موسوی‌قهار عیادت کردند. نمایندگان سازمان صداوسیما دراین دیدار با ابلاغ سلام رییس رسانه ملی، معاون سیما و همه کارکنان و مخاطبان رادیو و تلویزیون در جریان روند درمانی این چهره ارزشمند معارفی کشور قرار گرفتند و برای او آرزوی عافیت کردند.

منبع: فردا

کلیدواژه: بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۸۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد
  • بازیگر کلیدی سریال نون خ از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد  + عکس
  • سعید آقاخانی از کوه افتاد و در بیمارستان بستری شد/ عکس
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن
  • تجلیل رهبر معظم انقلاب از پخش برنامه تلاوت قاریان نوجوان از شبکه قرآن
  • تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن سیما
  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • عکس| تصویر حسن شکوهی، بازیگر قدیمی، روی تخت بیمارستان/تغییر چهره عجیب همبازی مهران مدیری